Şimdi Ara

bazı sitelerde yazılar üst üste binmiş durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pardus kurdum milliyet gazetesinin sayfasında bazı yazıların üst üste binmiş olduğunu gördüm ayrıca sağdaki resimlerde yazıların üstüne binmiş durumda ..işbankası sitesinde sağdaki bazı resimler yerinden kaymış durumda yani bazı sitelerde sorun oluyor.. ileri geri yapınca artabiliyorda ..ekran kartı onboard .. driver dan diyeceğim ama daha önce pardus ta sorun yoktu.. başka bir linux denedim şu an durum ondada aynı.. linux ta çözünürlük 1280/1024 60hz daha düşük ayarlanmıyor.... ama daha öncede aynıydı ve sorun yoktu.. aslında bu ilk defa bazı dosyaları cd ye kayıt ederken bir txt dosyası atmıştım tekrar cd üzerinden açtığımda yazıların üst üste bindiğini gördüm.. fakat en son duruma göre windows ta web sayfalıırında sorun yoktu tekrar xp kurup denemedim... onboard ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir mi?

Orjinalden alıntı: casual

arkadaşlar pardus kurdum milliyet gazetesinin sayfasında bazı yazıların üst üste binmiş olduğunu gördüm ayrıca sağdaki resimlerde yazıların üstüne binmiş durumda ..işbankası sitesinde sağdaki bazı resimler yerinden kaymış durumda yani bazı sitelerde sorun oluyor.. ileri geri yapınca artabiliyorda ..ekran kartı onboard .. driver dan diyeceğim ama daha önce pardus ta sorun yoktu.. başka bir linux denedim şu an durum ondada aynı.. linux ta çözünürlük 1280/1024 60hz daha düşük ayarlanmıyor.... ama daha öncede aynıydı ve sorun yoktu.. aslında bu ilk defa bazı dosyaları cd ye kayıt ederken bir txt dosyası atmıştım tekrar cd üzerinden açtığımda yazıların üst üste bindiğini gördüm.. fakat en son duruma göre windows ta web sayfalıırında sorun yoktu tekrar xp kurup denemedim... onboard ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir mi?

Anladığım kadarı ile masaüstündeki simgelerle ilgili yada her sitede aynı sorunu yaşamıyorsun gibi, bu durumda e. kartı bozuk olmaz, donanımsal 1 sorun varsa en kötü ihtimal ram ile ilgili 1 sorun olabilir bunuda 2 parça ram kullanıyorsan anakart üzerinde'ki ram'lerin yerlerini deiştirerek anlıyabilirsin.

• probleminiz kullanmış olduğunuz internet tarayıcısından kaynaklanmaktadır. Ayarları sıfırlayın ya da flash player, java gibi eklentilerin yüklü olduğunu kontrol edin sorun düzelecektir
  • opera yükledim aynı sorun onda da var. pardus tan sonra zaten live cd den kurulan linux çalıştırdım.. sorun onda da devam etti.. o live cd yi belki 100 kez kullanmışımdır ama hiç öyle bişey fark etmemiştim.. monitörden olabilirmi diyorum ama bilemiyorum.. mesela donanimhaber de gözüme batan bişey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 27 Nisan 2009; 17:46:30 >
  • Bu problemin monitörle bir alakası yok dostum. Tamamiyle yazılımsal bir durumdur. Donanımsal değil yani... xp de de aynı şeyler olur aslında, İnternet Explorer'ın ayarlarını sıfırladığında düzelir genellikle... Ben öyle biliyorum...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.