Şimdi Ara

BAYMAK & BRÖTJE NOVADENS EXTRA (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.753
Cevap
24
Favori
171.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi oldu , siz Ariston yazınca frekans karıştı. Kombi 7 yıl garantili ve yıllık bakım mecburiyeti yok. Siz doğrudan merkezi arayıp bilgi alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Şimdi oldu , siz Ariston yazınca frekans karıştı. Kombi 7 yıl garantili ve yıllık bakım mecburiyeti yok. Siz doğrudan merkezi arayıp bilgi alın.

kusura bakma Çetin kardeşim aristonla mahkemelik olunca bilinç altına iyi kazınmış herhelde baymak yerine ariston yazmışım.
    üstelik siz aristonda 7 yıl garantimi var diye soruyorsunuz ben hala farkında değilim baymak olarak algılamaya devam ediyorum.
    arayan geyik zaten baymak merkezden aradığını söyledi. kombi Ispartada ben Alanyadayım, garanti kartında böyle bir madde yoksa zaten zorunlu diyemezler.
    benim hatırladığım yok, arkadaşlar garanti kartına ve kullanma klavuzuna bir bakın bakalım her yıl kombi bakımı zorunludur gibi bir madde varmı?

• fabialife F kullanıcısına yanıt
    Mecburiyet sadece İmmergas'ın 10 yıl garantisinde var onu da belirtiyorlar. Arayan merkez değil servis bence, işleri kesat herhalde. Baymak firmasının bakım ücreti 3 yıl evvel 75 TL iken şu an 60 TL olması mümkün değil.
  • Çok sık error1 hatasi aliyorum, cakma yapmıyor kombi auto programdayken, neden olabilir?
    Kontrol unitesini uzatma kablosuyla ben ceksem odaya garantisi bozulur mu?
    Servis 5 mtye kafar ücretsiz çekiyor diye biliyorum fiyatlamasi nasil bundan sonra?
    Auto moddayken ayarladigim saatin dışında da kombi isareti yanip sönüyor ve ses geliyor suyu o derecede tutmaya çalışıyor sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enreka_tr -- 15 Kasım 2014; 15:30:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Baymak nowadents yoguşmalı kombi bugün arıza kodu 12 e verdi ne yaptıysam düzelmiyor acilen yardım bekliyorum
  • enreka_tr kullanıcısına yanıt
    Servis 1 metre bile ücretsiz çekmiyor. Kabloyu kendiniz çekebilirsiniz ben öyle yaptım zor bir şey değil. Hata için servis çağırın sonuçta garantili cihaz.
  • ddoganay D kullanıcısına yanıt
    Servise başvurun.
  • Baymak Servis pazar Gunu calismiyormus pazartesiyi bekleyecegiz soguk Bir tarafta...yaziklar olsun *BAYMAK*

• enreka_tr kullanıcısına yanıt
    arkadaşım merhaba öncelikle kombi güzel ama ayarlarını bilmek lazım.
    benim sorunum siemenes QAC 34 dış ortam probu.
    bunun için kreg ayarı nasıl yapılacak bana net bilgi verebilecek bir aarkadaş varsa sevinirim...
  • Merhaba arkadaşlar baymak novadens extra üzerindeki lcd paneli oda içinde başka yere nasıl kendim taşırım.Gaziantep Servisi aradım 50 TL dedi kendim taşıyabilirmiyim elektrik bilgim çok olmasada var.Yardımcı olabilirmisiniz?

(Lcd panel nasıl çıkarılır.kablo nereye takılır vb.)
  • Merhabalar,
    SDR degerini 0.5 den asagiya ayarlamanin bir yoly varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: silver2007

Merhaba arkadaşlar baymak novadens extra üzerindeki lcd paneli oda içinde başka yere nasıl kendim taşırım.Gaziantep Servisi aradım 50 TL dedi kendim taşıyabilirmiyim elektrik bilgim çok olmasada var.Yardımcı olabilirmisiniz?

(Lcd panel nasıl çıkarılır.kablo nereye takılır vb.)

Zebza seninle kombilerimiz aynı bana yardımcı olabilirmisin...
  • silver2007 S kullanıcısına yanıt
    Kombiden paneli takıcağınız noktaya kadar 2x0,75 TTR kablo çekin. Paneli arkadan ittirdiğiniz zaman yerinden çıkıyor, çıkartın açın ve kabloları sökün, takılacağı yere götürün oradaki kablo uçların söktüklerinizin yerine bağlayın duvara monte edin, kombi tarafında ise izole bantla panelden söktüğünüz ile elektrik kablonun uçlarını birbirine bağlayın.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Cok sagol eve gidince deniycem.

• Zebza kullanıcısına yanıt
    ZebzaLcd Panel icindeki bu kablolari nasil sokecegim,vida goremedim.tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver2007 -- 22 Kasım 2014; 22:33:14 >
  • Siyah parça yerinden çıkıyor, sökün vidaları görürsünüz.
  • Gordum sagol peki duvara nasil monte edecem baglanti yeri goremedim panelde silikon ile yapistirsam olurmu

• Pardon aparat vermisler alirken yalniz resimdeki kablo ne ise yariyor kullanma ya gerek varmi
     BAYMAK & BRÖTJE NOVADENS EXTRA

• Resim
     BAYMAK & BRÖTJE NOVADENS EXTRA

• Zebza cok tesekkurler sorun yok kendim yaptigim icin mutluyum sağolasin.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.