Şimdi Ara

Buna Boyasız İşlem Yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün arabamın yanına geldiğinde resimde gördüğünüz gibi bir hasar ile karşılaştım. Arabanın bulunduğu yer itibariyle bunun nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok (kapı vuruğu bile olsa biraz zorlaması gerek) ancak mesele komşularım olunca beni her zaman şaşırtmayı başarıyorlar nedense.

Çamurluktaki 100 mikton kalınlığında filme rağmen bunu gerçekleştirebilmişler sağolsunlar. Filmi ben soydum hasarı net görebilmek adına.

bu konudaki önerilerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueways -- 28 Mart 2021; 19:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapılır takmayın kafanıza. az bir şey kalır ama olur o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyanması gerekir fakat bu kadar çizik için kanaatimce boyamaya gerek yok.

kaplamayı söküp göçük düzeltme + rötuş boya + pasta cila yapılıp tekrar kaplatırsınız hiç belli olmaz

• Sağol cevaplarınız için. Bir iki yer önerildi bana, yapıldıktan sonraki halini de atarım yine eğer bu hafta içi onarım gerçekleşir ise benzer sorunu yaşayanlar için.

• Hocam boyasız şekilde onarilabilir kusursuz olmaz ama sadece orada hasar olduğunu bildiğiniz için siz farkedebilirsiniz.bence boyatmayın bunun yüzünden gerçekten can sıkıcı bir durum her gördüğünüzde canınız sıkılacak mutlaka yaptırın boyasız göçük düzeltme ve uygun kimyasallarla yüzde 95 yok olur

• Siz ucuz atlatmışsınız
    komşu bacım kapısını açıp geri manevra yapmaya kalkmış, kapı direk çamurluğa saplanmış halini görünce dehşete düşmüştüm

Maslakda A-Class isminde dükkânda İsmail usta var, işinin piri.
    gittim halletti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 29 Mart 2021; 7:20:30 >

• Geçmiş olsun. Otoparklarda malesef böyle şeyler oluyor benim arabanın çamurluğunda da 2 adet gamze var boyası kalkmış şekilde dikkatsizlerin sayesinde. İstanbul anadolu yakasında yaşıyorsanız teknikel var maltepede boyasız göçük düzeltmede iyiler rötuş gerekirse onu da yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyasiz düzelir boyası kalkan yerede rutus atarsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun boyasız düzelir

• Hocam çok geçmiş olsun.

Hayret ettim resmi görünce ancak usta güzel iş çıkarmış. Kaput üzerinde bir dalgalanma oldu mu işlem sonrası ?

Konuya yazılan diğer mesajlar için de teşekkür ederim.

Tamir sonrası halinin resmini atacağım gün içerisinde.

• hacım kaldırım yanı parkediyorsanız çokça gördüm moto kuryeler motorlarını kaldırıma araçların arasından çıkarıp parkediyorlar

bunu protesto eden başlık açınca onlar da insan denilerek linç edildik

• blueways B kullanıcısına yanıt
    Göçükçüleri tek tek gezdim, hepsi "Göçük onarımı işini aşmış hasarınız" dediler.
    Yapan usta ise "Denerim ne çıkarsa bahtına" diyerek işe girişti ve resmen döktürdü.

Nerede ise kusursuza yakın işlem yaptı.
    Memnun kaldım sonuçtan, verdiğim her kuruş HELAL OLSUN dedirtti yani ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.