Şimdi Ara

Beats Executive alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan kulakiçi Sennheiser CX 400ii Precision ve kafaüstü olarak Sennheiser HD 205 ve 201'e sahibim. Birkaç kez Studio modelini deneme fırsatı buldum, basslar adeta muazzamdı ama netlik ve berraklıkta biraz geri düşüyordu kulaklık. Buna rağmen çok beğendim, Executive'in de netlik, berraklık konusunda çok daha iyi olduğunu, mid ve tizlerinin de geliştirilmiş, bass konusunda Studio kadar olmasa da güzel bir deneyim yaşattığını duydum.
    Hem bassların, hem tizlerin çok baskın olduğu çok farklı türler dinlerim. Midler de önemli ama, hem tizde güzel bir deneyim yaşatacak, hem bassları derinden ve şuan kullandığım kulaklıktan çok daha farklı bir deneyim yaşatacak şekilde hissetmek istiyorum. Netlik ve berraklık da önemli. Studio çok rahat gelmişti bana Executive'in de öyle olduğunu düşünüyorum yanlış mıyım?
    Neyse, bu kulaklık benim yukarıda saydığım isteklerimi karşılar mı? O parayı verdiğime ne kadar değer? Tüm önerilerinize açığım, farklı kulaklıklara da yönelebilirim.

• Yardım edin lütfen, yukarı!
  • Yardım eden yok mu? Uplayalım bari.
  • ben dinledim ses kalitesi gayet başarılı eğer sık seyahat eden biriyseniz tam işinize yarayan kulaklık bence
  • Beats gibi adi ses konusunda suphelerle alinan bir marka yerine herkesin ustunde anlastigi Bower and Wilkins p5'i tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Beats gibi adi ses konusunda suphelerle alinan bir marka yerine herkesin ustunde anlastigi Bower and Wilkins p5'i tavsiye ederim

Yardımınız için teşekkür ederim ancak dediğiniz marka ve kulaklığı ilk defa duyuyorum, bir de daha geniş, tasarımı daha hareketli, günümüz tarzında bir kulaklık arıyorum.
    Bu arada Beats konusunda adi kısmına katılmadığımı belirtmek isterim, ses konusunda biraz şüphe olabilir ancak bu firmayı asla adi olarak görmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

ben dinledim ses kalitesi gayet başarılı eğer sık seyahat eden biriyseniz tam işinize yarayan kulaklık bence

Hocam peki ses kalitesi gerçekten o meblayı verebilecek kadar iyi miydi, vereceğim paradan ötürü doğal olarak büyük beklentilerim var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Volvo V40 alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    jazz alınır mı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

quote:

Beats gibi adi ses konusunda suphelerle alinan bir marka yerine herkesin ustunde anlastigi Bower and Wilkins p5'i tavsiye ederim

Yardımınız için teşekkür ederim ancak dediğiniz marka ve kulaklığı ilk defa duyuyorum, bir de daha geniş, tasarımı daha hareketli, günümüz tarzında bir kulaklık arıyorum.
    Bu arada Beats konusunda adi kısmına katılmadığımı belirtmek isterim, ses konusunda biraz şüphe olabilir ancak bu firmayı asla adi olarak görmüyorum.

Ben adi demedim. Telefonda noktasiz kucuk I yoksa ben napayim.

• quote:

quote:

quote:

Ben adi demedim. Telefonda noktasiz kucuk I yoksa ben napayim.

Kusura bakmayın hocam o zaman

• quote:

quote:

ben dinledim ses kalitesi gayet başarılı eğer sık seyahat eden biriyseniz tam işinize yarayan kulaklık bence

Hocam peki ses kalitesi gerçekten o meblayı verebilecek kadar iyi miydi, vereceğim paradan ötürü doğal olarak büyük beklentilerim var.

Bu arada su anki kulakligniz ve gecmiste kullandiklariniz neydi?

• quote:

quote:

quote:

Bu arada su anki kulakligniz ve gecmiste kullandiklariniz neydi?

Konudaki ilk mesajımda belirtmiştim, bunun haricinde şuan kullandığım CX 400ii Precision'dan önce CX 300ii, Sony Mdr-xb41ex kullandım, kafaüstü deneyimim ilk mesajımda belirttiğim kadar.

• O halde epey basamak atlayabilirsiniz bunu alip. Bu kotudur zira temel atmadsn bina cikmaya benzer. Iste o yuzden de beklentinizi fazla tutmayin ki hayal kirikligi yasamayin.

• quote:

O halde epey basamak atlayabilirsiniz bunu alip. Bu kotudur zira temel atmadsn bina cikmaya benzer. Iste o yuzden de beklentinizi fazla tutmayin ki hayal kirikligi yasamayin.

Hocam kulaklığın konforu ve kulağımı çevrelemesi de önemli benim için, izolasyonlu ve kapalı modeller arıyorum. Sesleri çok iyi ayırt eder ve en ufak ayrıntıyı sezerim ses içinde. Kulaklıklarım artık dinlerken bana pek zevk vermiyor, özellikle evdeki 2 küsür bin TL lik ses sisteminden sonra.Çok da fazla basamak atlamış olmayacağım yani. Kulak bölümünde ortası boş, olabildiğince rahat ve yine kulak bölümü büyük önerebileceğiniz bir model var mı? Kulaklarım biraz büyüktür de

• quote:

quote:

O halde epey basamak atlayabilirsiniz bunu alip. Bu kotudur zira temel atmadsn bina cikmaya benzer. Iste o yuzden de beklentinizi fazla tutmayin ki hayal kirikligi yasamayin.

Hocam kulaklığın konforu ve kulağımı çevrelemesi de önemli benim için, izolasyonlu ve kapalı modeller arıyorum. Sesleri çok iyi ayırt eder ve en ufak ayrıntıyı sezerim ses içinde. Kulaklıklarım artık dinlerken bana pek zevk vermiyor, özellikle evdeki 2 küsür bin TL lik ses sisteminden sonra.Çok da fazla basamak atlamış olmayacağım yani. Kulak bölümünde ortası boş, olabildiğince rahat ve yine kulak bölümü büyük önerebileceğiniz bir model var mı? Kulaklarım biraz büyüktür de

Ultrasone Hfi 580.

Compel yetkili satıcı ve yurtdışı rakamlarına satıyor.

• quote:

quote:

quote:

Ultrasone Hfi 580.

Compel yetkili satıcı ve yurtdışı rakamlarına satıyor.

Teşekkürler hocam inceliyorum hemen
    Bu arada Sennheiser HD 598 hakkında ne düşünüyorsunuz? Açık olması dışında benim isteklerimi karşılar mı?
    Bir de bu kulaklıkların yanında taşınabilir küçük bir amfi alsam ne kadar işime yarar?
    Hfi 580 yerine 680'e veya 780'e geçsem, çok mu basamak atlamış olurum ve 680'in ohm değeri neden o kadar yüksek, kullanım amacı mı farklı?

• quote:

quote:

Executive gayet başarılı bir beats modeli hocam.Ses gayet başarılı.Birde equlizer ayarlarınız yapılı ise tadından yenmez.Bence alın hocam benim tavsiyemdir.
  • Halen kulaklık ile ses sistemini fiyat bazında karşılatıran bir kesim olduğunu görüyorum..
    Bunun üstüne yorum atma gereğini dahi duymadım, iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andy Blueman

Halen kulaklık ile ses sistemini fiyat bazında karşılatıran bir kesim olduğunu görüyorum..

Kisinin kendi dusuncesi, evet dogru degil ama tartismak da anlamli degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andy Blueman

Halen kulaklık ile ses sistemini fiyat bazında karşılatıran bir kesim olduğunu görüyorum..

Bu konuda fazla bilgi sahibi olmamam ayıp mı, bilginiz, deneyiminiz varsa paylaşmanız için buradasınız, insanları aşağılamak için değil.
    Zaten dikkat ederseniz ben fiyatlarını karşılaştırmadım, sadece kulaklarım o ses sisteminin sesine aşinaysa, önerilen kulaklıkları aldığımda çok da fazla seviye atlayacağımı düşmediğimi söyledim, hatalıysam insan gibi bir dille belirtin...

• Sakın alma biraz youtube daki incelemeri izle mixr alabilirsin çok memnun etti beni
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.