quote:Orijinalden alıntı: kassatura Bende buna bayılıyorum.Mavi göz, siyah saç, beyaz ten.... Gretchen Morgan
quote:Orijinalden alıntı: b3rkhan quote:Orijinalden alıntı: kassatura Bende buna bayılıyorum.Mavi göz, siyah saç, beyaz ten.... Gretchen Morgan Prison Breakte generali odaya çağırıyor.Adamın kartı almak için felan.Orda harikaydı.Resim koymak isterdim amma ban yemiyelim.
quote:Orijinalden alıntı: funkmaster Hakikaten çirkinler ya şuraya bak, surat ablak, dudak kelebek, süt beyaz ten ıyyyyyy Ciddi anlamda güzel değil bu kız. Yani ben de sarışın mavi göz birlikteliğinden hazzetmem.
bnada sarışınlık itici gelior esmer we siyah renkte gözleri weya kahwerengi olucak.. dierleri bnada itici gelior.. yani ewlenirsem esmer biriyle ewlenirim sarışın fln hoş durmuor
quote:Orijinalden alıntı: funkmaster Hakikaten çirkinler ya şuraya bak, surat ablak, dudak kelebek, süt beyaz ten ıyyyyyy Adı neydiki bu hatunun
quote:Orijinalden alıntı: AnotheRDie quote:Orijinalden alıntı: funkmaster Hakikaten çirkinler ya şuraya bak, surat ablak, dudak kelebek, süt beyaz ten ıyyyyyy Adı neydiki bu hatunun he ya
quote:Orijinalden alıntı: forumid_12 Bunun eline koluna dokununca ''anne süt, ay lav yu'' diye ses çıkarıyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: barman Onu bunu bilmem de. Kızıl saç+Renkli göz+Beyaz ten üçlüsünü tek geçerim. tam tipim