|
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 22 Mayıs 2025; 12:0:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 22 Mayıs 2025; 12:58:50 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kuresel olan dunyada ne bolgesel gucunden bahsediyorsunuz? Tam bagimsiz, Full yerli mali hayaline kapilip kendinizi avutmayin, kandirmayin. Yurkiye bu vakte kadar mevcut konumuna neredeyse tamamen dis ticaretle, ittifaklarla geldi, bircok ulke de benzer senaryolar var. Disa bagimli olmayi, o kadar da kotulemeyin. Bakin yerli olmasiyla sevinin ona bir sey demiyorum. Su savunma sanayi haberlerine cok seviniyorum ta ki yorumlar kismina gelene kadar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hızlı gelişiyor. |
|
Aynen kardeşim, aşağılık hissine kapıldım, ama aslında uçuyoruz kaçıyoruz; Almanya bizi kıskanıyor. |
|
(Bana göre) forumun en troll üyesini olan birini neden muhatap alıyorsun ki hocam? Bunun gibilerinin amacı zaten ortalığı sulandırmak ciddiyeti kaldırmak. Forum desteğe yazdım, günlük açtığı ve sildiği dezenformasyon konularına sanki erişimim varmış gibi birde kanıt sun dediler, siliyor dedim, oralı bile olmadılar, profiline girip zahmet edip bakmayan yönetim işte. Para geliyormu geliyor biyerlerden, forum bi kaç trolün kontrolüne kalmış kimin umurunda ki. Zaten forum yönetimindede tarafllı şahıslar olduğu için, hemen destek mesajını onlar cevaplayıp yokuşa sürüyorlar ki şaşırılacak bir şey değil benim için. En azından ben böyle görüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 22 Mayıs 2025; 15:43:3 > |
bak bir tane yancı nasıl yanladı? :))))) şimdi durunu özetliyeyim: sen amerika sevmiyorsun ama yanlayan amerikancı ... işte bu kadar basit denkem kurmak. hatta dur şuna amerika ve kürsel karşıtı konunun linkini atayım da yine 10 tane admine yazıp sildirmek için uğraşsın https://forum.donanimhaber.com/yine-yeniden-bir-sanatcimi-kalp-krizi-ile-yasamini-yitirdi-mrna--159844373-4 |