|
Bayraktar KIZILELMA’dan ilk mühimmatlı bağlı uçuş testi
-
-
gövde içine gömülü hava-hava füzesi bekliyoruz. hava yer görevleri için Anka 3 var. bence hava-hava olayına odaklanmaları gerekiyor.
-
uçak envantere gireseye kadar 500 tane daha haberi yapılır.
500 haberin de altında çekemeyen vatansızlar damlayacak, kırmızı okları olan dinlerine imanın şartı olan "bok atma" eylemini yapacaklar.
kızılelmayı geliştirenlere, hem vatanı koruyacağı için, hem vatansızları teşhir ettikleri için çok çok teşekkürlerimi iletiyorum.
-
Gelecek canım hepsi sırayla.
Ben en uzun menzilli Gökhan füzesini heyecanla bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Fotolardan gördüğüm kadarıyla bu alette yok, anka 3 de var gövde içi mühimmat. Kızılelmanın asıl hava hava mühimmat atmasını bekliyorum ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
fotolarda görünmemesi normal. kapak açık uçacak hali yok.
-
İniş takımlarını neden kapatmıyorlar hala o seviyeye gelmedi mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
@estf Kimsenin bu haberleri umursadığı yok troll. . Sırf trump ile görüşebilmek için 220 tane boeing alınıyor bunu unutturmak için böyle haberler piyasaya sürülüyor. Milletin derdi geçim. İstediğiniz kadar yazın istediğiniz kadar yan hesaplarınızla yorumlarınızı beğenin kendiniz çalıp kendiniz oynuyonuz :D:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BursaliEfsane -- 27 Eylül 2025; 12:11:22 >
-
Filistin'in baş düşmanı ABD'ye birkaç yüz milyar dolar bağışladık ama olsun kaan var yol yabdı uçak yabdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumlar içler acısı hala sevinmeyenler var yazık lan size dikili ağacınız olmayacak bu gidişle..
-
Boş boş haber yapıp durmayın. Kaan uçaklarının motoru yok. Endonezya'ya motoru olmayan uçak satmışız. O kadar pahalıya doğal gaz aldık, uçak aldık vs. yine de motorları vermiyorlar. 2010'da yerli uçağımız göklerde diyenlerden düzgün bir iş çıkmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Amerika için bir şeyler yapma şartı yerine getirilene kadar, sanırım vatanı 1 kızılelmayla koruyamayacağız.
Artık salya sümük dekorlu bir konu açıp, "Bizi kandırmışlar" başlığı altında toplanabilirsiniz.
_____________________________ 2007 Volvo S40 -
Bu tür haberlerde tuvalete gitmek dışında üretimi olmayıp bu gelişmeleri, çabaları gömmekten haz alan kitle mutlaka o vileda sopası dedikleri şeyi hatırlasınlar. Orada size güzel mesaj var.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Yalancının mumu çabuk soner iş motorunyerli değil bizler akkoyun değil
-
Yeterince araştırmamışsınız.....
Ben Atatürkçüyüm ancak kesinlikle CHP li değilim. Bunu daha önceki mesajlarımda belirtmiştim, atlamışsınız galiba.
KK nun recepi iktidarda tutmak için ayrı bir proje olduğunu defalarca dile getirmişimdir. Ekremi desteklemediğimi, ancak Mansurun bir ümit olduğunu, onun da bu ABB operasyonları esnasında saçmaladığını, bu nedenle ondan da vazgeçtiğimi belirtmeliyim.
Bunca zamandır desteklediğim Erkan Baş ile devam etmeye karar verdim. Bilginize....
Kızılelmada kullanılan motorun amerikan malı olması veya Ukrayna malı olmaası, beni zırcahil yapacaksa, evet zırcahilim. Ancak damat bayraktarın savunma sanayisinde çevirdiği dolaplardan haberdar olan bir zırcahilim. Recep, Bilal ve damat üçgeni, kızılelmanın motorunun kime ait olduğu konusunda beni ilgilendiren bir detay değil.
_____________________________ 2007 Volvo S40 -
1. motorun menşeini bilmemek birisini cahil yapmaz, elmaya karpuz demek yapar. kaan uçağına yazılabilecek yorumu (ayrıca o yorum da çok yerinde değil) kızılelmaya yazmak, konuyu bilmediğinizi ve anlamadığınızı gösteriyor
anlamadığınız konuda, "elma tek elinizle taşımanızın imkansız olduğu bir meyvedir" tarzı yorumunuz sizi konunun zırcahili yapıyor.
2. konuyu bilmeden ve anlamadan yaptığınız şey ise bir taraftarlık faaliyeti. taraftarlık ile akpye ve akplilere muhalefet ettiğinizi zannediyorsunuz ama gerçekte muhalefet yapmıyorsunuz, sizin yaptığınız şeyin adı "takım tutmak" ve "kısmen holiganlık"...
3. oklu parti trolü olmayıp, atatürkçülükle mücadele derneği trolleri ile aynı noktada durmanız, atatürkçülükten zerre nasiplenemediğiniz anlamına geliyor. iyi ki chpli değilsiniz, bir de chpli olsaymışsınız ne kadar farklı (!) olurmuşsunuz...
siz yine "selçuk bayraktar şaibeli-ben bunu bildiğim için aydın birisiyim-ben seçilmiş kişilerdenim" diyerek kibirlenin de, kendinize atatürkçü demeyin. sizin atatürk ilkeleri dersinize "bedenci" girmiş olabilir ama, atatürk ilkelerine göre:
-holiganlığın sınırlarında saçmalamak atatürkçülük değildir
-kılıçdaroğlu projesini terk edip, erkan baş projesini desteklemek atatürkçülük değildir
-ülke için son derece kritik bir konuda, konu hakkındaki en temel şeyleri bile bilmeyip laf sokmaya çalışmak, atatürkçülük değildir...
-
Peki!
Bir daha yorum yazarken dikkat ederim.
_____________________________ 2007 Volvo S40
|
uçak envantere gireseye kadar 500 tane daha haberi yapılır.
500 haberin de altında çekemeyen vatansızlar damlayacak, kırmızı okları olan dinlerine imanın şartı olan "bok atma" eylemini yapacaklar. kızılelmayı geliştirenlere, hem vatanı koruyacağı için, hem vatansızları teşhir ettikleri için çok çok teşekkürlerimi iletiyorum. |
|
@estf Kimsenin bu haberleri umursadığı yok troll. . Sırf trump ile görüşebilmek için 220 tane boeing alınıyor bunu unutturmak için böyle haberler piyasaya sürülüyor. Milletin derdi geçim. İstediğiniz kadar yazın istediğiniz kadar yan hesaplarınızla yorumlarınızı beğenin kendiniz çalıp kendiniz oynuyonuz :D:D
|
|
Gelecek canım hepsi sırayla.
Ben en uzun menzilli Gökhan füzesini heyecanla bekliyorum |
|
Filistin'in baş düşmanı ABD'ye birkaç yüz milyar dolar bağışladık ama olsun kaan var yol yabdı uçak yabdı.
|
|
fotolarda görünmemesi normal. kapak açık uçacak hali yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı