|
Bayraktar TB2T-AI testlere başladı: Yapay zeka ile hedef tespiti ve otonom uçuş

-
-
Pistleri otomatik tanıyıp inip kalkması ve uçuş için yer yüzeyini tanıyıp yol bulabilmesi özellikle karıştırmanın çok olduğu yerler için harika.
Birde hızlı tırmanması daha yüksek irtifa ve daha fazla yük kapasitesi özellikle ASELSAN FLIR 600 filanda takılır bayağı ekstra özellikli kılıyor onu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
SARI POŞETLERİ hazırlayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur ama AI ismi koymak bence biraz riskli zaten bir ara bu dronelar insanları, insan onayı gerekmeksizin öldürüyor diye propaganda yapıyorlardı. Allahtan Ukrayna savaşı kurtardı baykar’a saldırıyı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yapay zekayı kullanması çok iyi kendi tespit eder kendi vurur herhalde teröristleri. ya da tek tuşa dokunmak kalır operatöre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 22 Şubat 2025; 23:15:16 > -
AI kullanıp saldırı yapmak uluslararası kanunlarda yasak diye hatırlıyorum. Tetiği vuran yine insan olacaktır AI en fazla "tespit" konusunda yardımcı olur ama ondan da şüphem var çünkü yapay zeka sadece görüntüye dayalı kandırmak mümkün yani.
-
Minecraft'ın
2B2T adında herşeyin serbest olduğu serveri varmış.
aklıma o geldi...
-
-
-
Bu uçak dünyadaki diğer ihalara çok benziyor . Eyvah kopya mı? .
@pskillercheto @Kartal Göz
-
orjinali
altta kore çakmaları !
bunların çakma olduğunu nereden anlıyoruz?
çünkü içindeki tüm çöpler yine amerikan çöpü :D
rusya'nın düşürdüğü damatın itelediği amerikan çakmasının içinden çıkan yerlı ve mıllı modüllerden biri.
-
Evet sizlere %100 yerli milli lazıım. Diğer türlü yerli milli demek havacılık kanunlarına göre etik olmaz .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aklı olan %80 IQ birisi bile "ulan bunlar yerlı ve mıllı ise neden hala pehaha gandilde durıyya ki bizim 'ganaat ünderini' tvye cıhariğig" diye sorabilir ve kıbrıs için yakın zamanda karşımıza dikildiklerinde durumun ne kadar aciz olduğunu kavrayabilirdi :)
buda bonus : https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161146033
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 16 Nisan 2025; 13:43:6 >
-
??? Beni neden etiketledin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resimde görünen TB1 olması lazım.Evet yıllar önce üretilmişti.
-
yok işte onun da yapılmışı pardon korecesi çoktan vardı :D
korenin 15 16 yıl önceki prototiplerinden...
@Kartal Göz nasıl bilenmişlerse :D önüne gelene "veten hayını" etiketi koyamasalar da sağa sola sallıyorlar :))))))))) her seferinde de aynı son ama :))))) korecesi çoktan yapılmış çıkıyor yerlı ve mıllı sistemlerimizin :)
-
Hayır konuda mesajım filan olsa anlayacağım o da yok elemanın beni neden pinglediğini anlamadım. Tanımam etmem, ilk defa mesaj yazıyorum. Tabii daha önce tartıştığım birinin yedek üyeliği filansa bilemem.
Bu arada konu/haber 2 ay önce açılmış. Yani çok da güncel değil. Adam 2 aylık konuyu beni ve seni etiketleyip yukarı çıkarıyor. Enteresan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Pistleri otomatik tanıyıp inip kalkması ve uçuş için yer yüzeyini tanıyıp yol bulabilmesi özellikle karıştırmanın çok olduğu yerler için harika.
Birde hızlı tırmanması daha yüksek irtifa ve daha fazla yük kapasitesi özellikle ASELSAN FLIR 600 filanda takılır bayağı ekstra özellikli kılıyor onu. |
SARI POŞETLERİ hazırlayın
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X