Şimdi Ara

Bayan Otobüs Şoförü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi art niyetsiz bu konuyu bu şekilde paylaştınız, inşallah dinlemeden anlamadan kalkıp; “Siz bayanları nasıl ikinci sınıf insan olarak görürsünüz, onların sizlerden ne eksiği var, birçok hatalı erkek şoför var hiçbiriniz sesinizi bile çıkartamıyorsunuz” diyen çıkmaz.

Yapılabilecek pek fazla bir şey yok maalesef. Muhakkak ki şikâyet için bir telefon numarası yapıştırmışlar ya da yazmışlardır otobüsün bir tarafına. Israrla şikâyette bulunabilirsiniz.
  • meraK ettim ss yokmu :p

en iyisi imza toplayıp belediye ye şikayet etmeniz
  • Hiç olmazsa erkek şoförler gibi testisleriyle(cinsel organıyla) oynayıp, pencereden aşağıya balgam, sümük tükürmüyor. Diğer otobüs şoförlerine selam, sabah, laubalilik, yolcu inip binerken sabırsız davranıp, kapıya takılan yolcuları asfaltta sürüklemeler, at arabası gibi deh-çüş bi gaz bi fren içerdekilerin midesini ağzına getirmeler, ağılda hayvan istiflermiş gibi 80 kişilik kapasiteyi 180 kişiye çıkarıp, ilerleyin ulan lütfen ! diye bağırmalar, ikide bir sollayan arabalara camdan sarkarak, bazen de yolculara kaba saba ve de küfürlü konuşmalar, dikiz aynasından bacak aralarına sarkıp, bıyık burmalar, içtiği sigaranın dumanını yolcuya doğru üflemeler, 1.25 ytl olan akbil ücretini sanki maaşını otobüse binen vatandaşlar ödemiyormuş gibi araba içinde 1.5 tl tahsil eden, sen ne yapıyorsun deyince, " VATANDAŞA İYİLİK YAPIP, YARDIMCI OLDUĞUNU İDDİA EDEN, SAKALI 5 KARIŞ, 10 GÜNDÜR YIKANMAMIŞ, PİS TER KOKAN İSTANBUL BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN AHLAKSIZ ERKEK ŞOFÖRLERİYLE isterseniz karşılaştırın. Keyfiniz bilir. Yatın kalkın dua edin, bayan otobüs şöförünüz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 8 Mayıs 2008; 1:38:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Süper yaa...

Kadına araba bile kullandırılmaz ama bunlar otobüsteki vatandaşı emanet etmişler kadına yaa Bence belediyeye şikayet edin gerekeni yaparlar bence...

Kullanıyoruz işte naparsın... Sen kimsin de böyle konuşuyorsun anlamadım. Hangi sıfatla kimin araba kullanıp kullanamayacağına karar verebilirsin? Burda konu cinsiyet değil, bir kamu çalışanının özensizliği. Bir de o ''düşünceni'' koyu harflerle yazmışsın, çok önemliymiş gibi...

• elbetteki şikayet edebilirsiniz yanlız o işten alınırsa beni kıskandınız dememesi içten bile deil
  • Otobüsleri erkekler Tramvay'ları bayanlar kullansın.

Sonuçta tramvayda manevra felan yok

Ben hiç şehir içi otobüse binmedim son 2 senedir o yüzden bilmiyorum kım nasıl kullanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SMIRNOFF

Hiç olmazsa erkek şoförler gibi testisleriyle(cinsel organıyla) oynayıp, pencereden aşağıya balgam, sümük tükürmüyor. Diğer otobüs şoförlerine selam, sabah, laubalilik, yolcu inip binerken sabırsız davranıp, kapıya takılan yolcuları asfaltta sürüklemeler, at arabası gibi deh-çüş bi gaz bi fren içerdekilerin midesini ağzına getirmeler, ağılda hayvan istiflermiş gibi 80 kişilik kapasiteyi 180 kişiye çıkarıp, ilerleyin ulan lütfen ! diye bağırmalar, ikide bir sollayan arabalara camdan sarkarak, bazen de yolculara kaba saba ve de küfürlü konuşmalar, dikiz aynasından bacak aralarına sarkıp, bıyık burmalar, içtiği sigaranın dumanını yolcuya doğru üflemeler, 1.25 ytl olan akbil ücretini sanki maaşını otobüse binen vatandaşlar ödemiyormuş gibi araba içinde 1.5 tl tahsil eden, sen ne yapıyorsun deyince, " VATANDAŞA İYİLİK YAPIP, YARDIMCI OLDUĞUNU İDDİA EDEN, SAKALI 5 KARIŞ, 10 GÜNDÜR YIKANMAMIŞ, PİS TER KOKAN İSTANBUL BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN AHLAKSIZ ERKEK ŞOFÖRLERİYLE isterseniz karşılaştırın. Keyfiniz bilir. Yatın kalkın dua edin, bayan otobüs şöförünüz var.

şimdi öyleleride var adam akıllı hergün tıraşını olan bakımlı erkek şöförlerimizde var bence yiğidi öldür ama hakkını ver

• Tehlikeli hareketlerini videoaya alın ve Youtube da yayınlayın.
  • Kadın kısmına verilebilecek en teknolojik alet çaması makinasıdır, fazlasını verirseniz sonuçlarına katlanırsınız
  • Karı kısmına verilecek en teknolojik alet çamasır makinasıdır.
  • Buraya benim yorumumdan sonra yazı yazan kişilerin çoğunun art niyetli olduğunu düşünüyorum. Bayanlar hakkında aşağılayıcı konuşmak sanırım psikolojik olarak iyi hissettiriyor. Sizin teknoloji bilginiz nedir acaba? Söylenecek çok şey var aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 8 Mayıs 2008; 2:48:22 >
  • Buradaki bazi kafalari örümcek mi örmüs yoksa örecek kafa mi kalmamis belli degil. Gelin göründe almanya'da en basitinden cogu otobüs , tramvay hatta kargo tasimaciligindan tutun TIR soforlugune kadar heryerde bayan soförlügüne rastlayabilirisiniz. Keske is istihtami artsa, calisan bayanlarimiz artsa her alanda. Ama bunlari garip görüp, hala eski tas eski hamam kafalilar oldugu sürece bu ülkede ne ekonomi düzelir nede egitim.
  • ss isterükk
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

quote:

Orjinalden alıntı: SMIRNOFF

Hiç olmazsa erkek şoförler gibi testisleriyle(cinsel organıyla) oynayıp, pencereden aşağıya balgam, sümük tükürmüyor. Diğer otobüs şoförlerine selam, sabah, laubalilik, yolcu inip binerken sabırsız davranıp, kapıya takılan yolcuları asfaltta sürüklemeler, at arabası gibi deh-çüş bi gaz bi fren içerdekilerin midesini ağzına getirmeler, ağılda hayvan istiflermiş gibi 80 kişilik kapasiteyi 180 kişiye çıkarıp, ilerleyin ulan lütfen ! diye bağırmalar, ikide bir sollayan arabalara camdan sarkarak, bazen de yolculara kaba saba ve de küfürlü konuşmalar, dikiz aynasından bacak aralarına sarkıp, bıyık burmalar, içtiği sigaranın dumanını yolcuya doğru üflemeler, 1.25 ytl olan akbil ücretini sanki maaşını otobüse binen vatandaşlar ödemiyormuş gibi araba içinde 1.5 tl tahsil eden, sen ne yapıyorsun deyince, " VATANDAŞA İYİLİK YAPIP, YARDIMCI OLDUĞUNU İDDİA EDEN, SAKALI 5 KARIŞ, 10 GÜNDÜR YIKANMAMIŞ, PİS TER KOKAN İSTANBUL BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN AHLAKSIZ ERKEK ŞOFÖRLERİYLE isterseniz karşılaştırın. Keyfiniz bilir. Yatın kalkın dua edin, bayan otobüs şöförünüz var.

şimdi öyleleride var adam akıllı hergün tıraşını olan bakımlı erkek şöförlerimizde var bence yiğidi öldür ama hakkını ver

Senin o söyledğiin şoförler VARAN TURİZM'de. İstanbul belediyesinde çalışan şoförlerin hepsi aynen yukarıda anlattığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 8 Mayıs 2008; 10:56:49 >

•  Bayan Otobüs Şoförü

senin tarifine uyuyor
  • YARMAGÜL
  • Ankara' da otobüs şoförleri iyi de dolmuş şoförlerinin bir kısmı henüz medeniyetle tanışmamış. Şoförün biri yolda giderken kapıyı açıyor. Parmağını burnuna götürüp roket hareketi yaparken(hınkırma) dolmuştan düşüyor. Dolmuş biraz gidip devriliyor ve içindekiler hastanelik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

Bayan Otobüs Şoförü

senin tarifine uyuyor

Yakışır ablama !
  • İnanılmaz, çok şaşırdım. Şikayet edilmeli. Bakmadığı yeri hesap edemiyor genelde kadınlar. Baktı yeri de her zaman iyi hesapladıklarını söylemem. Çok nadir istisna iyi sürücüler var. Ama büyük çoğunluğu arabalardan uzak tutulmalı, anlaşılan bu teyze de onlardan biri
  • daha önceden kamil koç turizm in bayan şöförü vardı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.