Bildirim
Beats Studio 479tl alınırmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aldın mı bilmiyorum ama beats alma bunu alhttp://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-MDR-XB910-Kafaustu-Kulaklik//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000457449#!DR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amerikadan ucuzmu fiyatı dnr daki -
200 lira olsa bile beats alınmaz. Bass seviyorsanız xb910 alın ve keyfinize bakın. Noise canceling istiyorum ve iyi bir kulaklık isterseniz mdr-1 RNC yurtdışında ki fiyatlardan daha uygun.
quote:
Orijinalden alıntı: travers
200 lira olsa bile beats alınmaz. Bass seviyorsanız xb910 alın ve keyfinize bakın. Noise canceling istiyorum ve iyi bir kulaklık isterseniz mdr-1 RNC yurtdışında ki fiyatlardan daha uygun.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece ismini satan beş para etmez bir kulaklığı almak yerine bu ürünlere bakın derim.
alunmaz diyip geçin kaedeşim nedir bu beats düşmanlığı anlamıyorum herkesin bi beğenisi var illa her beats konusuna biri gelip ya sony koyar yada sennheiser koyar buna al der -
beats almayın gerçekten rica ediyorum fanboyluğun alemi yok. Marka takıntım yok ama bu beats e verilen paralara gerçekten acıyorum arkadaşlar sonuçta ülkeden çıkıyo bu para ve amerika kazanıyo. Lütfen marka takıntısı için kalitesiz ürünlere bu kadar para dökmeyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X