Şimdi Ara

Bayramda El Clasico'ya gitmeyi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayramın bitiminden yaklaşık 4-5 gün sonra el clasico var beyler. arkadaşla plan yaptık gitmeyi düşünüyoruz. THY nin bu aralar kampanyası gidiş dönüş 99 euro. sormak istediğim maç biletini nasıl buluruz nerden buluruz kaç paradır? google dan arattım kartel siteler 700 euro'ya felan rezerve ediyor. bizim derbi maçlarını düşündüğümde o kadar pahalı olacağını düşünmüyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşların bilgisine ve tavsiyelerini bekliyorum

• Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceledim kardesim yalniz otel ucak bileti vize vs hersey dahil ekleyip yazmislar. biz sadece mac bileti kactan basliyor onu ogrenmek istiyoruz

• ben de erasmusla almanya da olacağım o vakite gidipo izleme gibi bir palnım var.bilet fiyatı ne kadardır sizce
  • Yer önemli değilse en ucuzu en üst kat 300 dolar şuan

Kale arkası ilk sıra 350 dolar

Tam karşı en ön sıra 780 dolar

VIP 1900 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

Yer önemli değilse en ucuzu en üst kat 300 dolar şuan

VIP 1900 dolar.

teşekkür ederim
  • Edit: Konu karıştı. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 6 Eylül 2013; 23:32:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgili biri pm ile anlatabilir mi acaba ?

• vizeyi kolay veriyorlar mı?
  • 2 yıl önce hollandaya başvuru yapmıştık kolay almıştık. vize konusunda sıkıntı olucagınız zannetmiyorum
  • bilet fiyatına göre bende gidebilirim mesajım bulunsun 1
  • Beyler süper bi site buldum hem uçak bileti hem otel rezervasyonu ayarlıyor.

Maç şu an 26 Ekim olarak ayarlı ben 24 gidiş 27 dönüş olarak ayarladım 2 kişi gidiş - dönüş + 3 gecelik otel fiyatı toplam 872 Dolar adam başı 436 Dolar yapıyor, Maç biletide şu an en uygun 300 dolar.

Yani Toplamda Adam başı Gidiş - Dönüş Uçak Bileti + 3 Gece konaklama + maç bileti = Ortalama 1.500 TL yapıyor.

Site bu kendinize göre ayarlayabilirsinizhttp://www.travelocity.com/
  • quote:

Beyler süper bi site buldum hem uçak bileti hem otel rezervasyonu ayarlıyor.

Maç şu an 26 Ekim olarak ayarlı ben 24 gidiş 27 dönüş olarak ayarladım 2 kişi gidiş - dönüş + 3 gecelik otel fiyatı toplam 872 Dolar adam başı 436 Dolar yapıyor, Maç biletide şu an en uygun 300 dolar.

Yani Toplamda Adam başı Gidiş - Dönüş Uçak Bileti + 3 Gece konaklama + maç bileti = Ortalama 1.500 TL yapıyor.

Site bu kendinize göre ayarlayabilirsinizhttp://www.travelocity.com/

güzel fiyat acaba güvenilirmidir hocam

• Güvenilir sanırım bu konuda en üstte verilmiş linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_27437638/tm.htm

Hocam birde imzanı değiştir bence ceza alma boş yere, imzadaki resmin en fazla 100x100 boyutunda ve 20 kb olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 8 Eylül 2013; 12:49:01 >
  • quote:

Güvenilir sanırım bu konuda en üstte verilmiş linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_27437638/tm.htm

Hocam birde imzanı değiştir bence ceza alma boş yere, imzadaki resmin en fazla 100x100 boyutunda ve 20 kb olması lazım.

düzelttim hocam bilgilendirme için saol
  • 1500 tl ye el clasico'yu izleme şansım varsa hemen pasaport çıkartıyorm :-) ve başvurumu yapıyom yalnız arkadaşlar hep beraber olup birlikte olup haberleşp beraber gidelim diyorm hem maddi hemde bilmiyor oraları :-)

• yalnız vize verirler mi nasıl olack?? lütfen gitmek isteyen veya bu konuda bilgisi olan pm atsın

• quote:

Yer önemli değilse en ucuzu en üst kat 300 dolar şuan

VIP 1900 dolar.

Hangi site ?
  • viagogo.com

Biletler kulüp yada site sahipleri tarafından değil 3. şahıslar tarafından satılıyor gittigidiyor - ebay tarzı yani, ancak %100 Garanti ve güvenilirdir.

Kişiler tarafından satıldığından fiyatlar sürekli değişmektedir, biraz takip ettiğinizde bir biletin en az ne kadar düşeceğini anlayabiliyorsunuz.

Mesela geçen GS - Real maçı kura sonrası 1,500 TL'den açıldı uzun bi süre takip ettiğim 400 TL altına hiç düşmedi, artık 2 hafta kala 400'ü gördüğüm an almıştım sonradan da takip ettim 400 altına hiç düşmedi.

Bu seferki GS maçını yine takip ediyorum 100 Dolar altına hiç düşmedi ve düşmez de en az 90 olur bi ihtimal eğer almayı düşünen varsa 100'ü gördüğü an alabilir.

El Clasico içinse beklenebilir şu an ama en az 250 - 300 dolar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 9 Eylül 2013; 23:12:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.