Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

içimden bir his 3-5 gün sonra bu foruma bir daha uğramayacaksın diyor arkadaşım.bu konuyla geldin bu konuyla gidersin...

PM attım.
  • 22 Derece Ortalama Oda Sıcaklığında Bir Ayda Devamlı ( 7 / 24 .... 7 Gün 24 Saat Hiç Durmadan ) Çalıştığında Yanlızca 20,80 YTL Elektrik Harcamaktadır.

Vekta Isıtıcılar ile Kömür, Klima, infrared ve diğer ısıtıcı masraflarından kurtularak % 80 Enerji Tasarrufu Sağlayın.

Arkadaşlar yukarıdaki yazıya dikkat edin 22 derecelik 1 odada demiş yani cihazı 22 derecelik odada test ediyorlar 0 derecelik bir oda denmemiş. yani benim klasik radyatörümde 22 derecelik bir odada 1 ayda 20 tl yakar anlamına geliyor çünkü 22 derecelik bir odada radyatörüm çok nadir çalışıyor yada hiç çalışmıyor.

http://www.toptangibi.com/store/ProductDetails.aspx?productId=83000

• bunu baya bir okudum bugün yanlız burada cihazı alıp kullananlardan yorum yok kimisi olumlu yazmış kimisi olumsuz yazmış ama bir ara ufo soba reklamındada aynısını tartışmışlardı çok güzel ısıtyıor diye ama ne oldu yalan dolar oldu ama bu soba öyle değilde ben bilmiyorum.. soba yüzeylerden sıcaklık vermiyorsa moleküllerin çarpıştırılmasıyla nasıl odayı çabukçak ısıtabilir..
    yani soğuk odayı bu yarım saatte çabuk ısıtabiliyorsa doğrudur ama ısıtamıyorsa o zaman yalandır yani.

önemlisi olan cihazı alıp evinde kullanan kişilerden yorum almaktır öyle incelemek olmaz.

doğalgaz pahalı zaten ama konforlu ısıtması gene iyi..ama parası düşündürüyor adamı..klima,eletrik sobası bunlar elektrik faturasına çabası..
    kömür ise adamı uğraştırıyor sobayı hazırla,boşalt,yak..
    ama alışık olanlar için zor birşey değil kömür sobasıyla sadece bir odayı ısıtıyorsun diğer odalar buz..
    en iyisi kalorifer ama sobanın sıcağını şimdiye kadar hiç bir ısıtıcı verememiştir..
    çünkü klimayla çok güzel ısınıyorsun derken bir kapı açılır yada birşye olur oda soğur bir daha açarsın faturalar..
    benim param var ben ben açarım klimayı tamam o zaman.

yanlız aşırı soğuk havalarda klima yetmez.

şimdi gelelim vectra ısıtıcıya dedikleri eğer doğruysa o zaman bir problem yok ama dediğim gibi ürünü evinize alın deneyin bir gün soğuk odada yarın saat değer,termometre değeri,oda sıcaklığı durumlarını yazın öyle sıcak odada sobayı görüyorsun ne kadar güzel ısıtıyor diyorsun ama eve gelince bu değişir çünkü soğuk odaya koyacaksın bakacan değişiklik yok.

o yüzden cihazı kullanmadan görmeden yorum yapmayın.

ama bana kalırsa ben sobaya iyi alıştığım için kömür sobasına devam..
    3 büyük faraş kömür iyi gider.
    ama sobanın içi döküm tuğlalı olacak..

bu arada tekrar aynı konuya geliyorum bu sobalar eğer ki 20,64 liralık fatura tüketiyorsa iyi bir buluş olabilir ama ürünü kullanmadan yorum yapmak mantıksız..
    tabi romantikhamsinin yarınki yorumunu bekliyorum gelince okuruz..

kömüre gelince sobayı çok doldurursan bu seferde odada duramazsın normal seviyede yakarsan odada durursun yani o yüzden kömür sobasının veridği sıcaklığı hiç bir ısıtıcı verememiştir bunu bilin.
    kalorifer gelir sonrasında ondada 65-70-75-80 de yak soğuk günlerde o zmnda faturalar.
    buz gibi soğukta 45 te yak gene ısıtmaz
    kaloriferli evde konforlu şekilde ısınabilmek için evin yalıtımı önemlidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 20 Ocak 2009; 2:43:52 >

• orda anlatım bozukluğu var.22 derecelik odada niye ısıtıcı yakayımki salakmıyım ben?
  • selamlar,

ben almanyada yasiyorum..
    burda da malum isinma dert...

teknolojik marketlerde v.s. yerlerde degisik isiticilar satiliyor.

biriside wärmewellengerät denen yani türkcesi isi dalgasi olan cihazlar.
    örnek:assada resmi koydugum cihaz 1000wattlik bir cihaz.bunlar isi dalgalari ile odayi homojen isitiyor deniliyor.ben bunlardan almistim. 2 gün kadar kullandiktan sonra hic bir ise yaramadigi izlenimine varip geri vermistim.bu cihaz o cihazlardan degil degil mi?
    google da wärmewellengerät diye yazarsaniz 100lerce örnegini görürsünüz..

burda yapi marketten 800wattlik infrarot isitici aldim ve geceleri fazlasiyla yeterli oluyor.

insaallah bu vecta insanimizin duygularini sömüren bir ürün degildirde ise yarar yoksa Türk insaninin kendi mucidine de inanci kalmayacak..

kac tane fiyasko yasadik, erkeler, eko bilmem neler v.s. v.s...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpasch -- 20 Ocak 2009; 3:12:54 >

• bu konuyu başından beri takip ediyorum . az önce dayanamadım foruma üye oldum.malum kış gelince ısınma

derdi başlıyor. şu anda evde elektrikli ısıtıcılarla ısınmaya çalışıyoruz. kullandığım ısıtıcılar: 1 adet ardonat

marka 2000 watt infrared ısıtıcı 1 adet (mutfakta )2500 watt infrared ısıtıcı bunu kendim yaptım cam tüpü ve

rezistansı satın aldım tenekeci arkadaşa kasa kıvırttırdım yansıtıcı olarak bildiğimiz folyoların biraz daha kalını

var hani öğrencilerin kabartma resim yapmak için kullandıklarından toplam 25 tl ye mal oldu duvara monte

ettim termostat bağlamadım düz çalışıyor yani gündüzleri evde kimse olmadığı için akşamları kullanıyoruz

eve geldiğimiz zaman ortalama 15- 17 derece oluyor evin sıcaklığı kendi yaptığım ısıtıcı 1 saat çalıştığı

zaman 22 dereceyi geçiyor ısı ve fişi çıkarıyorum yaklaşık her 10 dakikada 1 derece düşüyor. gerektiği

zaman yeniden fişi takıyorum. diğer orjinal olan ıstıtıcı oturma odasında termostatlı olduğundanmı

bilmiyorum benimki kadar ısıtmıyor sadece ışığın denk geldiği yeri ısıtıyor benim yaptığım cihazın

yansıtıcı folyosunu özellikle kıvrışık olarak taktığımdan dolayı mutfağın her yeri hemen hemen aynı derecede oluyor.

birde yerde duran 3 çubuklu sobalardan var 3x 600 watt onunda 2 çubuğu kırıldığı için tek çubuk çalışıyor

son gelen fatura 130 tl. benim asıl anlatmak istediğim daha önceden başka bir amaç için yaptığım

bir ısıtıcı var 30cmx40cm ebatında 2cm kalınlığında alimünyum plakaya monteli 1000watt rezistanslı

termostatlı bir alet (transfer baskı da kullanıyordum şimdi atıl vaziyette) dün aklıma bir deneme yapmak

geldi daha baskı yaparken hatırlıyorum etrafa baya bir ısı veriyordu . işten geldikten sonra baskı aletini

oturma odasının ortasına koydum 200 dereceye ayarladım kapıyı kapatıp mutfağa geçtik. bir iki saat

sonra odaya döndüğümde odanın gayet hoş bir şekilde ısındığını gördüm odada derece olmadığı için tam

bilmiyorum ama ısı yeterliydi oldukça kalın bir alüminyum oduğu için 15 -20 dakikada bir termostad

devreye giri yor . şimdi düşündüm acaba bendemi vecta icat ettim diye önümüzdeki günlerde

tam net olarak denmeyi düşünüyorum kaç dereceden kaç dereceye geldi ne kadar elektrik harcadı falan

diye net bir tablo çıkaracağım eğer ekonomikse daha büyük bir plaka ile mesela 50x100 gibi bir şey yapabilirim bu arada bu vecta hiç güven vermiyor bana sitelerine giriyorum tatmin edici bir bilgi yok

genellikle süslü kelimelerle bu konulardan fazla anlamayan insanları etkilemeye çalışır gibi bir halleri var

günlerdir çıktıydı çıkacaktı gibi oyalama taktikleri ile gündemde kalmaya çalııyorlar. eğer ciddi olsalardı

üretim sistemlerini oturtup belli kapasite imalat yapar seri bir şekilde dağıtırlardı benim tahminim bayi

olmak isteyenlerin sayısını yükseltip bayileri gıdıklayacaklar. çünkü ürünü doğrudan piyasaya sürmüyorlar

sitede sürekli şöyle yazıyor:ürün dağıtımı ön sipariş sırasına göre yapıldığı için ısıtıcılarımız bu talebin

tamamlandığı bilmemne tarihinden sonra türkiyedeki tüm satış noktalarında bulunabilecektir.

sadece bu sözler bile bayi anlaşmalarını yapacaklar ve istedikleri miktar ürünü doğru dürüst kimsenin deneme

şansı olmadan yani olumsuz görüşler ortaya çıkmadan hedefledikleri miktarı bayilere satıp kenara

çekileceklermiş gibi bir izlenim bırakıyor bende. eğer gerçekten mallarına güvenselerdi tv reklamlarına bu

kadar para harcamadan her ilde belirli kesimlere dağıtır ve memnun olan kullanıcıların yaptığı tavsiyelerle

zaten piyasanın en aranan ürünü olabilirdi saygılar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decko -- 20 Ocak 2009; 5:33:11 >

• abiler bizim romantik hamsi soğuktan dondu Hakkın rahmetine mi kavuştu yoksa Allah korusun
  • günyadın arkadaşlar günaydın:) Kriz nedeni ile işten çıkarıldım işim olmadığı için geç kalkıyorum.Soğuktan donmadım merak etmeyin:) Saat 9:10 gözümü açtım ve dereceyi 19 C da gördüm:) kombiyi gece 12 de kapattım sabaha kadar vecta çalıştı galiba söylenenler doğru bu ürün bence türkiyenin demirbaşı olur:) yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

günyadın arkadaşlar günaydın:) Kriz nedeni ile işten çıkarıldım işim olmadığı için geç kalkıyorum.Soğuktan donmadım merak etmeyin:) Saat 9:10 gözümü açtım ve dereceyi 19 C da gördüm:) kombiyi gece 12 de kapattım sabaha kadar vecta çalıştı galiba söylenenler doğru bu ürün bence türkiyenin demirbaşı olur:) yorumlarınızı bekliyorum.

Umarım dediğiniz gibi tasarruf sağlar bu cihaz. Ama biraz daha farklı bir test yapılsa daha iyi anlaşılır.

Şöyle söyleyeyim benim 14 m2 odada kombi peteği düşük sıcaklıkta çalışırken 600 wattlık quartz ısıtıcıyı açıyorum sıcaklığı kısa sürede 2 dereceden fazla artırıyor.

Veya odanız iki sıcak oda arasında ise çok az bir güçle ısınabilirsiniz.

Aslında bu cihazı denemenin en iyi yolu benzer özellikte iki odalarda birine VECTA yı diğerine aynı güçte quartz sobayı 3-4 saat koymak ve sıcaklık artışını ve elektrik tüketimini gözlemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 20 Ocak 2009; 9:58:21 >

• mükemmel birileri epey üzülecek çok teşekkürler
  • Demekki öyle mükemmel bir buluş değilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gigascor -- 20 Ocak 2009; 10:13:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

günyadın arkadaşlar günaydın:) Kriz nedeni ile işten çıkarıldım işim olmadığı için geç kalkıyorum.Soğuktan donmadım merak etmeyin:) Saat 9:10 gözümü açtım ve dereceyi 19 C da gördüm:) kombiyi gece 12 de kapattım sabaha kadar vecta çalıştı galiba söylenenler doğru bu ürün bence türkiyenin demirbaşı olur:) yorumlarınızı bekliyorum.

Günaydın; Herşey bir yana, dilerim tez vakit gönlüne göre bir iş bulursun arkadaşım...
  • Şimdi Hamsi arkadaşım Vectayı çalıştırdığında anladğım kadarıyla zaten Kombisi açıkmış yani oda belli bir sıcaklığın üzerinde imiş(20-22ºC kadar) önce petekeleri kapatmış (tabi bu arada Vecta açık) sonra saat 24.00 da kombiyi kapatmış. Sabah 09.20 de kalkmış ve dereceye bakmış 19ºC. Bu durumda ne oluyor "bu cihaz mevcut ısıyı sadece muhafaza ediyor 5 derece veya 10 derece olan bir odayı 22 dereceye getiremiyor. Bence buda fos çıktı...
  • Romantikhamsi Merhaba;
    Bende Bir süre işsiz kaldım,Nedemek olduğunu çok iyi bilirim.
    Arkadaşın dediği gibi herşeyden önce İnşallah En kısa zamanda bir iş bulursun.
  • Ama şu şekilde yapabiliriz evde infrared bir ısıtıcı olur onunla odayı istenilen sıcaklığa getirir onu kapatır. Vectayı açar oda sıcaklığını muhafaza etmeye çalışırız. Bir şekilde tasarruf etmeye çalışırız.
  • Romantikhamsi arkadaşım odan kaç metra kare idi, birde hiç kombiyi çalıştırmadan dene o daha iyi sonuç verecektir.
  • Gigascor merhaba;
    Bir ısıtıcı ,Diğer ısıtıcı kapatıldığında kapatılan ısıtıcının odada yarattığı ısıyı 9 saat sonrada muhafaza ediyorsa en az onun kadar ısı üretiği anlamına gelmezmi?
    Ancak Ankara nın kuru soğuğunda kombinin işe yaramadığı yani ısıtamadığı durumda bu cihazın kahraman olacağını zannetmiyorum.
    Arkadaşlar bence hepimiz beklentilerimizi çok yüksek tuttuk.Adeta mucize bekledik bu cihazdan.Ama yinede şuan piyasadaki ısıtıcıların yaptığını ,%80 olmasa bile
    %40 lara varan bir tasarrufla yerine getireceği kanısındayım.Aslına bakarsanız beklentilerimizden bir kısıntıya gidersek bu bile iyi değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: gigascor

Şimdi Hamsi arkadaşım Vectayı çalıştırdığında anladğım kadarıyla zaten Kombisi açıkmış yani oda belli bir sıcaklığın üzerinde imiş(20-22ºC kadar) önce petekeleri kapatmış (tabi bu arada Vecta açık) sonra saat 24.00 da kombiyi kapatmış. Sabah 09.20 de kalkmış ve dereceye bakmış 19ºC. Bu durumda ne oluyor "bu cihaz mevcut ısıyı sadece muhafaza ediyor 5 derece veya 10 derece olan bir odayı 22 dereceye getiremiyor. Bence buda fos çıktı...

• kombim hala çalışmıyor zaten gaz bitmek üzereydi son paramı vectaya verdim:) Derece 20 ile 19 arasında gidip geliyor.
  • Günaydın arkadaşım,
    Bende tez zamanda bir işe başlamanı diliyorum.Merak ettiğim elektirik sayacının harcamasını kontrol ettin mi? ve hangi şehirde kullanıyorsun.
  • Romantikhamsi kombiyi bir daha çalıştırmaz herhalde. Odası yanlış hatırlamıyorsam 26metrekare (5*5m veya 4*6.5m) bence 19C gayet makul bir sıcaklık.Termostatı kaça ayarlamıştı bilmiyorum tabii.
    Infrared ile 1000 watt ile bu sıcaklığı elde edeceğini sanmıyorum bu arada tabi odada kesinlikle ısınacak kişinin olması ve infrareti far ışığı gibi yattığı yere çevirmesi lazım....

(Bu arada iyi cesaret son paranı gidip bilimediğin bir ürüne vermişsin, firmanın yerinde olsam sana en az bir tane daha hediye ederdim :)) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meted -- 20 Ocak 2009; 10:38:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.