Şimdi Ara

Bazı Yunanlara Bak Sen! Hayalleri Bizi İşgal Etmek (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Yotube a yazın turkis army vs greece v.b neler neler çıkacak karşınıza

Adamlar o kadar hayalperestlerki 1.5 saate istanbulu işgal ediyorlar 6 saate ankarayaı elegeçirmiş oluyorlar sonra ermenistanı kuruyorlar

Onların zihnyieti; olası bir savaş durumunda kürtleri doğu-güneyden ermeniler dogudan bunlarda batıdan saldıracaklar ve Türkler okadar zayıfki ! 3 saat alamdan tüm ülke ellerinde alınıp asyaya postalanacaklar !

aglanacak haline gulmek , bu olsa gerek .

adamlar dogru soyluyor !

hatta turkluk dusmani iran , hataydan 90 yildir vagecmeyen suriye de listede .

Ama bunları 3-4 saate yapacaklarını ülkeyi ele geçireceklerini düşünüyorlar.

Eskisi gibi değil kılıç kalkan kuşanıp haydi savaşa olmuyor artık.

Günümüzde topyekun karşılıklı savaşlar bir daha olacakmış gibi durmuyor. Sadece "özgürlük getirme" adı altında istilalar oluyor ve olacak...

Benim gözümde Yunanlılar hala "helen" akımında kurtulamamış, kendini avrupada diğer milletlerden üstün gören, tek başına hiçbirşeye cesaret edemiyen zayıf insan topluluğudur. Kendilerini çok iyi kandırırlar bu konuda takdir ediyorum. Osmanlı istilasındaki yüzyılları ile övünüyorlar " biz dinimizi-dilimizi unutmadık Türkleşmedik diye. Gören duyanda işkenceler yapıldı baskı uygulandı bunalrda yüz yılalrca yıl direndi bu değerlerine sahip cıktı zanneder. İngiltere "maşa" olarak kullanmasa hala sessiz sedasız oturuyorlardı yerlerinde arkalarından pohpohlanınca cesaretlenirler anca...

VolksWagen
  • "yunan milleti ile bizim milletimiz arasında birçok ortak unsur var bizim halayımız onların sirtakisi yunan milleti bize öyle söylenilenler kadar nefret ile bakmıyorlar sadece başa gelen hükümetleri ve yandaşları tarafından gaza getirilmeye çalışıyorlar."

Derdi milli güvenlik hocamız tabi dediğini bire bir aktaramadım ama buna benzer bir şey söylemişti.

Orijinalden alıntı: Gimildenn

İngilizce öğreninde adamlarla tartışın. Aptal aptal şeyler yollamayın. Google translate ile laf sokmaya çalışıyor adam

aynen.

son mesaj ne kadar aptalca olmuş.Adam yarı Türkçe yarı İngilizcemsi yollamış.Madara ettirmeyin elaleme.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.