Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (1026. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.006
Cevap
1.450
Favori
2.844.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Giriş
    Yok hocam ekstra vergi gibi bir şey söz konusu değil. 75 euroyu geçerse tüm ürünlerde olduğu gibi %18-20 vergi çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bu başlıkta daha önce paylaşılan çoğu arkadaşın kullandığı bir ürün. 1 senedir kullanıyoruz. Tutarlı doğru ölçümler yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: blackeyes

Amazon.de den inlesina trilogy 202 EUR,inglesina huggy multifix ana kucağı 116 EUR ya aldım.Gümrük vergi depozitosu ile toplam 374 EUR ya geldi.Bebek arabası 2 tane kalmıştı ben aldıktan sonra Son kalan araba nın fiyatı 420 EUR oldu.Araba 2015 serisi.Bence çok iyi fiyat

hocam bu 300 euroluk olanlarda icinde ana kucagı mevcut zaten sanki. Sen ekstradan almışsın veya 200 euroya aldıgın sadece iskeletli olanı mı? Huggy i buldum kırmızı Ama 200 euro dedigin şimdi 400 euroya vıkyı dedigini bulamadım. Linkini verir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 4 Aralık 2016; 9:59:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Amazon.de den inlesina trilogy 202 EUR,inglesina huggy multifix ana kucağı 116 EUR ya aldım.Gümrük vergi depozitosu ile toplam 374 EUR ya geldi.Bebek arabası 2 tane kalmıştı ben aldıktan sonra Son kalan araba nın fiyatı 420 EUR oldu.Araba 2015 serisi.Bence çok iyi fiyat

hocam bu 300 euroluk olanlarda icinde ana kucagı mevcut zaten sanki. Sen ekstradan almışsın veya 200 euroya aldıgın sadece iskeletli olanı mı? Huggy i buldum kırmızı Ama 200 euro dedigin şimdi 400 euroya vıkyı dedigini bulamadım. Linkini verir misin?

Hocam ürün linkleri

• quote:

Bende Amazon.de den inglseina trilogy aldım.warehouse aldım.ben alırken kampanya vardı.210 euroydu.ve 50 euro indrim oldu.160 euoraya aldım.normalde warehouse ürünlerinde Türkiye'yi gelince gümrük vergisi odeniyormus.ama benim ürün gumruge takılmadan geldi.ve ürün ayrintisinda ambalajı zarar görmüş yazıyordu.ama çok şükür sıfır gbi.hiçbir sıkıntısı yok.

• Hocam fiyatlar gerçekten çok iyi bende bekliyorum belki gümrük takılmak 200 eur ta mal olur araba diye.Türkiyeden alsak 3000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes -- 4 Aralık 2016; 11:32:19 >

Orijinalden alıntı: exulsa

tavsiye ederim

Tr deki en uygun ürün
    32 dansite sünger 11 cm kalınlık
    Park yataklarının yatakları gibi 5-6 cm değil
    Yaylı yataklar gibi 22 cm de değil. Park yatakta bu yükseklikte sıkıntı olabiliyor
    AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX // Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit // Crucial Ballistix 16 (2X8) GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B // Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW 500GB 6900/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk // Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply // Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa// Samsung LC24F396FHMXUF 23.5" 60 Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD VA Monitör // LOGITECH K520 KABLOSUZ KLAVYE ve Logitech M705 Marathon Kablosuz Usb Lazer Mouse

• blackeyes B kullanıcısına yanıt
    Indirimw girerse ben de alacağım. Cok begendim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    https://www.joker.com.tr/urun/motorola-mbp33-28-lcd-ekran-dijital-bebek-kamerasi-71239

Bebek Kamerasıihtiyacı olana güzel fırsat. Fiyat olarak iyi ama performansını bilmiyorum araştırmak lazım.

Biz Galatasaray Cumhuriyeti değil, Cumhuriyet’in Galatasaray’lı çocuklarıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

quote:

Orijinalden alıntı: Kysis

arkadaşlar sıcak mı?

Türkiye ye gonderim varmi amazon da ?

evet, ben aldım 65 tl :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

Orijinalden alıntı: onurforever53

arkadaslar bebege ilk adım ayakkabısı almayıdüsünüyorum tavsiye verirseniz sevinirim

şimdiden teşekkürler...

Ben de aynı şeyi soracaktım o yüzden alıntıladım. Forumdaş babalardan tavsiyelere açığız.

Hocam ben chicco can aldım çoğu ayakkabıyı denedik giymedi yürümedi vs ama bunu beğendi tavsiye ederim fiyatlı 159 ₺

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

tavsiye ederim

Tr deki en uygun ürün
    Yaylı yataklar gibi 22 cm de değil. Park yatakta bu yükseklikte sıkıntı olabiliyor

ilk kez duyduğum bir marka araştırayım biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

www.joker.com.tr
    Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
    https://www.joker.com.tr/urun/motorola-mbp33-28-lcd-ekran-dijital-bebek-kamerasi-71239

Bebek Kamerasıihtiyacı olana güzel fırsat. Fiyat olarak iyi ama performansını bilmiyorum araştırmak lazım.

Ürünü alan kullanan arkadaşlar var mı acaba. Yarın mağazaya gidip alayım diyorum kullanışlı ise

Psn:zibidino9

• coda kullanıcısına yanıt
    Mağazaya özel sanırım sitede kampanya gözükmüyor..

Orijinalden alıntı: ManuaL

quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

tavsiye ederim

Tr deki en uygun ürün

ilk kez duyduğum bir marka araştırayım biraz..

Çok bilindik değil lakin özellikeleri başkalarında yok

bebekler için ideal yatak 32 dansite sünger
    bu ürün bunu sağlıoy ve kalınlığı ne fazla ne eksik
    benim oğlan 2 yaşına girdi. 1 yaşından beri bunu kullanıyoruz
    memnunuz geçen yıl 70x120 sini kendi sitelerinden 145 e almıştım
    AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX // Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit // Crucial Ballistix 16 (2X8) GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B // Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW 500GB 6900/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk // Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply // Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa// Samsung LC24F396FHMXUF 23.5" 60 Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD VA Monitör // LOGITECH K520 KABLOSUZ KLAVYE ve Logitech M705 Marathon Kablosuz Usb Lazer Mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Amazondan aldigim 21 numara lacoste ayakkabi maalesef ufak geldi. Isteyen varsa maliyetinin altina 100 liraya verebilirim.

Hiç gerek yok buna. Koşulşuz şartsız iade edin. Amazon sıkıntı çıkarmaz.

• arkadaşlar Gezerken hepsi burada da denk geldim bu oto koltuğuna isofix var ve özellikleri fiyatına göre çok iyi gibi,
    anlayan arkadaşlar fikir verip yardımcı olursa çok sevinirim.

www.hepsiburada.com
    Bolenn Hug Gr 0-18 Kg Isofixli Oto Koltuğu / Graphit Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/bolenn-hug-gr-0-18-kg-isofixli-oto-koltugu-graphit-p-AILEBLH1232GR?magaza=Hepsiburada

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Antonio-

quote:

https://www.amazon.de/gp/product/B009ODOVXQ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

arkadaşlar sıcak mı?

Türkiye ye gonderim varmi amazon da ?

evet, ben aldım 65 tl :)

bu 4 adet olmasının özelliği nedir?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadarıyla set sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.