Şimdi Ara

BEBEK İÇİN OTO KOLTUĞU ÖNERİNİZ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
643
Cevap
33
Favori
303.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    axissfix en iyi seçenek bütçenize
  • telgraf kullanıcısına yanıt
    9-36 olmaz daha erken. 9-18 bakmanız lazım.

Sert darbe emer, yumuşak etkiye tepki gösterir.

Römer King 2
    Maxi Cosi Tobi bakın.
  • izmitli30 İ kullanıcısına yanıt
    Tobiyi al
  • cembiyege C kullanıcısına yanıt
    Römer Trifix
    Maxi Cosi Tobi
    Römer King 2
  • cembiyege C kullanıcısına yanıt
    Şehir dışındaydım.
  • Herkese merhabalar
    15 aylık 11 kg.kızımız için oto koltuğu araştırıyoruz.
    Bende sizlerden bir kaç model sıralamanızı rica ediyorum.
    Bütçe olarak 2000TL aşmayı düşünmüyorum.
    Cybex sirona tavsiyesi geldi ancak fiyatı bana biraz yüksek geldi.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Erman hocam benim için öncelik koltuğun 4 yaşına kadar geriye dönük kullanım imkanı sunması, ancak siz başka bir mesajınızda

''''''Besafe izi combi bana göre en güvenlisi ters yönelimlide. Ama düze çevirmek pratik değil. Ve öne yönelimde kemerli bağlantısı var. Ama 4 yaşına kadar ters kullanabilirsiniz.

Cybex sirona bu açığı kapatıyor. 360° dönebilen koltuğa sahip. biraz daha yatışı az ve 2 yaşına kadar ters kullanılabiliyor. Daha sonra öne çevirmelisiniz. Axissfix ve Dualfix de böyle.'''''' demişsiniz.Axıssfık bizim çocuğun boyundan ötürü kısa vadeli bir tercih mi olur,hepsiburada.com da combi x3 var onu mu alsam,tek aracaımız var ve koltuğu yerinden çıkarmayız uzun süre, kusura bakmayın kafam çok karıştı,size de zahmet veriyoruz.

Teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Römer King 2 ATS ya da Maxi Cosi Tobi siparişi vereceğim. Aşağı yukarı benzer koltuklar. Güvenlik falan da sanırım aynı gibi. Konfor açısından hangisi daha iyi? İkisini de inceleyen varsa fikir verebilir mi? Burada tobi bulup inceledik ama römer yok ona bakamadık.

Bir de en uygun nereden alabilirim?

• Merhaba.Forum bir süredir takip ediyorum ancak tüm mesajları okuyabilmiş değilim.Ben de 1 yaşında kızı olan bir anneyim.İki hafta sonra tatile çıkmayı planlıyoruz ve oto koltuğu almak istiyorum.

Kızım 9 kg a yeni ulaştı.73cm boyunda.tam 1 yaşında.9-18 aralığında alacağım.
    Ön ve arkaya dönebilen,yatış pozisyonu olan ya da buna yakın bir pozisyonu olan,koltuk kısmının çok dar olmayacağı,izofixli olmasını tercih ettiğim (ama çok güvenli bir koltuk olursa kemerli de olabilir) bir koltuk önerisi bekliyorum.Fiyat limitini 2000tl de tutuyorum.Adı geçen iyi markalara bakıyorum ancak modeller kafamı karıştırır hale geldi ve bir türlü sayıyı düşüremiyorum :) özellikle bilirkişi olan arkadaşlardan,Erman Bey başta olmak üzere öneri bekliyorum.@ermantpc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kız_annesi -- 1 Ağustos 2017; 22:40:54 >
  • Merhabalar,

Ekim ayinda dunyaya gelecek bebegimiz icin yaptigim arastirmalar sonucu soyle bir kombinasyon yapmayi dusunuyorum ne dersiniz? Urunleri yakin zamanda yapacagim bir Almanya seyahatim esnasinda Amazon'dan almayi dusunuyorum

Inglesina trilogy bebek arabasi 338Euro (Amazon.de)

Maxi cosi pebble ana kucagi 169Euro (Amazon.de)

Ve sanirim bu ana kucagini kullanabilmek icin de asagida linkini verdigim aparati almam gerekiyor.

Inglesina Trilogy/Quad Infant Car Seat Adapterhttps://www.amazon.com/dp/B00IOGIKMW/ref=cm_sw_r_cp_api_x9oGzbR5ER82B

Ozellikle Erman Bey ve diger arkadaslar yorumlarinizi paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkurler.

• Merhaba erman bey. Oğlum 2 yaşında 11.5 kilo boyu da 85 cm. Güvenli bir Oto koltuğu araştırması yaptık ama bir karara varamadık.. Yorumlarınızdan besafe izi x3 ve maxi tobi ile ilgili bilgi sahibi olsak da seçim yapamadık.. 9_18
    Kilo düşünüyoruz doğru mudur
    😊 Arabamızda isofix yok. Bir de bulunduğumuz yerde güvenli markaların hiç biri yok.. Mecburen görüp denemeden ( çocuğu oturtup bakamadan) internetten alacağız.. Acilen önerinize htiyacımız var.. Teşekkürler @ermantpc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuat1967 -- 2 Ağustos 2017; 12:11:41 >
  • Erman hocam baba sling mi tavsiye ediyorsunuz boba slignmi
    Baba sling
    boba sling

• LaNcEt kullanıcısına yanıt
    Baba
  • muco16w M kullanıcısına yanıt
    Axissfix / Trifix / Tobi
  • fuat1967 F kullanıcısına yanıt
    Tobi daha iyi
  • Erman bey ilk mesajımı okuduğunuzu ümit ederek merakla önerinizi bekliyoruz..çünkü acilen oto koltuğuna ihtiyacımız var. Tecrübenize ve bilginize güveniyoruz. Tekrar teşekkür ederiz. @ermantpc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuat1967 -- 2 Ağustos 2017; 19:17:38 >
  • Erman hoca bu baba sling Orjianlini nerede bulabiliriz? İlkebebe uygunmudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

9 aylık ve 9 kilo olan kızıma 0/18 kg oto koltuğu grubunda, tercihen 360derece dönebilen modeller arasında oto koltuğu arayışındayım 2000TL üstünü düşünmüyorum, acaba özellikleri ve bulduğum fiyatlarla da kıyaslayarak aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz?

Cybex Sirona m I size / 1.799 TL

Recaro zero 1 (360 derece dönebilen) / 1.799 TL

Britax Römer Dualfix (360 derece dönebilen) / 1.820

MaxiCosi Axissfix 1 (360 derece dönebilen) / 1.725 TL

*Cybex Sirona Plus 360 ilk tercihim olurdu ama fiyat olarak epey yukarıda kaldığından düşünmüyorum.

Aklımda ilk sırada Recaro Zero var ama sizlerin de bu ve bu koltuklar dışında görüşünü almak istiyorum özellikle tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyim @ermantpc ve @M_aTRa_X , teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Öztürk -- 5 Ağustos 2017; 10:44:26 >

• Erman hocam ben de pazar a kadar oto koltuğunu almış olmalıyım o sebeple bana da dönüş yapabilir misiniz?

• Arkadaşlar, 100+ cm ve 16 kg olan 2.5 yaşındaki oğlum için artık yeni bi roto koltuğu almayı düşünüyorum.

Öncelikle ilk 6-7 ay inglesina huggy ve huggy için izofix baza kullandım.

Sonra Britax Romer Dual Fix' e geçtik, çok memnun kaldık. Dönüyor olması özellikle büyük kolaylık.

Artık sınırlarına geldiğimizden onu da değiştirmem gerekiyor.

Önerilerinize açığım. Fiyat konusunda bir sınırlamam yok.

Öneriler için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.