Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: UcubeGothic

arkadaşlar, bursa da satış yapan bir firma yok ama, üretici firmadan yetkililerle görüştüm ürün bursa dahil piyasaya yeni yeni sürülmekteymiş. ayrıca tse belgesine sahip bir ürün var ortada. hangi hayalin suya düştüğünü bana anlatırsanız çok sevinicem. 280 lira doğal gaz faturası ödemekten belim büküldü geçen sene ki bu senje daha da yüksek olacağı belli, kış başından beri yoğuşmalı kombim olmasına rağmen yakamıyorum ve ödediğim fatura 120 ytl. ısınmadığım halde ödediğim 120 ytl lik fatura da insanın canını sıkıyor.

gelelim asıl konuya yazmadım ama mesajlarınızı sürekli takip ediyorum, başlarda bende tereddüt ettim bu ürünle ilgili ama işin içine tse girince yapılan reklamlarda cabası kaldı yanında. şimdi bu ürünü, muhalefet olan ve baltalayan tüm arkadaşlara ve fikirlere rağmen alıp kullancağım ve tetkiklerimi burda sizinle paylaşacağım.

evet TSE var ama ne için var. %80 tasarruf için bile var denilse hangi şartlarda ve ne şekilde var onları bilmek lazım. En doğrusu vecta alan bir kişinin evinde mutlaka infrared olması ve bir kıyas yapması. Ayrıca eğerki kullanılan malzemede belirli bir elektrik enerjisi ile buna ek olarak kendiniden bir enerji verme durumu var ve bu enerji zamanla bitecekse yani bir tür yakıt ise yine %80 i sağlar ama birkaç yıl sonra içerisindeki yakıt (her türlü olabilir!) bitebilir. O zamana kadar ürün satışıyla istenen hedefe ulaşılabilir. Yani bugün her hangi bir kullanıcının testi bile yeterli olamaz. Ancak uzmanların ve ne yazık ki yurt dışından uzmanların incelemsini ve oralardan sipariş verilmesini beklemeliyiz. Haa infrared alırken bu kadar mı sorduk ki derseniz haklısınız. Ama madem biz sıradan insanlardan farklı olarak olayı ele alıyoruz bunlara da dikkat etmeliyiz. İnşallah infraredlere nazaran biraz da olsa ekonomiktir.

• Vectagebze arkadas resim gayet sık ama fan olayı dusunulerek imal edilmemis bu kesin. Bu urun bence bir radyator gibi yavas yavas bir ısınım gerceklestirir devamlı kullanımda iyide sonuclar verebili kabul ama fan olayını anlayamıyorum. Vede urun dikkat ettiyseniz dondurucu soguklarda degilde nispeten gunesli guzel bir zamanda cıkarıldı yanlıs mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007tr

Vectagebze arkadas resim gayet sık ama fan olayı dusunulerek imal edilmemis bu kesin. Bu urun bence bir radyator gibi yavas yavas bir ısınım gerceklestirir devamlı kullanımda iyide sonuclar verebili kabul ama fan olayını anlayamıyorum. Vede urun dikkat ettiyseniz dondurucu soguklarda degilde nispeten gunesli guzel bir zamanda cıkarıldı yanlıs mıyım?

fan olayı feyk olabilir bence

bayiler sıkıldı telefonlardan sıkıyolar bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustifanci

quote:

Orjinalden alıntı: gigascor

Şimdi basit bir hesapla benim odam 24 m2 ve korunaklı. Odayı 22 dereceye bir şekilde getirdim ve 800 W'lık vectayı açtım ve bir ay boyunca hiç kapatmadım. Bu oda sıcaklığını sürekli 22 derecede muhafaza edecek ama 24 saatin kaç saatinde yanacak örneğin 12 saatinde yandı ortalama basit bir hesap yapalım 0,8x12x30x0,25=72TL'lik elektirk harcamış oluyor. Sadece Vectanın harcadığı elektrik bu...

Buda bence öyle reklamlarında yaptıkları gibi abartılı bir ürün değil...

Ama hakkını vermek lazım yinede diğer ısıtıcılara göre tasarruflu bir ürün...

Elektirik parası 25 kuruş değilki
    tedaşın resmi sitesinde saat 17-22 arası 26,3283002871237ykr 22-06 arası 7,53412735307318 ykr 06 -17 arası 15,3960508134361
    tek fazlı isede 16,5819270087004 elektirik 25 kuruş olsa zaten biteriz

mustifanci arkadaşım benim elektrik ücretinden yaptığım hesap şu bir önceki faturamda 391 kw elektrik kullanmışım 96,5 tl fatura geldi 96,5/391=24,68 kr yapıyor bende 25 kuruş aldım çarpanı o şekilde hesapladım....

• hayır konu o değil, başka alternatif var mı? bunu sormak lazım... aylık geliri sabit kişileriz ve yakıt gideri olarak belli bir miktar ödeyebiliyoruz. buraya kadar doğru mu?

işte bundan sonrası için denecekler var. alternatif yok. ufo nun testleri yapılmış. çok samimi arkadaşım; akşam saat 19:00-24:00 arası ufo kullanarak ayda 35-40 ytl gelen faturasını 150 ytl gibi bir rakama tekabül ettirdiyse ben infrared ısıtıcıdan şüphe ederim. alma niyetine girmiştim fakat bunu duyunca vazgeçtim.

kime göre neye göre ekonomik?

ben kendimi örnek verecek olursam eğer;
    gündüz saat 08:00'dan akşam 20:00 'a kadar evde yokum, dolayısıyla ev ısınmıyor. kış şartlarında evin duvarlarının yalıtımsız olduğunu düşünürsek ve hiç bir ısı kaynağının olmadığını da düşünürsek, vecta nın aylık vaadettiği fiyata benim evimi ısıtması imkansız. evin sağlıklı ısınması için, duvarların yalıtımlı olması ve yine duvarların ısınmış olması gerekir ki içeride ki ısıyı cihaz sabitleyebilsin veya ısıtabilsin.

fanın üst kısma bakması konusu da şöyle olabilir. siz yüzünüze ısı veren bir ısı kaynağına sabitlenmiş bir fan çevirin ve size ısı verip vermediğine bakın. öncelikle sürüklenen yada sürtünen hava yüzünüze çarptığında soğuk olacaktır. yada ısı kaynağından çıktığı kadar sıcak olmayacaktır. dolayısıyla fan tavana da dönük olsa, duvara da dönük olsa, yüzünüze de dönük olsa farketmez. fanın görevi, bu cihazda, ısıyı cihazdan alıp ortama yaymak olabilir en kötü ihtimalle, ki bu da doğru bir kuramdır.

yineliyorum bunlar benim mantığımın elverebildiğince düşünüp yazdığığım fikirlerim.

saygılar, sevgiler.

• Ürünlerde Fan Yoktur.
    En azından bendekilerde ve Vectaya Sorarsanız onlarda Koymadıklarını Söylerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 20 Ocak 2009; 17:21:50 >
  • Arkadasım en azından su devlet sırrınızı bir acıklayın burda yuzlerce kisi bu olaya gore hareket edecek bugun kullanımınıza gore bir yorum yapın bari ısıtmasından ve ısı iletiminden bahsedin mekanınızı 22-23 derecelere getiriyor mu? Ortamı homojen bir sekilde ısıtabiliyor mu? Milletin asıl bekledigi cihaz hakkında objektif yorumdur yoksa burda tartısma zaten hic eksik olmadı. Su sırrı bir acıklayın ne var sanki?
  • quote:

Arkadasım en azından su devlet sırrınızı bir acıklayın burda yuzlerce kisi bu olaya gore hareket edecek bugun kullanımınıza gore bir yorum yapın bari ısıtmasından ve ısı iletiminden bahsedin mekanınızı 22-23 derecelere getiriyor mu? Ortamı homojen bir sekilde ısıtabiliyor mu? Milletin asıl bekledigi cihaz hakkında objektif yorumdur yoksa burda tartısma zaten hic eksik olmadı. Su sırrı bir acıklayın ne var sanki?

Sadece şunu Söyleyeyim Evet ısıtıyor..

TSE Belgeli Açıklama Yapıldı ürünü Beğenmezseniz Sizi Kandırdıklarını Söylerseniz Tüketici haklarına Göre İade Edebilirsiniz.

Not: Mehmetcik Vakfı Halen Ufodan Paraları Bekliyor

Sizce ısıtmasa Ben 2 günde 70 tane sipariş alıp ve 10 adet 3-4 saate saatte satılan satıcıyı nasıl satardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohutcuk -- 20 Ocak 2009; 17:31:28 >

• Alıntı:
    '
    24 Ekim 2008

Hilmi Güler, bir Ar-Ge şirketi tarafından, "nano bor" adıyla bir sıvı geliştirildiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bunu burada açıklıyorum. Radyatörlerin içine koyduğunuz zaman, yüzde 40 kadar tasarruf sağlayan 'nano bor' diye bir sıvı geliştirildi. Bu, belki ısıtma konusunda belki soğutma konusunda da devrim niteliğinde bir yenilik olacak. Şu anda o şirket, bunu ticarileştirme çalışması yapıyor. Bunu yaptığı zaman, belki de bir takım elektrikli ısıtıcılar biraz zorlanacaklar. Reklamlarda çok yer alıyorlar ama bunlar bizim için avantaj sağlayacak."
    '
    *http://www.timeturk.com/Isitmada-yuzde-40-tasarruf-saglayan-sivi-31602-haberi.html

Heatpump falan filan derken, galiba bakanın bahsettiği şirket bu; internette baktığımda firmanın birkaç tane bor ile ilgili domain tuttuğunu gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: vectagebze

quote:

Arkadasım en azından su devlet sırrınızı bir acıklayın burda yuzlerce kisi bu olaya gore hareket edecek bugun kullanımınıza gore bir yorum yapın bari ısıtmasından ve ısı iletiminden bahsedin mekanınızı 22-23 derecelere getiriyor mu? Ortamı homojen bir sekilde ısıtabiliyor mu? Milletin asıl bekledigi cihaz hakkında objektif yorumdur yoksa burda tartısma zaten hic eksik olmadı. Su sırrı bir acıklayın ne var sanki?

evet ısıtıyor..

Sizce ısıtmasa Ben 2 günde 70 tane sipariş alıp ve 10 adet 3-4 saate saatte satılan satıcıyı nasıl satardım

Tamam tesekkur ederim size baska sorum olmayacak neyse siz satıs hızınızdan ornek vermissiniz DH forum uyeleri sizin verdiginiz bu bilgiyle yetinmeyip bu urunu kullanıp daha detaylı acıklayıcı + ve - ne varsa buraya yazarlar bu bilimsel bulus ve devlet sırrıda yarın netlesecektir onları beklıycez o zaman hoscakalın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 20 Ocak 2009; 17:35:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: meted

Alıntı:
    '
    24 Ekim 2008

Hilmi Güler, bir Ar-Ge şirketi tarafından, "nano bor" adıyla bir sıvı geliştirildiğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Bunu burada açıklıyorum. Radyatörlerin içine koyduğunuz zaman, yüzde 40 kadar tasarruf sağlayan 'nano bor' diye bir sıvı geliştirildi. Bu, belki ısıtma konusunda belki soğutma konusunda da devrim niteliğinde bir yenilik olacak. Şu anda o şirket, bunu ticarileştirme çalışması yapıyor. Bunu yaptığı zaman, belki de bir takım elektrikli ısıtıcılar biraz zorlanacaklar. Reklamlarda çok yer alıyorlar ama bunlar bizim için avantaj sağlayacak."
    '
    *http://www.timeturk.com/Isitmada-yuzde-40-tasarruf-saglayan-sivi-31602-haberi.html

Heatpump falan filan derken, galiba bakanın bahsettiği şirket bu; internette baktığımda firmanın birkaç tane bor ile ilgili domain tuttuğunu gördüm.

Bununla ilgili açıklamayı daha önce vermiştim ama kimsenin dikkatini çekmedi sanırım...

• arkadaşım ben kullandım dıyorum dun ve bu gun hala evımde çalışıyor
    22 derece gelıyor ben şahsen memnunum dıger ınsallar sadece konuşuyor
    alan yada kullanan yok olmaz dıyor ben muhendısım uzmanım yaa bı kullan bee
    denedın denemedınse ne atıp tutuyorsun bır sürü ınsan yazmış kullanan yok ben kullanıyorum
  • 1 saatlik elektrik tüketim değerini öğrenip buraya yazarmısınız?

quote:

Orjinalden alıntı: dogan82

arkadaşım ben kullandım dıyorum dun ve bu gun hala evımde çalışıyor
    denedın denemedınse ne atıp tutuyorsun bır sürü ınsan yazmış kullanan yok ben kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dogan82

arkadaşım ben kullandım dıyorum dun ve bu gun hala evımde çalışıyor

bravo. saygıyla selamlıyorum.
  • Ufocular vardı şimdi de vectacılar türedi.
  • Aldım diyenler falan var ama hala harcanan elektirik hakkında bir bilgi yok.

Isınan arkadaşlar çok zor olmasa gerek sayaca bakmanız....Lütfen

EDİT:Ürünü beklerken güzel bir heyecan vardı yavaş yavaş sinire dünüşmeye başladı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 20 Ocak 2009; 17:51:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meted

Alıntı:
    '
    24 Ekim 2008

'

Çok doğru arkadaşım:

"1 Eylül 2008
    Enerji Bakanımız Sn. Hilmi Güler , merkezimizi ve fabrikamızı ziyaret ederek enerji projelerimiz ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi aldı. "

Bu haber baytekin sitesinde var bakarsanızhttp://www.baytekendustri.com.tr/tr/news.asp?ID=14&T=1

Tarihleri karşılaştırırsanız açıklamanın ziyaretten 2 ay kadar sonra yapıldığını görürsünüz.

Ayrıca ben eminimki enerji bakanlığı vectayı destekliyordur. Infrared ısıtıcıların devlete zararının büyük olduğu kesin. Müthiş bir enerji harcamasına neden oluyor. Böyle bir ortamda Bakan Güler'e gidip "hocam ben infrared kullanmıyorum" desem bana bile destek verebilirlerdi. Kaldı ki bu adamlar yüzde 80i bulan tasarruftan söz ediyor. Göreceksiniz bu tartışma burda kalmayıp hakkında programlar yapılacak, profesorler karşıkarşıya gelip bu konuyu tartışacak. Sonuçta da burada ileri geri "ben fizikçiyim ben mühendisim bu adamlar yalan söylüyor" diyenlere de oturup dinlemek, öğrenmek düşecek.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceminho -- 20 Ocak 2009; 18:04:32 >

• Merak etmeye gerek yok sitesinde nede olsa bilimsel kesin sonuclar var. 24 saatte 11 saat calısıyormus buda 8,8 Kw elektrik harcar anlamına geliyor gorecegiz bir kac gunde vectanın sırlarını dogan82 arkadas fanlısını nasıl buldun hayret farklı bir model heralde birde sayaca bakamazmısın bilig acısından?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cepha

vecta mekta hikaye arkadaşlar inanmayın ısınmanın en ucuz yolu halen doğalgazdır.
    iyi yalıtım yapın . yoğuşmalı kombi kullanın yapabileceğiniz başka birşey yok maalesef .
    Şöyle düşünün ülkemizdeki elektriğin büyük kısmı zaten termik santrallerden ve doğalgazdan üretiliyor yani ısı enerjisi elektrik enerjisine çevriliyor bizde onu tekrar ısı enerjisine çeviriyoruz ne kadar ekonomik olabilir ki.
    birde başka söylemek istediğim birşey elektrikli ısıtıcı sadece bulunduğu odayı ıstıyor yani en fazla 20 metre kare lik bir alan . aylık masrafı ne en ucuz söylenen olsun olsun 60 tl olsun 100 metre karelik bir ev için 300 tl eder .İyide ben tüm evi ısıtmıyorumki kardeşim sadece oturduğum oda sıcak olsun yeter diyosan sadece oturduğun odayı doğal gaz ile ısıt en ucuza ısın.

sen verdiğin cevapla kendine gül arkadasım en ucuz yok doğalgazmıs hadi ordan be

• benim bulunduğum bölgedekine teslim etmişler biraz önce. ayrıca sordum fan bulunduğunu söylediler yarın görücem büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.