Şimdi Ara

Beast of Reincarnation Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beast of Reincarnation Türkçe Yama ve Kurulumu (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe Yama oyunun bütün sürümleri ile uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Emeği Geçenler

VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için oyunun dosya konumundaki Reincarnation_YamaKaldır.exe'sinden kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Beast of Reincarnation Türkçe Yama İndir

Beast of Reincarnation Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Beast of Reincarnation Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle Beast of Reincarnation oyunu için hazırlamış olduğumuz Beast of Reincarnation Türkçe Yamasını paylaşıyoruz. Bu videomuzda Beast of Reincarnation Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğim. Herhangi bir sorun yaşamamak için, videoyu sonuna kadar izlemenizi öneriyorum. Beast of Reincarnation Türkçe Yama İndir : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/beast-of-reincarnation-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Bizlere destek olmak isterseniz Youtube veya Steam üzerinden destek olabilirsiniz. Steam üzerinden destek olmak isterseniz, aşağıdaki arkadaşlık kodu ile beni ekleyebilirsiniz. Steam Arkadaşlık Kodum : 159986944 Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunları paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videolarının gelmesini istiyorsanız, kanalımıza abone olmayı ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. #beastofreincarnation #türkçeoyun #türkçeyama
    https://youtu.be/Z0g5mvScVx8?si=BEHyw1UhhW2FG4Cd

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 3 Ağustos 2026; 22:8:55 >

• Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Mr. Wednesday

Teşekkürler.

Rica ederiz, iyi oyunlar Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Rica ederiz, iyi oyunlar dostum Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Rica ederiz dostum, iyi oyunlar Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Beğenmene sevindim dostum, rica ederiz. İyi oyunlar Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Rica ederiz. İyi oyunlar Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • Daha çıktığı ilk gün ücretli yama yapan tarafa cevap niteliğinde muazzam bi yama olmuş hocam eksik olmayın, yamalarınızı takipteyim emeklerinize sağlık. Şu yamalara ücret isteyen arkadaşların kafasından kurtulmamız dileklerimle  

ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
    MSI MPG A850G PCIE5 80+ Gold
    ViewSonic XG270QG 2K 165Hz
    Corsair 4000D Airflow
  • Hocam selamlar, öncelikle elinize emeğinize sağlık. Ben gamepass tarafında oyunu oynayacağım ama maalesef iki kere kurdum videonuzdaki gibi de yaptım ama olmuyor. Uyumlu değil mi acaba gamepass ile ?

Rica ederizz, iyi oyunlar Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Beğenmenize sevindim. Elimizden geleni yapıyoruz. Rica ederiz, iyi oyunlar Beast of Reincarnation Türkçe Yama 

Merhaba, Content klasörünün içerisine kuruyor musun ?

D:\Games\Beast of Reincarnation\Content\BeastOfReincarnation

buraya veya buradaki content kısmına kurdun mu çalışıyor gamepass de ben de oldu.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.