Bildirim
Bayramda Trafik Durumu Nasıl Olur (Tartışma)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Büyük ihtimal arefe yolda olacağım.Tabi bir sürüde idiotda yolda olacak bakalım göreceğiz. -
Ben bayram sabahı saat 5'te çıkacağım yola. İlk uzun yolum olacak o yüzden biraz tedbirli davranıyorum.Trafik nasıl olur hiç fikrim yok Rize'ye gideceğim bende. -
istanbul çıkışı izmitin bitimine kadar çok yoğun olur umarım yağmur yağmaz yoksa işimiz zor beni de 1100 km lik yol beklıyor 2 şoför . -
quote:
Orijinalden alıntı: OnurD7
Ben bayram sabahı saat 5'te çıkacağım yola. İlk uzun yolum olacak o yüzden biraz tedbirli davranıyorum.Trafik nasıl olur hiç fikrim yok Rize'ye gideceğim bende.
hiç tavsiye etmiyorum.. geçen sene bayramda biz öğlen yola çıktık abartısız söylüyorum mecidiyeköyden izmit'e 4 5 saatte varabildik..
gideceğimiz yer kırıkkaleydi.. biz gittikten sonra yine istanbuldan gelen biriyle konuştum.. sabah 5 6 gibi çıkmışlar bizden 2 3 saat önce varmışlar kırıkkaleye.. anlayacağınız sabah daha yoğunmuş.. sizin gibi erken çıkayıp yol boş olur diyenler mlsf böyle mahsur kalıyolar..
bu sene izmir'e gidicem.. trafik muhbbetine yakalanmamak için yenikapıdan feribot'a binip bursada inicem.. 86 lira bilet tuttu 2 kişi.. hem yakıt konusunda karlıyım hemde araba yorulmamış olucak...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Closer
quote:
Ben bayram sabahı saat 5'te çıkacağım yola. İlk uzun yolum olacak o yüzden biraz tedbirli davranıyorum.Trafik nasıl olur hiç fikrim yok Rize'ye gideceğim bende.
hiç tavsiye etmiyorum.. geçen sene bayramda biz öğlen yola çıktık abartısız söylüyorum mecidiyeköyden izmit'e 4 5 saatte varabildik..
gideceğimiz yer kırıkkaleydi.. biz gittikten sonra yine istanbuldan gelen biriyle konuştum.. sabah 5 6 gibi çıkmışlar bizden 2 3 saat önce varmışlar kırıkkaleye.. anlayacağınız sabah daha yoğunmuş.. sizin gibi erken çıkayıp yol boş olur diyenler mlsf böyle mahsur kalıyolar..
bu sene izmir'e gidicem.. trafik muhbbetine yakalanmamak için yenikapıdan feribot'a binip bursada inicem.. 86 lira bilet tuttu 2 kişi.. hem yakıt konusunda karlıyım hemde araba yorulmamış olucak...
Geçen sene 21 Saat mahsur kaldık hocam siz ne diyorsunuz700 küsür yol düzgün gidince 7 saate bitiyor. Tam bayram arefesi bi düştük yola. 1 saat kontak kapatıp beklediğimi biliyorum ya.
-
Son bayramda Tokatlı bir amca dilovasında arkadan geçirmişti bana. Aman dikkat :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S
quote:
Orijinalden alıntı: Closer
quote:
Geçen sene 21 Saat mahsur kaldık hocam siz ne diyorsunuz700 küsür yol düzgün gidince 7 saate bitiyor. Tam bayram arefesi bi düştük yola. 1 saat kontak kapatıp beklediğimi biliyorum ya.
Bunları duyunca biz yine iyiymişiz diyorum :))
bayram trafiği çekilecek gibi değil.. İnsan arabanın içinde bayılıyor yahu.. O değil oturup dinleneceğin yer yok, güneş tepeden tepeden vuruyor insan mayışıp kalıyor.. arabayıda kullanan tek kişi sensen vay haline.. izmit yolunu kullanmak zorunda olan arkdaşlara tavsiyem yol durumunu iyice inceleyip öyle çıksınlar.. sabah beş meş yalan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 2 Ağustos 2013; 2:01:43 >
-
Ankara-Kırıkkale arası her zamanki gibi yoğun ve olaylı olur. İnşallah fazla kaza olmaz. -
Beyler sizce cumartesi (03 ağus. 2013 ) kalabalık olur mu? İstanbul-Ankara-Çorum -
Hangi bayram kalabalık olmadıki? -
Bende arefe günü sabah EDirne tarafına doğru yola revan olacağım. Biraz daha şanslıyım köprüyü görmeyecem. Ama Zeytinburnu mahmutbey gişeler arasını 2.5 saat te geçtiğimi yaşayan biri olarak Allah Kerim demekten başka çare yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cumartesi günü iftardan sonra İstanbul/Çankırı yolculuğumuz başlıyor inşALLAH hayırlısı bakalım -
İstanbul dan gidicekler için eski istanbul yolunu tavsiye ederim. Yüksek ihtimal boş olur. Gebze üstünden balçık köyü-mollafeneri-pelitli-sevindikli-umuttepe(kocaeli üniversitesi) ordan kandıra sapağına çıkar. Virajlı bi yoldur ama trafikten her halükarda iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. gün yolların pek kalabalık olacağını sanmıyorum.Zaten giden gitmiş olacak o vakte kadar hemen hemen. -
Bayramın 1.günü öğlenden sonra yola çıkmayı düşünüyorum
İstanbul düzce yapıcam inşallah trafik olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: mchll
Beyler sizce cumartesi (03 ağus. 2013 ) kalabalık olur mu? İstanbul-Ankara-Çorum
sabah saatlerinde yola çık 4-5 arası yola çık
Eğer oruç tutuyorsan cuma günü iftardan hemen sonra yat ve sahura kadar kalkma oruç tutmuyorsan iftardan 1 saat sonra felen yat
yolculuk ortalama 10 saat sürer az mola verirse 8-9 saat arası gidersin -
Bence carsamba persembe istanbuldan cikilmaz pazarda istanbula girilmez
Nasipse cumartesi yada pazar gelicez ama
2.günü Ankara'ya gitmeyi düşünüyoruz. iPod'a Trapster diye bir uygulama yükledim. Üşenmeden İstanbul-Ankara yolunu izleyip radarları kaydettim Eğer trafik olmazsa 130-140 gider heralde babam.
herkese hayırlı yolculuk...geç olsun güç olmasın
Benzer içerikler
- sıralı sistem lpg ışıkları yanmıyor
- benzin geri dönüş valfi
- silindir kapak contası değişimi fiyatı
- piano black çizik giderici
- fm transmitter cızırtı çözümü
- fiat egea 2022
- passat sedan
- kia ev5
- bmw fiyat listesi 2025
- megane 4 sıfır fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X