Şimdi Ara

Bayan Otobüs Şoförü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olayımız Eskişehir'de geçiyor arkadaşlar.

Otobüs hattına bayan bir şoför alınmış. Kadında inanılmaz bir gösteriş merakı var kollarını felan her tarafına takılar takmış, saçlar bakımlı. Ama ne kadar bakım yaparsa yapsın tip erkek gibi desem yeridir.

Medeniyete yakışan, hoşgörüyle karşılamaktı ve öyle yaptık ama kadın inanılmaz heyecanlı kullanıyor otobüsü. Şehir içinde oldukça hızlı gidiyor, ani direksiyon manevraları yapıyor. Kavşaklara çok tehlikeli giriyor. Öyle anlar oldu ki nasıl kaza yapmadı hayret ettik. Ama sonuç olarak oldukça huzursuzuz bu durumdan. Bir değil iki değil ne zaman bu kadın olsa otobüste mutlaka bir vukuatı oluyor.

Üstelik kadın otobüsü kullanırken otomatik vites olmasının avantajıyla sürekli telefonla konuşuyor ve saçlarıyla oynayıp duruyor. Bir gün otobüsteki öğretim üyelerinden biri (bayan) kadına "Çok tehlikeli kullanıyorsunuz, sürekli telefonla konuşuyorsunuz Allah korusun kaza gelecek başımıza sizin yüzünüzden" dedi. Kadının hocaya verdiği cevap:
    Siz beni kıskanıyorsunuz

Şikayet etsek bir sonuç elde edebilir miyiz sizce?

• Canınıza kastedio kadın resmen ya ne demek direksiyon basında telefonla konusmak?Hele ki bir de toplu tasıma aracı bu.Kesinlikle sikayet edilmeli
  • evet eşkişehir bunda bir öncü desek yanlış olmaz ki bu bayan şöförlük yeni bir şeyde değil.6-7 senedir süre gelen bir olay. en son 6 yıl önceydi galiba eskişehire uğradığımda daha tramvayı bile inşa halindeydi. ilk ozaman görmüştüm hem otobusu hem şöförü. ülkemizde hyundayı marka otobus vede şöförü bayandı
  • Süper yaa...

Kadına araba bile kullandırılmaz ama bunlar otobüsteki vatandaşı emanet etmişler kadına yaa Bence belediyeye şikayet edin gerekeni yaparlar bence...
  • Şahit filan bulursanız yada imza toplarsanız bişi çıkabilir bence.
  • Torpillidir .

Tek bir kişinin şikayetiyle birşey olacağını düşünmüyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taksi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte ben buna gülerim.

• Bende eskişehirliyim..Durakta bekliyorum..Bütün otobüsler geçiyor nerdeyse beklediğim yerde..Kadın sürücü gördüm otobüs..elinde telefon vardı galiba o kadın..2-3 hafta önce görmüştüm gine elinde telefon vardı anlaşılan..
  • Bence bluetooth kulaklık hediye edin
  • Şöförün kadını erkeği olmaz..Adam gibi kullanan ne bayanlar var.
    Ankara'da bundan 5-6 yıl evvel belediye otobüsü şöförü görmüştüm.Kısa Ikarus'ları şehir içinde çok rahat bir şekilde kullanıyordu.
    ODTÜ'de yine bayan şöför vardır yıllardır o eski 0302 leri bir kullanırdı,şaşarsınız.Şimdiki gibi joystick vites değil,debriyajı sert takır tukur çalışan otobüsü süper kullanırdı.

Sorunuza gelince;
    bence ilk önce firmaya gidin.Biletinizi de götürün şöförün o kişi olduğu kesinleşsin.Onlar en azından kulağını çekerler.
  • genede kadınların hepsi diye genelleme yapmayınbence annem de araba kullanıyor ve bence babamdan daha iyi kullanıyor(babamda iyi kullanıyor)
  • Bu eskişehirdeki bayan otobüsler zamanında belediyenin aldığı yeni hyundailere verilmişti. Böyle filinta gibiydiler,siyah gözlük felan takarlardı.
  • Öğrenciler kullanıyor muhtemeln o otobüs hattını. İmza kampanyası türünden bir şey başlatın. gerisi gelir
  • Harbi ben buna gülerim Darısı Konyamın başına (Allah Korusun)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Harbi ben buna gülerim Darısı Konyamın başına (Allah Korusun)

Bizim otobüsleri(eski modelleri) kullanacak kadın zannetmiyorum çıksın.
  • kabarık saçlı karı,o kadar takıyla nası kullanıosa.geçen gün beni almadı otobüse.tıklatıorum tıklatıorum bakmıo.sonra bi patlattım kapıya kafasını çevirdi.kapıyı aç gibilerinden hareket yaptım derse geç kalacam yoksa,kadının yaptığı hareket klasik saç atma hareketi vardır ya kadınların onu yaptı kafasını öbür tarafa attı.noluo laa dedim birden kendi kendime..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

Harbi ben buna gülerim Darısı Konyamın başına (Allah Korusun)

Bizim otobüsleri(eski modelleri) kullanacak kadın zannetmiyorum çıksın.

Onlara yeni model körüklüleri verelim Dumlupınar hattında çalışsın Zaten teksastan çıkmak ve rektörlüğün orada sol şeride geçene kadar tüm kadın şoförler istifa eder

• valla burdakiler rastlamışlar ama otobüs kullanan bayanlar görmedim hiç gerçekte ama genellikle taksi kullananları görüyorumda onlarda problem olmazda bazı yerlerde vardır kadın sürücüler..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.