Şimdi Ara

BB de Neler Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde bira yapmak için kit,malt ve diğer ham maddeler ve ekipmanların satışını yapan müşteri memnuniyeti ve hizmetini gerçekten iyi yapan kaliteli bir site idi ama ne olduysa son 10 günde falan oldu önce tedarikte sorun yaşadılar kısıtlı ürün verdiler vs tabi dedikodularda çıkmaya başladı yok gümrükte malları kaldı yok büyük ticari firmalar baskı yapıyor falan derken resmen bomba bir gelişme oldu evet bu site hiç beklenmedik bir iş yapıp bazı müşterilerini sitesinde ifşa etti!!! genelde de memur olanlarını eşlerine kadar hangi kurumda çalıştıklarına kadar vs Ben gerçekten anlam veremedim tamam ülkemizde bu gidişatın yolu belli ticari olarak zorda bırakılıyor olabilirsin de insanları ifşa etmek de nedir?

• Geçen seneye kadar kendilerinden alışveriş yapıyordum ama maya kalitesindeki bozukluktan dolayı vazgeçtim sanırım bende ifşa olmuşumdur. Hoş ben memur değilim hiçte umrumda değil.
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Hocam mayalar da bir sorun yoktu ben gerçi ilave maya kullandım hep bilmiyorum. Genelde şikayet var a yazanları ifşa etmişler! Bu hukukun büyük ceza almalarına neden olacaktır böylesine bir girişim duruş hizmet eden bir site ne olursa olsun böyle bir hata yapması beni çok şaşırttı doğrusu....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Genel olarak ise stok sorunu var. Bira kit yok ortada. Daha yeni almış başlamıştık 2.tur yapamadan patladı iş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ben 4 yıldır hiç durmadan yapıyordum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadigim gibi çok güzel hizmet de aldım genelde de memnun kalınan bir site idi ama işte sanırım gümrükte mallarına sorun çıkarmışlar bu da intikam aldı ama çok yanlış yaptılar intikam aldıkları müşteriler değil o zorlukları çıkaranlar olmalı idi ve elbette hukuki bir şekilde... Bunlar tam tersi olmayacak bir iş yapıtlar bundan sonra zor olur bu iş...

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Hocam mayalar da bir sorun yoktu ben gerçi ilave maya kullandım hep bilmiyorum. Genelde şikayet var a yazanları ifşa etmişler! Bu hukukun büyük ceza almalarına neden olacaktır böylesine bir girişim duruş hizmet eden bir site ne olursa olsun böyle bir hata yapması beni çok şaşırttı doğrusu....
    Hocam ben s07 maya kullanıyordum bir ara tedarik edemediler, ona muadil maya aldım malesef ki ekşi biraya neden oldu. Kaldı ki ben bu bira için özel dolap almıştım lager yapıyordum, hatta arpa çimlendirerek yapıyordum fakat vaz geçtim döktüğüm litrelerce biradan sonra.
    İlginç... Ben hep harici maya kullandığım için sanırım s-04 de dahil kullanmadığım maya kalmamıştır çünkü bütün kitleri denemeye çalışıyordum... Bir bira kontaminasyon olmadığı sürece dökmek doğru değildir!!! Biraz daha fazla şişede beklenir ve her türlü içilir... Neyse o sizin bileceğiniz işte şimdi ne yapacağız onu düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İlginç... Ben hep harici maya kullandığım için sanırım s-04 de dahil kullanmadığım maya kalmamıştır çünkü bütün kitleri denemeye çalışıyordum... Bir bira kontaminasyon olmadığı sürece dökmek doğru değildir!!! Biraz daha fazla şişede beklenir ve her türlü içilir... Neyse o sizin bileceğiniz işte şimdi ne yapacağız onu düşünüyorum
    Emin olun 6 ay bekleyen bira var ekşilikten içilecek durumda değil, döktüm hepsini.
    Hocam doğrudur geçmiş olsun da bu genele hitap edecek bir şey değil sizde biliyorsunuz ben rahat 80-90 kiti çoğu da hep başka kitler mayalar vs olmuştur. Damak zevkime uymayan illaki biralar oldu örn IPA ve saison kitleri ama hiç döktüğüm biram olmadı diyebilirim.... Şimdi bu iş biterse bulaşık suyu gibi biralara 10-15tl vermek düşünmek bile istemiyorum :(

• Kimi ifsa etti nerede etti?

• Bu site hangi site ya ?

• quote:

Ben 4 yıldır hiç durmadan yapıyordum şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadigim gibi çok güzel hizmet de aldım genelde de memnun kalınan bir site idi ama işte sanırım gümrükte mallarına sorun çıkarmışlar bu da intikam aldı ama çok yanlış yaptılar intikam aldıkları müşteriler değil o zorlukları çıkaranlar olmalı idi ve elbette hukuki bir şekilde... Bunlar tam tersi olmayacak bir iş yapıtlar bundan sonra zor olur bu iş...
    Sadece bahsi geçen site değil ki stok sorunu olan ? Diğer yerlerde sorun.Yoksa ben 2 alışveriş yaptım diğerinden.BB'dan hiç alışveriş yapmadım..

Neden direk isimlerini yazmıyoruz ya

He bu arada yakalamışken sorayım.Temizleme için ilaçlar için bir yerde PBW ve starsan var.Diğer yerde Organik temizleyici ve Bioxcin 5 gibi bir arındırıcı var.Ben kiti diğer yerden aldığımdan hiç PBW Starsan kullanmadım.Acaba aynı derece etkili mi Organik temizleyici falan ?

Organik temizleyici ilk defa sizden duydum pwb ilk zamanlarda kullandım bitince bir daha hiç kullanmadım temiz çalışırsanız sadece starsan gayet yetiyor da artıyor bile ben hep böyle çalışıyorum bir sorun olmadı.

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Zaten Bira House satıyor.PBW ve Starsan 'ın benzerleri.
    Bb varken açıkçası diğer satıcıları bildiğim halde hiç ihtiyaç duymadım. Ama şimdi hepsi sıkıntı da pazarın lideri olan bb de durumlar ortada nasıl olacak bilmiyorum.

• çok alakasız olacak ama elimde kullanmadığım ve kullanmayacağım bira kit i ve malt kaldı bunları nerden satabilirim ilgili kişiler bulmuşken sorayım. heves ettim bir kere yaptım ikinciyi yapma fırsatı olmadı son kullanım tarihide geliyor çöpe gitmesin bari.
  • Bu ürünlerde hala ithalata bağımlı olunması ilginç.
    Çok atla-deve ürünler değil ve bira tarihte hep yapılagelmiş bir içecek.
  • @jagatai Hangi kit ve malt var ilgilenebilirim. @mgora öyle diyorsunuz da herkes anlamıyor işte vergiler yüzünden millet kimyager oldu :) ama bir şekilde kit olayı bitse de taze mayşe çıktı ondan devam ediyoruz ve tam tahılcı arkadaşlar var onlarda devam ediyorlar bir şekilde devam ediyoruz şimdilik bakalım...
  • Bizim evin altındaki Tekel bayi de, tadı değiştirilmemiş Alkol bulunuyordu (tabii el altından)... İzmir'den geliyormuş galiba. Dokunmadılar dokunmadılar, geçenlerde yüklü bir ceza kesmişler. Bu ara yine denetimler arttı. Artık web'den de satış zor olur gibi

O da değişikmiş. O kadar mahrem bilgiyi nasıl elde etmişler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.