< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ses borulardan geliyorsa, kombiden banyo için çıkan vanayı biraz kısıp, açıp deneyebilirsiniz (kalorifer sistemi kapalıyken deneyin). Ne zamandır kiracısınız, cihaz sizde bozuldu siz yaptırın bence, yanlış mı düşünem ? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 27 Nisan 2025; 2:24:25 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam aynı şeyi ben de yaptım rulmanı açtım suyunu boşalttım havasını aldım tekrar doldurdum bu sefer daha önceden hiç yapmadığı şeyi yaptı yukarıda söylediğim gibi basınç 1'den artmaya başladı mecbur servis çağırdım O da pompa değişecek dedi rulmanda boşluk varmış O yüzden çevirmemiş cihaz falan bilmiyorum vallahi 3.000 lira gözüktü bize yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar Merhaba, bakalım burada çözebilecek miyim Kombim Baymak Baxi ECO 280 Fi. -Musluğu açtığım anda üstteki sarı led yanıyor. Musluk suyu, hangi ayarda olursa olsun 60dereceye kadar büyük bir harla ısınıyor ve biraz sonra kombi sönüyor. Bir dakika kadar sonra tekrar yanıyor aynı süreç devamlı tekrar ediyor. -Kaloriferi açtığım anda sarı led yanıyor. Ayar hangi derecede ise o derecede normal ısıtmasını yapıyor, kombi olağan çalışmasını sürdürüyor. Çağırdığım kombici eşanjörü değiştirdi ama sorun çözülmedi. Ben ntc sensörünü değiştirdim sorun yine çözülmedi. Soğuk ve sıcak su vanalarının filtrelerini temizledim. Aklımda potansiyometre arızası var ama emin de değilim. |
|