|
|

1 Mobil
|
|
|
merhaba, üzerinden çok zaman geçmiş ama bu sorunu halledebildiniz mi acaba? aynı modelde benzer sorunla karşılaştık. |
|
Kusura bakmayın geç cevap için, 1 yıl öncesinde kombiyi değiştirdim. Sorunu aşağıdaki video ile çözmüştüm. Eğer yedek parçalara ihtiyacınız olursa özelden ulaşabilirsiniz. Eski model olduğu için kışlık bakımlari için yedek parçaları epey stoklamıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Basınçlar ne alemde? basın ölçümü dijital mi cihazda? baca gazı çıkışı da konu olablir. Hiç arıza kodu vermiyor mu? yanan ışığın yanma periyodu özelliği de fikir verebilir eğer arıza kodu yoksa. |
|
Basınçla ilgili sıkıntı yok. 1.5-2 bar arası yapıyorum düşmüyor. Basınç ölçümü dijital değil analog. Dijital ekranı olmadığı için hata kodu görünmüyor. Sadece kırmızı ışık uyarısı var. Dediğim gibi bazen 4 gün sorunsuz çalışırken bazen günde 3-4 defa duruyor kombi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Sevgili dostlar, bu üstteki mesajdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere banyo suyu sıcaklık ayarının neredeyse en soğuğa yakın olduğunu farkedip yaklaşık yarım konuma getirdim. Eskisinden çok daha iyi. O sinus eğrisi gibi su sıcaklığı dalgalanması minimuma indi. Birkaç kez daha deneyip gerekirse mesajı editleyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
kombilerde en sık arıza ayar potlarıdır mümkünse yenisi ile değiştirin 10-15tl dir o trimpotlar. |
|
Merhaba baymak eco kombi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum bilenler yardımcı olursa çok makbule geçer :) Kışın kalorifer ve su açık kullanımda kombi sürekli çalışıyordu hiç durmadan ses geliyordu kombiden,dün akşam kaloriferi kapatınca sadece sıcak su açık olunca kombi ateşleme yaptıktan sonra taktuk sesler geldi(bayağı yüksek sesti ve her denememde bu seste çıktı),ekranda derece birden hızlıca yükselip kombi hata vermeye başladı her reset atıp bunu denediğimde farklı bir kod arızası verdi ne yapmalıyım. Şuan kombiyi kapadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavenmg -- 30 Mart 2022; 12:2:33 > |
|
Baca fanı sorun yapailiyor. Hareketli bir de su pompası var. Daha karmaşık bir sorun düşünmeden baca fanına yoğunlaşılabilir. Eliniz yatkınsa ve garantiden çıkmışsa, yani sorumlluğa seep olur herhangi bir sebep yoksa birkaç video da seyredip el atmayı düşünebilirsiniz. Fan bozulmuşsa değişir , kirli ya da içine birşey irmişse de temizlenir. |
|
3 yollu vana motorununda dişli çarkları kırılırsa çok ses yapar (takur tukur) sıcak su açık iken kalarifer kapalı olduğu halde peteklerden ilk petek mesela ısınıyorsa 3 yollu vana motorundanda şüphelenebilinilir |
|
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için elim yatkındır da bir kadın olarak o kadar ileriye gidebilir miyim emin değilim :) daha önce tamir ettirdiğim de içinde çark olan bir kutu vardı içinden küçük taşlar çıkarmıştık belki tam temizlenmemiş olabilir mi ? |
|
evet olabilir. çark olan kutu en üstte olsa gerek bacası ve içindeki çark dediğiniz de fan kısmı olsa gerek. Buradan toz yığıntısı çııkabilir, taş çıkması anormal, bacaya dışarı uzantısından birşeyler geliyor olabilir. Bahsettiğimiz kısımlar zor görünse de hızlı ve kolay sökülüyor. Birkaç video izleyin, ev ahalisine danışın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 9 Ekim 2022; 14:3:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|