Şimdi Ara

baymak kombi arıza (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
22
Favori
337.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selsar73 kullanıcısına yanıt
    bende ne çeker çeker o parçayı onlara elli liraya vermezdim.Bi kere adamlarda güven problemi var ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: türbinbakım

    quote:

    Orijinalden alıntı: tarafsiz_editor

    Arkadaşlar selam benim baymak baxi eco3 240 fi kombimin kış modunda ısıtmayla ilgili problemi yok. sıcak su kullanmak istediğimde musluktan soğuk su geliyor, kombi üzerindeki sıcaklık değeri yüksek görünüyor ancak su kullanmak istediğimde istediğimde kombi ateşleme yapmıyor ve su soğuk akıyor. Anladığım kadarıyla kombi suyun sıcak olduğunu algıladığı için kombiyi yakmıyor bu nedenlede sıcak su alamıyorum. Sorun tam olarak hangi parçada olabilir ? Çözümü nedir? Kendi başıma bu sorunu çözebilirmiyim? Bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

    Merhaba kombinide sıcak su ile ilgili bir sorun varsa yapacağınız ilk şey kombinin kapağını açıp musluğu açtınığınız anda haraket eden mili (3 yollu vananın üstünde kontrol panelini açınca size doğru bakıyor aşağıda resmini ekledim) ve bu milin açıp kapattı sıcak su kullanım sviçini (svicin kontak çıkışlarını) kontrol etmenizi öneririm genelde sıcaksu arızalarının kaynagı daha basit oluyor eğer buralarda bir sorun varsa diyafram veya sviç arızasıdır ve kendiniz rahatlıkla değiştirebilirsiniz (diyafram o vananın içinde vidaları açınca göreceksiniz) fakat bu kısımdaki ekipmanların tamamı gayet güzel çalışıyorsa ozaman kart üzerindeki 3 adet röleden hangisi oldoğunu tarif edemiyecegim ama bunlarda arıza olma ihtimali var.
     baymak kombi arıza

    Merhaba NTC zaten kolay kolay arıza yapmıyor bizim kombinin sorununu çözdük sıkıntıyı karttan sanıyorduk fakat sorun kombinin diyaframının orada musluk suyunu açınca çıkan bir mil var onun ucanda bulunan seçici bir sviç var (3 kablo giriyor mavi siyah ve kahverengi bir sacın üzerinde montajlı üstünde no nc ve c yazıyor bunların anlamı normaly open normaly close ve common bir ölçü aletiyle bu sviçi kontrol edin derim) arızanın ondan kaynaklandığını tespit ettim normalde açık olan kontak kapalı gibi görünüyordu sıkıntı bu svici değiştirince çözüldü (7,5 tl bişeymiş zaten) diğer sviçide konttrol ederseniz ondan kaynaklı sıkıntı da olabilir gerçi o çalışmayınca kombi hiç çalışmıyor. internete kombi kart tamirimiri istanbul vs yazarsanız birçok site var bunların hepsi kargoylada çalışıyor ama önce siz iyice bir kontrol edin derim çünkü kart tamirine yollanan kartların %25 i sorunsuz çıkıyormuş biz de nerdeyse arızasız kartı yollayacaktık.




  • Selamlar
    Bayrak Bari eco 240 fı kullanıcısıyım
    Musluktan sıcak su açsamda kombi devreye girmiyor. Kart üzerindeki rölelere tıklarsam kombi çalışıyor. Bu röleleri nasıl temin edebilirim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     baymak kombi arıza baymak kombi arıza baymak kombi arıza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _himm_ -- 22 Mayıs 2016; 21:28:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MERABALAR arkadaşlar bende BAYMAK ECO4 var 4 ay kombi çalışmamış ben çalıştırdığımda E35 hatası veriyordu. resetleyip kapatıp açıorum ara sıra çalışıyor sonra gene e35 hatası veriyor.

    içini açıp karttan gelen ve ateşleme için elektrot görevi gören aksamı temizledim . kablosunu kontrol ettim . bi sıkıntı yok gibi görunuyor kombi alev alıyor manyeto çıt lama falanda yapıor. ama ne hikmetse biraz sonra e 35 aradada e 01 hatası veriyor. sizce ne yapmalıyım yada başına daha önce gelen warsa bilgi verirse sevinirim. saygılar...
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Baymak Baxi Luna 3 kombim E99 arıza kodu gösteriyor. Nasıl tamir edilir bilen biri varsa çok minnetter olucam. Servisi telefonla aradığımda 380tl ye tamiri olur dediler.
    Elektriği açtığımda önce fan sesi geliyor ardından ekranda sırasıyla 00, 01, 4, 3.1 gibi rakamlar yanıp sönüyor. Sonrada E99 kodu yanıp sönüyor sürekli ve fan sesi kesiliyor. Normalde suyu açtığınızda kombiden gelen sesler yok.
    Kılavuzunda "Ana konsol panosu elektriksel arıza" yazıyor. Daha önce bir arkadaşın dediği gibi kart üzerindeki röleleri değiştirsem sorun çözülür mü acaba?
    Teşekkürler.
  • selam arkadaşlar benim sorunum baymak 240 i kombinin ateşleme esnasında parlama yapması bugün kombinin içerisindeki üç kollu vananın diaframını değiştirdim sıcak su problemini çözdüm fakat sonrasında kombi parlayarak yanmaya başladı yardımlarınınz için şimdiden teşekkürler
  • Arcelik,beko da baymagin fabrikasında uretiliyor. Çin den bile kombi urettiren var baymaga tepeoren de uretim fabrikası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb Baymak baksi Luna kombim E 25 arızası veriyor tecrübeli arkadaslardan yardım bekliyorum.tesekkurler
  • Merhaba,

    Öncelikle işin uzmanı olmayan bir kişinin kombilerin kapağını sökerek müdahale etmesi çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle kombinizde meydana gelen arızalar için güvenilir bir servis çağırmalısınız. Diğer arkadasların yazdığı gibi parçalar için inanılmaz fiyat veren servisler var. Ederinin 10 katı isteyeni bile duyduk gerçekten. Güvenilir ve uygun bir servis için http://beylikduzubaymakservisi.com/ inceleyebiliriz.
  • Merhaba, 5 yıldır sorunsuz çalışan baymak brodje novedens extra kombi belirli aralıklarla sürekli 133E hatası veriyor. bir zaman bu hatayı veriyor daha sonra kafasına göre çalışmaya başlıyor. Varsayalım kombi çalışırken ısıyı düşürdünüz aynı hatayı tekrar gösteriyor ve sıcak su ,ısıtma hiçbiri resetlemeye rağmen çalışmıyor. Servis kartı ateşleme trafosunu ve bilmediğim bir ateşleme parçasını değiştirdi. Doğalgaz sağlayan firma geldi gaz basıncını ölçtü normal değerlerde olduğunu belirtti. Ama arıza devam ediyor. Bugün 3 defa 155e hatasıyla kombiden resetledim. Kombinin garantisi devam ediyor. Arıza ne olabilir?
    Teşekkürler..
    Not. Kombinin bakımı daha yeni yapıldı.
  • Merhaba baymak star 240 fi model kombi var bende arıza şu ; sıcak su açıldığında peteklere su kaçırıyor . Denemediği bir şey kalmadı 3 yollu vana iç takımı değiştirdim, vana motorunu değiştirdim, Kart üzerindeki Panasonic ala2pf24 röle leri değiştirdim ama sorun devam ediyor bu arada hava prosestat da değiştirdim. Yardım edecek birisi var mı sorun neyden kaynaklıdır acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baymak 20fi marka kombimde sıcak su musluğunu açınca bazen su sıcak gelip soğuk akmaya başlıyor bir daha sıcak su gelmiyor . bazen ise bu problem oluşmuyor normal çalışıyor.nedenini soracaktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için . aynı sorunla bende karşılaştım. siz ne yaptınız
  • emrecan0102 E kullanıcısına yanıt
    baymak 20fi marka kombimde sıcak su musluğunu açınca bazen su sıcak gelip soğuk akmaya başlıyor bir daha sıcak su gelmiyor . bazen ise bu problem oluşmuyor normal çalışıyor.nedenini soracaktım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Ustalar resimde görüldüğü üzere böyle bir arıza ile kış vakti cebelleşiyorum. Kombi gündüzleri sadece yaz konumunda iken çalışmasında sıkıntı yok lakin akşam kış konumuna aldığımda baca ışığı devamlı yanıyor malum sorunu ancak kombinin elektriğini (şalterini) aç-kapa uygulayınca çalışıyor, çalışıyor ama 20-30 dk sonra yine aynı ışık daimi yanıp kalmakta. Konu hakkında bazı açıklamaları uyguladım(+ kutbuna giden baca borusundaki hortuma üflemek gibi) Eski kombi malum ama genel yaşanılan sıkıntı nedir?













     baymak kombi arıza




  • _RoNiN_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin bu arızanın çözümü bu linkte mevcut.
    Eğer elinden geliyorsa yap.
    Gelmiyorsa servise danış bence.

    https://forum.donanimhaber.com/baymak-kombi-e98-e99-ariza-kodu-ve-cozumu--122486638#122486638

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Baymak Dolcevita kombi kullanıyorum. Biraz evvel benim kombi de E03 hatası verdi. youtube videosunu izledim .https://www.youtube.com/watch?v=AHlRkkwJW2Q Bacanın ordaki boruyu üfleyerek çalışdırmaya çalışdım fakat olmadı.
    Kombinin petek derecesi 48 de idi. Benim petekler sıcaksu kullanırken soğuyor maalesef. Banyo yapıp çıktıktan sonra oldu problem. Kombi birden fazla yüklendi de petek ısısını 48 dereceye getirmek için ondan mı oldu acaba? e03 hatası verdi.

    Evin ısısı bir saatde 22 dereceden 19,5 düştü.

    Kombiye açtım hortuma üfleyerek çalışdırmaya çalıştım fakat maalesef yanar gibi oluyor tekrar e03 hatası veriyor.

    Bu geceyi soğuk geçireceğiz. Başka nerede problem olabilir arkaşlar..

    Bu resim ayar ksımının resimi .

     baymak kombi arıza



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 23 Aralık 2016; 0:21:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evvela

    Arkadaşlar Baymak Dolcevita kombi kullanıyorum. Biraz evvel benim kombi de E03 hatası verdi. youtube videosunu izledim .https://www.youtube.com/watch?v=AHlRkkwJW2Q Bacanın ordaki boruyu üfleyerek çalışdırmaya çalışdım fakat olmadı.
    Kombinin petek derecesi 48 de idi. Benim petekler sıcaksu kullanırken soğuyor maalesef. Banyo yapıp çıktıktan sonra oldu problem. Kombi birden fazla yüklendi de petek ısısını 48 dereceye getirmek için ondan mı oldu acaba? e03 hatası verdi.

    Evin ısısı bir saatde 22 dereceden 19,5 düştü.

    Kombiye açtım hortuma üfleyerek çalışdırmaya çalıştım fakat maalesef yanar gibi oluyor tekrar e03 hatası veriyor.

    Bu geceyi soğuk geçireceğiz. Başka nerede problem olabilir arkaşlar..

    Bu resim ayar ksımının resimi .

     baymak kombi arıza


    Kardeşim ne yaptınız.hallettinizmi.yafa nereden gitti problem.herkese referans olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hallolduğunu düşündüm .

    Kart tamir edildi. Fakat bugün öglen yine E03 arızası verdi. Elektirigi kesip tekrar çalışdırdım . 2. seferde sorun kalmadı gibi çalışmaya başladı.

    Fakat şu an gecenin 12 de yine E03 hatası verdi.

    Yarın kombiyi tamir eden arkadaşı arıyacağım . Bakalım inşallah düzelir. kış günü bizi yolda bırakmaz inşallah...
  • Merhaba

    Benim 3 yaşında baymak brotje heizung star bridge 24 fi kombim var.

    Geçen sabah uyandığımda su basıncı düşmüştü . su ekledim.Mutfak suyu normal ama kalorifer için 50 dereceye ayarliyorum ama ekranda en fazla 20 yi gösteriyor . en yakın Petek biraz sıcak ama uzak petekler buz gibi .

    Filtre temizliği yaptım reglaj yaptım ama hala aynı . aynı sorunu yaşayan var mi . ne yapmalıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar benim kombi modelim ve arızam ; baymak baxi luna 3 240Fİ .

    KOMBİ E25 Arızası veriyor ( maximum sıcaklık uyarısı ) pompa sıkışmıl olabilir yazıyor.

    sizce bu arızanın çözümü var mı ? yada tam neyden kaynaklanıyor olabilir. daha önceden aynı arızanın E03 Arızasını yine bu forumdan aldığım bilgiler ile tamir etmiştim.

    burdaki ustalardan cevap bekliyorum. teşekkürler.
    dip not kombinin tahliye musluğundan çıkan su çok kirli ve siyah renkte akıyor bir kaçkez boşalttım ama hala siyah parçacıklı şekilde geliyor. sorun bundan olabilir mi.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.