Şimdi Ara

Bayiyle çingene pazarlığı yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2Bin 3bin indirdik derken gelişi böyle kar marjı az diyen satıcıya ya bırak bu işleri deyip 5bin indirtip elini iyice sıkıp 7 8 9 bin indirtebilirmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-548F160EC -- 1 Kasım 2016; 14:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğuş bayisi ise pek sanmıyorum.Adamlar bize araç satarken lütufda bulunuyor gibi havaları var.

Ama fordcularla sıkı pazarlık yapmışlığım var.
  • Bence abi demirin topu kac lira zaten diyip 20-30 bin lira kirdirin,cinden bile ucretsiz nakliye var diyip nakliyedende kirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Bence abi demirin topu kac lira zaten diyip 20-30 bin lira kirdirin,cinden bile ucretsiz nakliye var diyip nakliyedende kirdin

Bu iyidi

• Gereken o zaten. Yıl sonuda geldi. Bayiler satabilmek için yarışıcaklar şimdi. Onları kızıştırıp, bak burda bu fiyat taktiğini kullanıp güzel indirimler alabilirsiniz.
  • forumdan fiyestayı yanına alıp 1 teneke yağla gidersen adamları yormamış olursun

• Ciddi ve alici sifatiyla girip birazda karizmatik ses ve bakis ile kagida fiyatinizi yazip elinizi uzatin o fiyata vermese bile ciddi bi oranda dusus alirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayi çingene ise yapılır.
  • Hyundai bayisiyle zamaninda i30 icin hic pazarlik yapmadan inanilmaz bir indirim yapmislardi opeldede 2 sene once liste fiyatinin 7 bin altina aldigini soyleyen birisi bardi

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

Gereken o zaten. Yıl sonuda geldi. Bayiler satabilmek için yarışıcaklar şimdi. Onları kızıştırıp, bak burda bu fiyat taktiğini kullanıp güzel indirimler alabilirsiniz.

tecrübe ile sabit o her bayide olmuyor maalesef. Indirimi Yapacak olan her şekilde yapıyor zaten.

• Bayileri birbirine kırdırın.ben öyle yapmıştım.5 yıl önce x bayi 42000 dedi y bayi 41250 demişti.birbirine kırdırdım ve 39750ye y bayisinden almıştım.

• Konya otojen mudur mehmet bey en son hocam.yeter cingene pazarligina döndü gercektrn sabrimi zorluyosun demisti sonra ogle arasi geldi etli ekmek yemeye götürdü sagolsun geldik pazarliga ddevam .
    50.600 e bagladik. 100 daha attiramadim

• toyota nataş'tan bir ay kadar önce sıfır toyota yaris 1.0 life alırken kıran kırana pazarlık yapmaya çalışmıştık. ama yememişlerdi tabi, 1.0 yaris'in kar marjı çok düşük 1.33 olsa belki ama 1.0'da fazla indirim imkanın yok yapamam demişti temsilci bey. yine de liste fiyatı 46 bin lira olan arabayı 44 bine aldık ayrıca park sensörü ve boya koruma hediye ettiler hiç yoktan iyidir.

2012 mart ayında sıfır hyundai ix35 style plus apa 1.6 gdi almıştık maltepe hunko bayii'den. sıfır fiyatı 63.500 liraydı. en son 58.500'e bağlayabilmiştik ama hediye filan yoktu. hyundai güzel indirim yapıyordu hala yapıyor mu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 1 Kasım 2016; 16:30:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.