Şimdi Ara

Baytek VECTA Isıtıcılar İle % 80 Tasarruf Sağlayın. Türkiye İlk !!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
5
Favori
283.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VOLKEV

quote:

Orjinalden alıntı: Kulalı

Benim tek düşüncem hava moleküllerini daha fazla titretme özelliğinin olması, dolayısıyla artan kinetik enerji sıcaklık farkını doğurur..

Hocam, Hava molekülleri daha fazla nasıl titretilebilir ?

Biraz anlatırmısın ?

Tabi ki enerji aktarımı ile ama yöntem dersen bilemem..
    Tek açıklaması bu çünkü..
    arkadaşların da dediği gibi, görecez nasılsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperkose

kusura bakmayın ama söledikleriniz bana pek inandırıcı gelmedi. fizikten anlamam ama ticareti az çok bilirim. bir firma düşünün bir urunu satabilmek için yaklaşık 150 000 tl teminat verecek. defalarca istanbula gidip gelecek tam ürün gelip satıp para kazanacagı zaman gelen müşteriye ürünü kötüleyecek....... milletimiz ürününü satmaya calısırken bire bin katar, ısıtıcı yada elektronik bir ürün alırken dikkat edin neredeyse uçak aldıgınızı sanırsınız.

Ben de han01 den ozur dileyerek alperkose ye katıldığımı belirtmek istiyorum.
    Ürün bu kadar verimsiz olsa bu kadar reklam yapılmaz ve bu kadar destek almazdı. Ayrıca dünya üzerinde hiçbir satıcı ürününü böylesine saf bir biçimde kötülemez. Böylesine aç bir biçimde ürün hakkında bilgi beklerken bu yorum kafaları karıştırmasın bence.

• Elbette bekleyip göreceğiz.Benim ve sanırım burada tartışmalara girenlerin çoğunlugunun itirazı yapılan reklama.%80 tasarruf.Bunun gerçek olmasını herkes istiyor.Ancak bunun halen sahip oldugumuz bilim kuralları ilede çelişmesi bu güne kadar pek çok konuda tasarruf,ekonomi,avantaj adına yediğimiz kazıklarınde eklenmesi ile şüphe ile yaklaşıyoruz.
    Bunda tuhaflık varmı?
    Ben kendi adıma bu ürünün raklamında kullandığı iddasının gerçek olmasını hepinizden çok istiyorum.Ancak istemek yetmiyor.Bunun yarısını bile başarmak tüm dünyada olay olur.Enerji açıgını kapatabilecek dünyanın dağalgaz,petrol gibi enerji kaynaklarının tekelinden de kurtulmasına yol açabilecek .Yani o kadar ciddi.Ama bu konu ve bu denli hayati konular sadece biraz daha fazla mal satabilmek adına gündeme getiriliyorsa,söylenebilecek ne varki.
    Tartışmanın özünde bu var aslında.
    Ürünün nasıl başardığıda ne gibi yenilik,teknoloji veya üretim yöntemleri kullanıldığıda umurumda değil.
    Beni ilgilendiren firmanın reklamda kullandığı ,lansmanında firmanın en yetkilisinin üstüne basa basa söylediği %80 lik tasarruf oranı.
    Bunu deneyip burada dürüstce yazabilenler çıktıgı zaman bizlerde göreceğiz.
    Sadece faturanın düşmesi anlamlı değil ısıtma işininde gerçekleşmesi gerekiyor.Bununda göz ardı edilmemesi gerekli.

• Bir mekanı ısıtırken her kullanıcıda farklılık gösteren bir çok kriter var. Bu yüzden bir kimsenin; kendi ortamında kullanarak fikir yürüttüğü (övdüğü ya da yerdiği) ısıtıcı ürünü, diğer kullanıcı adaylarına iyi-kötü diye referans vermesi doğru olmaz kanaatindeyim, çünkü insanları yanlış yönlendirmiş oluruz.
    Buna göre bir kaç örnek vereyim müsadenizle;
    Isıtıcıyı daha çalıştırmadan önce göz önünde bulundurmamız gereken değişken kriterler vardır. Bunlardan dış ortam sıcaklığı; mesela İstanbul (-)1C, Erzurum (-)25C iken bu illerde yaşayan iki kullanıcı doğal olarak bir ürünü sağlıklı karşılaştırmaz. Bir diğeri iç ortam sıcaklığı; dış ortam sıcaklığı aynı olan iki ayrı mekanın iç ortam sıcaklığı aynı olacak diye bir kaide yoktur çünkü yalıtım,üst ve alt katlarda oturanların ısınmadaki kayıpları o ortama ısı kazancı sağlamaktadır.
    Örnek vereyim; bir sitede 4 katlı bir apartmanın 2.katında oturuyorum.Evimiz doğu ve batı olarak iki cepheye bakıyor kuzey ve güney cephelerinde bitişik nizam diğer apartmanlar bulunuyor, ayrıca alt ve üst katlarımızda oturum yok.
    Bize aylık ortalama 300 TL doğal gaz faturası geliyor ve ısınamıyoruz. Bunun için ek olarak 1800w ınfrared ve 2000w fanlı ısıtıcıyı zaman zaman takviye amaçlı kullanıyoruz ve (+) olarak ortalama 100 TL kadar elektrik faturasıda geliyor. Bu durumda ısınmak için 300+100= 400TL para harcıyoruz.
    Oysa hemen yan apartmanda, 2.katta aynı cephelere bakan, izolasyonu ve konumu itibariyle bizim daireyle ikiz olarak adlandırabileceğim ama hem alt, hem üst katında oturum olan bir komşum var ve o daha az yakıp daha çok ısınıyor, üstüne üstlük faturası 180 ila 200 TL arasında geliyor.
    Buna göre; dış ortam sıcaklığı, bina, cephe, izolasyon, m2 ve kombi markası bile aynı olan iki ayrı dairede bahsi geçen etkenlerden dolayı bu kadar farklılıklar var iken burada hangi kriterlere göre tartışarak sağlıklı biçimde birbirimizi bilgilendirip, herhangi bir ısıtıcı hakkında referans verebiliriz ki?
    Reklam yaparkende yok efendim aylık 30 TL ye ısnacaksınız, yok %80 tasarruf sağlayacaksınız falan filan bunlar boş ve anlamsız söylemler.

• yapılan reklama niye itiraz ettiğinizi pek anlamadım.türkiyede hangi ürünün reklamı gerçeği yasıtıyorki.al bi ufo bütün kış rahat et.oldu.diğer odalar?
    ürün çıkar bakarlar yüzde 80 tasarruf yok şikayet edersin reklamlar kaldırılır üstüne üstlük birde ceza yer adamlar neden böyle garip bir çabadasınızki onu anlamadım ben.çıkmamış birşeye nasıl olmaz diyebiliyorsunuz?adam al işte ürün al bu da yüzde80 tasarruf diye şak diye önümüze koyarsa ne diyecek bu kadar insan?bekleyin ve gereksiz tartışma yapmayın diyoruz kötü birşey demiyoruzki bizde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

yapılan reklama niye itiraz ettiğinizi pek anlamadım.türkiyede hangi ürünün reklamı gerçeği yasıtıyorki.al bi ufo bütün kış rahat et.oldu.diğer odalar?
    ürün çıkar bakarlar yüzde 80 tasarruf yok şikayet edersin reklamlar kaldırılır üstüne üstlük birde ceza yer adamlar neden böyle garip bir çabadasınızki onu anlamadım ben.çıkmamış birşeye nasıl olmaz diyebiliyorsunuz?adam al işte ürün al bu da yüzde80 tasarruf diye şak diye önümüze koyarsa ne diyecek bu kadar insan?bekleyin ve gereksiz tartışma yapmayın diyoruz kötü birşey demiyoruzki bizde...

umarım dedikleri gerçek olur. beklentimiz o... ilk reklamı izlediğimde ve sitesii araştırdığımda çok umutlanıp heyecanlanmıştım ama forumu okudukça yazılanlar umudumu tüketiyor. çıksın bakalım yada şöyle gerçekten kullanan birileri yazsın da öğrenelim artık...

• quote:

Orjinalden alıntı: MUAMMER3

quote:

Orjinalden alıntı: wingsforever

... bir komşum var ve o daha az yakıp daha çok ısınıyor, üstüne üstlük faturası 180 ila 200 TL arasında geliyor.
    ...

Foruma komşunuz girsin

Komşum halinden memnun, niye benim gibi araştırmaya girsin ki?

Bu topiğe benim gibi, ev veya iş yeri ısıtmada her ay ödediği faturalarla bütçe açığı oluşan ve biraz da olsa nasıl tasarruf yaparım düşüncesi olanlar giriyor. Mucize ısıtıcının tartışıldığı bu konuda demir atıp, mantığımıza ters düşsede, acaba bu alet gerçekten Dünya'yı ayağa kaldıracak bir buluşmu diye az da olsa bir umutla inadına bekliyoruz işte. "Çıkmadık candan umut kesilmez" misali, bu işin aslı astarı belli oluncaya kadar konu daha bilmem kaç sayfa böyle uzar gider.

• satışa çıksa da vatandaş bi nefes alsa. kaç aydır tartışılıyor ya hu
    en güzeli satıştan sonra kullananların yorumları olacak, çok güzel yorumlar var ama, neticede milletin direk olarak cebini ilgilendiriyor.

vatandaş olarak yapabileceğimiz bekle gör taktiği artık
  • Valla Konuyu Başından Beri Takipteyim Ürün Hala Ortalıklarda Satılmıyor Gibi Gözüküyor. Aklıma Pek Yatan Birşey Değil Ama Genede Piyasayı Beklemek En İyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: han01

CİHAZI DÜN GÖRME ŞANSINA ERİŞTİM

KONUYU BAŞINDAN BERİ TAKİP EDİYORUM.AYRICA İLK REKLAMLAR TV'DE DÖNMEYE BAŞLADIGINDAN BERİ AÇIKCASI BU ISITICI BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI.BEN ADANA'DA YAŞIYORUM.BİZDE DOĞAL GAZ YOK.ISINMAK BU YÜZDEN BURALARDA CİDDİ SORUN.KLİMAYLA İDARE EDİYORUZ AMA GECELERİ HAVA SOĞUK OLUNCA PERFORMANS OLDUKÇA DÜŞÜYOR.8 AYLIK BİR BEBEĞİMİZ VAR.TÜM ÇABAMDA ONUN İÇİN AÇIKÇASI.GEÇEN AY 250 TL ELEKTRİK PARASI GELDİ.ISINDINMI DİYE SORARSANIZ AÇIKÇASI HAYIR.

DÜN BAYTEK'İ ARADIM VE ADANA BAYİSİNİ SORDUM.TELEFONU CEVAPLAYAN BAYAN BİR SANİYE DEDİ VE ARKA TARAFTA BİRİSİYLE KONUŞMAYA BAŞLADI.HAT AÇIK KALDIĞI İÇİN KONUŞMALARI AYNEN DUYDUM.KONUŞTUĞU KİŞİ BAYİNİN ADINI SÖYLEDİ FAKAT AYNEN ŞUNUDA EKLEDİ.SEN BAYİNİN ADINI VERME FAKAT PAZARTESİ SATIŞA ÇIKACAGINI İNTERNET SİTESİNDEN TAKİP ETSİNLER DİYE BİR CÜMLE KULLANDI.BAYAN TELEFONU TEKRAR ALDIĞINDA BANA PAZARTESİYİ BEKLEMEM GEREKTİGİNİ SÖYLEDİ.FAKAT BEN ARALARINDA GEÇEN KONUŞMAYI DUYDUĞUMU İLETTİM KENDİNE VE NİYE BİR AÇIKLAMA YAPMADIKLARINI SORDUM.YANLIŞ DUYMUŞSUNUZ DİYE GEÇİŞTİRDİ...

TELEFONU KAPATTIKTAN SONRA TESADÜFEN DUYDUĞUM BAYİYİNİN TELEFONUNU REHBERDEN BULDUM.BANA ELLERİNDE CİHAZDAN 1 ADET OLDUĞUNU VE GELİP GÖREBİLECEĞİMİ SÖYLEDİLER.ÜŞENMEDİM HEMEN ORAYA GİTTİM.CİHAZ ELERİNE ULAŞALI 3-4 GÜN OLMUŞ.BÜYÜKÇE BİR TEŞHİRDE BİR KENARDA CİHAZI ÇALIŞTIRDIK.İZLENİMLERİMİ OLDUĞU GİBİ YAZIYORUM

*KULLANILAN MALZEME KALİTELİ GÖRÜNÜYOR
    *YÜZYDEKİ ALUMİNYUM OLDUKÇA SICAK 2 SANİYEDEN FAZLA ELİNİZİ TUTAMIYORSUNUZ.
    *ÜSTTEKİ CAMDAN BAKINCA İÇERDE BİRTAKIM KABLOLAR GÖRÜNÜYOR
    *ÜST YÜZEYİN KENERLARINDAKİ BAKALİTİN ÜZERİNDE KÜÇÜK DELİKLER VAR.SANIRIM BURADAN ISI YÜKSELMESİ İÇİN YAPILMIŞ
    *AÇIKCASI CİHAZ ETRAFINA HİÇ ISI VERMİYOR.ELİMİ ÜSTTE TUTTUĞUMDA YUKARI DOĞRU ISI YÜKSELMESİNİ BEKLEDİM AMA BOŞUNA.CİHAZ SADECE KENDİNİ ISITIYOR(800 WATLIK MODEL)

CİHAZI BAŞKA YERDE ÇALIŞTIRDINIZ MI DİYE SORDUM FİRMA SAHİBİNE.EVET DEDİ ARKA TARAFTA 16 M2 BİR OFİSLERİ OLDUĞUNU BİR GÜN BOYUNCA ORADA DENEDİKLERİNİ SÖYLEDİ.SONUÇ DEDİM.MALESEF BİZ BİRŞEY ANLAMADIK GÜN BOYUNCA OFİS ISINMADI DEDİ.

BENİ OFİSE DAVET ETTİLER ÇAY İÇTİK YARIM SAAT SOHBET ETTİK.ÇOK ŞEY KONUŞTUK.KAÇ AYDIR BU FİRMAYLA GÖRÜŞTÜKLERİNİ.BAYİLİK İÇİN İSTEDİKLERİ PARAYI,İSTANBULA DEFALARCA GİTTİKLERİNİ,NUMUNE CİHAZI AYLARDIR İSTEDİKLERİNİ VS.BİRSÜRÜ ŞEY ANLATTI.NE SÖYLEDİĞİNİ BURADAN YAZMAYACAĞIM.SONUÇTA BİR TİCARET YAPMAK İSTEMİŞLER.

SONUÇ BENİM İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI.BU CİHAZIN BIRAKIN 35 M2 ODAYI,10 M2 ODAYI BİLE ISITACAGINI DÜŞÜNMÜYORUM.GİDİP GÖRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA TELEFON NUMARASINI VEREBİLİRİM.YİNEDE CİHAZI ALMAK İSTEYEN OLURSA İADE GARANTİSİ OLAN YERLERDEN ALSINLAR.EN AZINDAN GERİ VERME ŞANSLARI OLUR.

Bu nasıl bir ticari mantıktır ? Bende Türkiye çapında yaygın dağıtım ağına sahip bir gazete dağıtım şirketi çalışanıyım ve bayilik verdiğimiz hiç kimsenin aklında soruy işareti kalmadan ileride ne yaparsa ne kadar kazanır , hangi yöntemleri denemeli , gelen ürünleri nasıl satmalı gibi onlarca konuda eğitim veriyoruz ...
    Bu bayi arkadaşın daha kendi aklına yatmamış ticaretini yapacağı ürün ... bence bu işte bir gariplik var ... bizde 100.000 TL - 500.000 TL arasına BTM ve / veya gayrimenkül ipoteği alıyoruz ... para kazanmak isteyen tüccar eğer aptal değilse bu işe bile bile para kaybedeceğini bilerek girmez ...
    Bekleyip görmek lazım ... hala gelen bilgilerde çelişki var ...en az 100 kişinin denemediği bir ürün hakkında
    fikir sahibi olmak zor gibi ....

• urun gene ortalarda yok. hafta sonunu bulur diyorlar gene. iyice baydilar artik. tum turkiyeye dagitip herkese ayni anda satacaklarmis.
  • yaw anlamadığım şey nerdeyse 7000-9000 btuluk klima parasına ve tüketimine sahip cihazlar

ne mantığı klaıyorki bu işin

neden riske girmek ister insan

zaten bu boyuttaki klimalar bu ölçüleri rahat ısıtır bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 19 Ocak 2009; 9:43:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw anlamadığım şey nerdeyse 7000-9000 btuluk klima parasına ve tüketimine sahip cihazlar

ne mantığı klaıyorki bu işin

neden riske girmek ister insan

zaten bu boyuttaki klimalar bu ölçüleri rahat ısıtır bu fiyata

bennde bir 9000 birde 12000 btu beko klimma var. 8 aylık ve 2 yaşında iki çocuğum olduğu için 7/24 çalışıyor. geçen ayki faturam. 285 tl.birdaha sor kendine :)
  • Bugün Ayın 19'u ve bugün satılacaktı. Hala satılan bir yer haberi gelmedi. Göremiyorum da.
    Bence çok güvensiz bir firma. Satılan malzeme dedikleri gibi bile olsa bunun satış sonrasını düşünmek istemiyorum.Bir çok insan soluğu tüketici mahkemelerinde alır.
    Acaba biz yanlışmı okuyoruz. Bu ısıtıcı değil de bir soğutucu mu? Neredeyse yaz gelmek üzere ve evler zaten biraz daha gecikirlerse yaklında 23-24 derece olacak. Herhalde bu alet bu sıcaklığı 22 dereceye düşürecek.

• Bu forumu günlerdir takip ediyorum.
    Yapılan beyin fırtınasına hayran kaldım.
    Kesin reddeden yada peşin kabullenmiş yorumlara katılmıyorum.
    Türkiye Patent Enstitüsü belgesini bize açan arkadaşa teşekkürler.
    Isıtıcının mantığını çözmeye çalışıyorum.
    Sistemde gaz kullanıldığını düşündüğümüzde,zaten sıkıştırılmış olan gaz ısıtıldığında
    genleşmek isteyecek bir kanal içinde ilerleyecerek başlangıç noktasına dönecek.
    Ama ilerleme esnasında aldığı sıcaklığı hızla kaybetmesi gerekiyor,
    kanal içerisinde basınç farkı oluşması için. Yoksa akıcılıktan durağan hale gelir.
    (Reklamda işledikleri hızlı sıcaklık transferi yapan metalin esprisi)
    Gazın kaynama noktası için 0-60 °C bahsediliyor.Bu düşük enerji ile elde edilebilir sıcaklık.
    Yalnız cihazın dış sıcaklığının 85 °C'ye kadar çıktığı söyleniyor.
    Aradaki fark 20-25 °C artı görünüyor.
    Kullanılan gazın moleküllerinin ısıtılmış ve hareket halinde iken çarpıştırılması yada bulunduğu kanala
    sürtünmesinden dolayı sıcaklığa artısı olabilirmi ? Fizikci yada Fiziko Kimya uzmanı arkadaşlar bunu bilir.
    İdeal gaz kanunları yada bilindik BasınçxHacim/Sıcaklık denklemlerinin,
    giren enerji-çıkan enerji eşitliği gibi kriterlerin bakış açılarımıza at gözlüğü olmasına müsaade etmeden
    farklı yada ilave görüşleri olan arkadaşlar.

• Forumu en ßaşından ßeri takip edenler arasında ßen de ßulunuyorum. ßu arada da ßaya ßi teknik ßilgi sahißi olduk.
    Cihazın gerçekten işlevini ve tasarruf sonucunu herkes gißi ßen de oldukça merak ediyorum.
    Ancak cihazın hala satışa çıkmamış olması gerçekten cihazdan soğumamızı sağlıyor. Lakin firma sadece ısıtıcı ile de değil, Aydınlatma, soğutma, elektrik üretim sistemleri gißi sektörlerde de oldukça iddialı olduğunu ßildiriyor.
    İlgili firmanın'in weß sayfasından alıntılar;
    * FİRMA Mühendisleri , geliştirmiş olduğu teknoloji sayesinde piyasada kullanılan elektrikli ısıtıcıların 6’da biri oranında enerji tüketen ısıtıcıları seri üretime geçirdiler.
    * Konutların elektrik enerjisinin ve sıcak su ihtiyacının güneşten karşılanması için FİRMA tarafından geliştirilen Sunpowercell güneş enerji sistemleri Nisan 2009 da tüketiciyle buluşacak.
    VE ßenim için CAN ALICI NOKTA;
    * FİRMA, Dünyanın ilk borla çalışan, yüksek enerji verimli, susuz kombi radyatörünü seri üretime hazır vaziyete getirdi.
    * FİRMA, Güneş Enerjisi ile çalışan ve şebeke elektriği kullanmayan klimalarını Mayıs 2009 tarihinde tüketiciye ulaştırabilmek amacıyla üretim çalışmalarına başladı.
    Düşünsenize ne kadar çok güneş olursa eviniz o kadar çok soğutaßileceksiniz.
    İşte ßurada da insanların aklında soru işareti oluşuyor, şayet ßenim oluştu.
    ßir ısıtıcıyı sataßilmek için mi yukarıdaki sistemlerden ßahsediyor yoksa gerçekten Isıtıcının işlevi mükemmel ve yukarıdaki yazdıklarına referans olsun diye mi daha da ßaşarılı ßir dağıtım sergilemek için ßu kadar ßekleniyor.
    Gerçek kullanıcılardan tasarruf ve tasarrufun yanında da VERİMLİ ßir ısıtma olup olmadığını ßildirmelerini ßekliyoruz.

• Şunu da ilave etmek isterim.
    Bu ucuz ısınma konusu uzun zamandır kafamı kurcalayan meseledir.
    (Doğalgaz faturaları canımı yakmaya başladığından bu yana)
    Klima mantığının tersi çalışma düzenleri de aklıma geldi. Fakat -35,-40 °C sıcaklık yaşanan bölgelerde,
    kullandığınızın gazın yüksek basınçtan düşük basınca geçişte sıcaklığının -80, -100 °C
    gibi biraz ulaşılması zor değerler, bu sıcaklıkta sıvılaşmayan gaz ve bu gazı düşük enerji ile yeteri kadar
    sıkıştırabilecek pompa sistemi handikap olarak karşıma çıkıyor.
  • SÖYLEDİKLERİM BAZI ARKADAŞLARA İNANDIRICI GELMEMİŞ OLABİLİR.TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN ORADA CİHAZLA İLGİLİ GÖZLEMLERİMİ YAZDIM.CİHAZI GÖRMEMİŞ ARKADAŞLARIN YAPTIKLARI YORUMLARA ANLAM VEREMİYORUM.AYRICA TEKRAR SÖYLÜYORUM İSTEYEN ARKADAŞLARA TELEFON NUMARASI VEREBİLİRİM.BİR ARKADAŞ DAHA GİDİP ÜRÜNE BAKSA ÇOK İYİ OLUR.İNANIN HALA YANILMIŞ OLMAK İSTERDİM.ÇÜNKÜ BÖYLE BİR CİHAZ BENİM İÇİN DE ÇOK GEREKLİ.BİR ISITICIDAN NE BEKLERSİNİZ SORUYORUM SİZLERE.YA KARŞISINA GEÇİNCE İNFRARED SOBALARDA OLDUĞU GİBİ ISINIRSINIZ YADA CİHAZ HAVAYI ISITIR ISINAN HAVADA YUKARI YÜKSELEREK MEKANI ISITIR.BEN İKİSİNİ DE GÖZLEMLEYEMEDİM.

SATICI ARKADAŞIN SÖYLEDİKLERİNE GELİNCE.DEDİĞİM GİBİ BEN KONUŞTUĞUMUZ BİRÇOK ŞEYİ YAZMADIM,YAZMAMDA UYGUN OLMAZ.FAKAT ŞUNU SÖYLEYEYİM BU İŞ İÇİN KENDİ İŞYERLERİNİN YANINDA BİR YER KİRALAMAYI BİLE DÜŞÜNMÜŞLER.BU KADAR HEVESLE BAŞLAMIŞLAR YANİ.KİM BÖYLE BİR ÜRÜNÜ SATIP PARA KAZANMAK İSTEMEZ SORARIM SİZE?

TEKRAR SÖYLÜYORUM.BİR ARKADAŞ TAVSİYESİDİR.ÜRÜNÜ ALACAKSANIZ MUTLAKA İADE GARANTİSİ OLAN BİR YERDEN ALIN.

• BU ARADA YENİ DİKKATİMİ ÇEKTİ.alperkose ARKADAŞIM BEN 150 000 TL TEMİNATTAN FALAN BAHSETMEDİM.SEN NERDEN BİLİYORSUN MERAK ETTİM DE?
  • TEKRAR SÖYLÜYORUM.BİR ARKADAŞ TAVSİYESİDİR.ÜRÜNÜ ALACAKSANIZ MUTLAKA İADE GARANTİSİ OLAN BİR YERDEN ALIN.

Tavsiyenizi alıyorum

*YÜZYDEKİ ALUMİNYUM OLDUKÇA SICAK 2 SANİYEDEN FAZLA ELİNİZİ TUTAMIYORSUNUZ.

ifade ile

*AÇIKCASI CİHAZ ETRAFINA HİÇ ISI VERMİYOR.ELİMİ ÜSTTE TUTTUĞUMDA YUKARI DOĞRU ISI YÜKSELMESİNİ BEKLEDİM AMA BOŞUNA.CİHAZ SADECE KENDİNİ ISITIYOR(800 WATLIK MODEL)

ifadelerinin çelişkili olduğunu bende hatırlatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donestia -- 19 Ocak 2009; 12:25:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.