Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Moleküler ısı transferi sistemi ile yüzde 80 enerji tasarrufu bilimsel olarak doğrulandığı iddiasına Vecta'dan cevap geldi
    19 Ocak 2009 Pazartesi, 17:57
    Bugün bir ısıtıcı firması tarafından yapılan yazılı açıklamada Vecta’nın sağladığı enerji tasarrufu üzerine suçlayıcı ibareler kullanılarak, TSE tarafından yapılan testler sonucunda alınan belgelerin gerçek olmadığı iddia edilmiştir.

Baytek olarak, yapılan testler sonucunda Vecta ürünlerinin sağladığı enerji tasarrufunu kanıtlayan TSE belgelerini bilgilerinize sunar, bu konuda yasal işlemlerin başlatılacağını bildiririz.

VECTA hızlı çıktı
  • Foto makinam arızalı felan değil.Bu davranışın etik olacağına inansam resminide çeker koyarım.Ürünü yeni aldım denedikten sonra ilk ve son yorumu mu yapacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: romantikhamsi

Foto makinam arızalı felan değil.Bu davranışın etik olacağına inansam resminide çeker koyarım.Ürünü yeni aldım denedikten sonra ilk ve son yorumu mu yapacağım.

yaklaşık 10 sayfalık bir tartışma yaptık..ve 2-3 resim hariç ürünün görüntüsü yok..resimlerin etik olmamakla bir alakası yok. Dikkat ederseniz burası DH forum. insanlar birbirlerine yardımcı olmak ve fikir paylaşmak için buraya gelirler. Ben lcd tv mi, divx oynatıcımı, ses sistemimi, notebookumu, koşu bandımı, çamaşır makinemi, elektrikli süpürgemi buradaki indanların yönlendirmeleri ve tavsiyeleri ile satın aldım. ilk ürün yorumu yapan arkadaşlar resimlerini koydukları zaman yemede yanında yat tadında oluyor. Ayrıca yeni kayıt olup 1-2 mesaj geçmişi olan bir kullanıcı ürün hakkında övücü mesajlar attarsa benim gözümde fake damgasını yer..bu kadar.

• quote:

Foto makinam arızalı felan değil.Bu davranışın etik olacağına inansam resminide çeker koyarım.Ürünü yeni aldım denedikten sonra ilk ve son yorumu mu yapacağım.

ÜRÜNÜN RESMİNİ KOYMAK NEDEN ETİK DEĞİL ANLAMADIM.BENCE SEN ÜRÜNÜN RESMİNİ KOYMAZSAN ETİK OLMAZ ARKADAŞIM.
  • quote:

dostum cihazda fan var mı? ve üst kısmı nasıl acaba?
  • yalnız herkesin gözden kaçırdığı ilginç olan bir nokta var.klasik mantıkla düşünürsen (efendim bilmemkaç watt girdi bu kadar kalori çıktı=böle bişi olmaz)en yükseği 800 watt olan bir ısıtıcı yapan firma ya salaktır ya da güvendiği birşey vardır gerçekten.800w ile kçın donar çünkü ancak.e bu kadar kısa sürede rezil olmak isteyecek bir ticari girişim de düşünemiyorum ben,saçma... ben hala "bekle gör iddia gerçek değilse vur abalıya"taraftarıyım...
  • en ucuz enerji nükleer enerji. nükleer santral kurduktan sonra işler kolay. hem sera gazı salmıyorsunuz hem de nükleer yakıt parasına gelsin enerji. (238 kg nükleer yakıt fiyatı 1 milyar dolar) kullansanız 1800*300.000.000*300.000.000 joule enerji elde edersiniz. 2 kg madde enerjiye dönüşür. bir de füzyon enerjisini kontrol edebilseler keşke. o durumda tüm dünyanın enerji sorunu kökten çözülür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meted

Ben de şüpheyle yaklaşıyorum ama dikkatimi çeken bir nokta var ki 1000 watlık ısıtıcıları bile yok gördüğüm kadarıyla..."İddia ettiğimiz gibi ısıtmazsa bir bahaneyle üst gücünü denemelerini söyleriz" diye düşünmemişler ve kendilerine güvenmişler anlaşılan...Çok enteresan...

Benim dikkatimi çekmişti zaten. Böyle birşey için ya Donkişot olmanız lazım ya da yaptığınız şeye gerçekten güveniyorsunuz demektir...Onca reklam, masraf, elde patlama, ticari prestij geleceği; bunlar riske atılacak şeyler değil...
  • Bende başından beri takip ediyorum konuyu kriz nedeni ile 4 hafta izne çıkardılar evde ınfrared le ısınmaya çalışarak geçmiyor günler.

Ankara bayiinin sayfasında daha önce görmediğim bir sürü resim var onları koymaya çalışacağım

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelefe -- 19 Ocak 2009; 18:44:25 >

• Ankara Bayiinin sayfasında bide böyle bi uyarı konmuş

• Anlaşılan biz bi 15-20 gün daha bekleyelim. Yapacak birşey yok hepten kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDERUNMASTİSİ -- 19 Ocak 2009; 19:09:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknoturka

arkadaşlar cihaz benim elimdede mevcuttur. firma çok yakın zamanda tüm eleştrilere karşılık basın açıklaması yapacak.
    varsayalım ki hepsi yalan gerçekçi değil bunca reklamın bedelini cezasını nasıl öderler tahmin edebilirmisiniz. ticaret ne kadar risk olsada kimse bu riski göze alamaz. lütfen sabırla bekleyin. ayrıntılı bilgi almak isteyenler
    buradan ulaşabilir.

günlerdir bu forumda insanları özellikle de bayi olmak için büyük teminatlar ödeyenler ve ödeyecekleri uyarmaya çalıştım..

bu şirket, yıllar öncenin heat pipe teknolojisinmi alıp merterde montajlayıp bir güzel teminatları topladı..

400 bin sipariş , her biri 50 ytl teminat ödemiş olsa

20 milyon ytl...

önceki sayfada 150 bin ytl ödeyenlerden bahsediliyordu..

Evrensel Fizik kanunları kazanacak, fiziğe inanmayanlar kaybedecek..

• Hangi tarafa inanacağımızı şaşırdık, biri çıkıyor %80 tasarruf sağlıyorsa tüm mal varlığımızı Mehmetcik Vakfı'na bağışlarız diyecek kadar iddialı, diğeri iftira atılıyor yasal işlem başlatacağız diyecek kadar kendine güveniyor. Gel de çık işin içinden şaşırıp kaldık resmen Sabır,sabır,sabır derken kimler sapır,sapır dökülecek merekla bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: astery99

quote:

Orjinalden alıntı: teknoturka

arkadaşlar cihaz benim elimdede mevcuttur. firma çok yakın zamanda tüm eleştrilere karşılık basın açıklaması yapacak.
    varsayalım ki hepsi yalan gerçekçi değil bunca reklamın bedelini cezasını nasıl öderler tahmin edebilirmisiniz. ticaret ne kadar risk olsada kimse bu riski göze alamaz. lütfen sabırla bekleyin. ayrıntılı bilgi almak isteyenler
    buradan ulaşabilir.

günlerdir bu forumda insanları özellikle de bayi olmak için büyük teminatlar ödeyenler ve ödeyecekleri uyarmaya çalıştım..

bu şirket, yıllar öncenin heat pipe teknolojisinmi alıp merterde montajlayıp bir güzel teminatları topladı..

400 bin sipariş , her biri 50 ytl teminat ödemiş olsa

20 milyon ytl...

önceki sayfada 150 bin ytl ödeyenlerden bahsediliyordu..

Evrensel Fizik kanunları kazanacak, fiziğe inanmayanlar kaybedecek..

heat pipe veya herhangi birşey yüzde 80 i geçtim yarı yarıya fayda sağlasın kimin zararına bu.heat pipe olduğunu biliyorsan sen yapsaydın önce sen kazansaydın parayı kim engel oldu sana?

• arkadasım son mesajından sonra 1,5 saat gecmis

hangi ildee yasadıgını dısarının kac derece oldugunu, 1.5 saat sonra sayacının farkını ve odadaki sıcaklıgı , kac metrekare oldugunu kısaca gerekli bilimum veriyi yazsanda kurtulsak forumca diyorum. ne dersin?
    quote:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • arkadaşlar konu iyice büyüdü hürriyet.com.tr nin manşetlerinde birinci sırada şu an
  • odam 26 m2 civarı sobayı eve getirdiğimda kombi çalışıyordu.Yaklaşık 2 sattir çalışıyo cihaz. 2 saattirde radyatörün vanası kapalı.Sıradan bi derecem var eczanelerin verdiği şu an gösterdiği 20 C saat (19.50).
    Sabaha kadar açık bırakacağım ve Derecenin gösterdiğini yazıcam.Evim 5 kat da ve güney cepheye bakıyor odam.Odamda sadece tek cepheye yaptırdığım izolasyon mevcut.(köpük)
  • Ah be bende cihaz olsaydı , bu kadar arkadaşımın hatrına alır almaz buraya resmini bırak videosunu bile koyardım...
  • quote:

odam 26 m2 civarı sobayı eve getirdiğimda kombi çalışıyordu.Yaklaşık 2 sattir çalışıyo cihaz. 2 saattirde radyatörün vanası kapalı.Sıradan bi derecem var eczanelerin verdiği şu an gösterdiği 20 C saat (19.50).
    Sabaha kadar açık bırakacağım ve Derecenin gösterdiğini yazıcam.Evim 5 kat da ve güney cepheye bakıyor odam.Odamda sadece tek cepheye yaptırdığım izolasyon mevcut.(köpük)

Hocam elektrik saatinin değerinide almayı unutma gözünü seveyim... Haberlerini bekliyoruz
  • inanın onuda yapıcam.O kadar para verdim ısıtmasaydı çok üzülecektim.Ama artık bu boynumun borcu oldu.Evde yapabildiğim test Catil taktığımda sayacım çık hızlı dönüyor ama vectayı taktığımda yavas dönüyor.Şİmdi tek beklediğim oda sıcaklığımın düşüp düşmeyeceği oda yarın belli olcak sabaha kadar açık bırakacağım cihazı.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.