Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiginiz bilgiler icin tesekkurler ama verceginiz rakamlar gercekci olmayacaktır, anladıgım kadarı ile evinizde kombi varsa duvarlar ısınıyodur, ben sıcagı sevmeyen bi adam oldugum icin odamın kaloriferi hep kapalıdır evin kalanı ısındıgı duvarlar ısındıgı icin odamla ev arasında cok ciddi bi sıcaklık farkı olmaz neyse sonuc olarak imkanınız varsa kombiyi kapayın ev soguyana kadar bekleyin, soguduktan sonra calıstırın ve 30 dk lık ara ile(ilk anda yuksek degerler cıkıcaktır ısınma icin sonrada dusecektir) tuketim degerlerini yazarsanız 100 lerce insanın hayır duasını alacaksınız
    quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

odam 26 m2 civarı sobayı eve getirdiğimda kombi çalışıyordu.Yaklaşık 2 sattir çalışıyo cihaz. 2 saattirde radyatörün vanası kapalı.Sıradan bi derecem var eczanelerin verdiği şu an gösterdiği 20 C saat (19.50).
    Sabaha kadar açık bırakacağım ve Derecenin gösterdiğini yazıcam.Evim 5 kat da ve güney cepheye bakıyor odam.Odamda sadece tek cepheye yaptırdığım izolasyon mevcut.(köpük)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şunu yapmayı düşünüyorum yeterlimidir?Gece 12 den sonra kombiyi kapatıyorum.odamda sabaha kadar VECTA açık kalcak sabah uyanır uyanmaz ilk bakıcam şey derece olcak.
  • sabah dereceye bak sonrada foruma bak bizlere rapor ver merakle bekliyoruz raporunu teşekküler
  • bu rapor ilgili firmanın özel deney aletine ...... olup,standartlara uygunluk belgesi niteliğinde değildir yazıyor !!!!!!!!

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!
  • Arkdaşlar yazı yı ben tam okuyamadım(rapor yazısını)
    Tam okuyan varsa yazsa iyi olacak.

BURDAN TEKRARLIYORUM BAYTEK BU DURUMU ANCAK NOTER VE BASIN ÖNÜNDE İSPATLAYARAK HAKLILIĞINI MEYDANA ÇIKARIR.
    BU SAYEDE MEMLEKETTE MEHMETCİK TE NASİPLENİR...
  • mukemmel
    quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

şunu yapmayı düşünüyorum yeterlimidir?Gece 12 den sonra kombiyi kapatıyorum.odamda sabaha kadar VECTA açık kalcak sabah uyanır uyanmaz ilk bakıcam şey derece olcak.
  • vectanın reklamlarına baktım adamlar %80 ısı iletkenliğinden bahsediyorlar %80 tasarruf dediklerini duymadım %80 ısıyı daha çabuk iletmesi bu kadar tasarruf sağlar anlamı çıkmaz.
  • resmi kaydettim bilgisayara açtım veeeeeeeeeeeeeeeeee.

• arkadaşım;
    şuandaki sayacın kllowatını yaz.sabahta uyandığında bakarsın böylece ne kadar da yaktığını öğrenebiliriz.
    tşekkürler.. vereceğiniz bilgiler birçok insanın kararını etkileyecek.
  • Raporun 1. sayfası başvuru belgesi, habertürk com da var. Deney sonucunun olması gereken 2. sayfa yok. ben ulaşamadım ulaşabilen arkadaşlar lütfen bilgi versin.
  • sayın romantikhamsi
    cihazda fan var mı bi üst kısmı nasıl tarif ederseniz seviniriz
  • ARKADAŞLAR ESAS RAPORUN İKİNCİ SAYFASI NEREDE BİLGİLER ORADA ZANNEDERSEM.
    BURADA BİR ŞEY YOK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErEtE

bu rapor ilgili firmanın özel deney aletine ...... olup,standartlara uygunluk belgesi niteliğinde değildir yazıyor !!!!!!!!

bide 2. sayfası olması lazım orda deney sonuçları mütakip sayfalarda verilmiştir yazıyor ama o ortada yok
  • gözlükleri tak hocam infared ısıtıcıara oranla yüzde 80 diyor ne iletkenligi adam enerji tasarrufu diyor
  • ilk sayfada standartlara uygunluk belgesi değildir yazıyor zaten.adamlar 2. yi vermemiş sanırım :) ,ben bu işten bişey anlamadım.asıl 2. si lazım ewet o yok ortada,deney sonuçları.
  • bu belgeyi nasıl olmuşta tse belgesi diye ufo ya cevap olarak gazeteye vermişlerki bu sadece bi deney belgesi ve daha kötüsü sonuçları açıklanmamış bir belge
  • VALLA BAYTEK BELGENİ SAĞLAMA ALMAZSAN DAHA HALKTAN ÖNCE UFOCULARIN AĞZINDA OLURSUN HABERİN OLSUN...
  • sayfadaki deney raporunu ben gördüm ankaradaki yerlerinde elimde yok ama hatırladığım şu

teslim alınan cihaz vs vs 3000 Wt infrared ısıtıcı markası bi acayipti

deneyler süresinde ortam sıcaklığı 20-25 C arasında tutuldu die yazıyordu.

1 saat aktif tüketim vs vs
    24 saat aktif tüketi 69.650 küsür

teslim alınan cihaz vs vs 700 W ısıtıcı

deneyler süresinde ortam sıcaklığı 20-25 C arasında tutuldu die yazıyordu

1 saatlik tüketim vs vs
    24 saatlik tüketim 14.550 küsür

ordaki adam bunu orana vuru tam %80 çıktı ve şöle dedi Enerjiden %80 varan tasarruf sağlıcaksınız derken bu deney raporuna göre sölüyoruz dedi.
  • hocam bu belge olayını önceden söyleseydin ya neyse ; ufo cular bu belgeylede dalga geçip diğer sayfayıda yayımlatırlar adamlara.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.