Şimdi Ara

Beats Studio 479tl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D&R 'da Beats Studio Noise Canceling kulaklıklarda %40 indirim varmış, 479TL'ye geliyor ürün. Sizce bu fiyata almaya değer mi? Çok fazla kulaklık ihtiyacım yok ama bu fiyat kaçmaz diyorsanız alacağım 1 tane.

Fikir veren herkese teşekkürler.

• Aldın mı bilmiyorum ama beats alma bunu alhttp://www.dr.com.tr/Elektronik/Sony-MDR-XB910-Kafaustu-Kulaklik//Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakustu-Kulakliklar/urunno=0000000457449#!DR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerikadan ucuzmu fiyatı dnr daki
  • 200 lira olsa bile beats alınmaz. Bass seviyorsanız xb910 alın ve keyfinize bakın. Noise canceling istiyorum ve iyi bir kulaklık isterseniz mdr-1 RNC yurtdışında ki fiyatlardan daha uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: travers

200 lira olsa bile beats alınmaz. Bass seviyorsanız xb910 alın ve keyfinize bakın. Noise canceling istiyorum ve iyi bir kulaklık isterseniz mdr-1 RNC yurtdışında ki fiyatlardan daha uygun.

Kesinlikle katılıyorum. Sadece ismini satan beş para etmez bir kulaklığı almak yerine bu ürünlere bakın derim.

• alunmaz diyip geçin kaedeşim nedir bu beats düşmanlığı anlamıyorum herkesin bi beğenisi var illa her beats konusuna biri gelip ya sony koyar yada sennheiser koyar buna al der
  • beats almayın gerçekten rica ediyorum fanboyluğun alemi yok. Marka takıntım yok ama bu beats e verilen paralara gerçekten acıyorum arkadaşlar sonuçta ülkeden çıkıyo bu para ve amerika kazanıyo. Lütfen marka takıntısı için kalitesiz ürünlere bu kadar para dökmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony XB mi Beats Studio mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.