Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE [ XBOX ONE \ 360 ANA KONU ] - OYUN ÇIKTI - 7/10 GAMESPOT (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
10.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında oynadıkça alışıyorsunuz oyuna, mekaniklerin BF4 ile alakası olmadığından geçiş biraz zorlayabilir oyuncuları. Ama 2 saatte bir şeyiniz kalmaz
  • Tırtıkları pırtıkları bir kenara bırakırsak, single modu gerçekten efsane olmuş. Oyunun başlangıcı, dizi gibi geçişleri bölüm bölüm ve özgün yapısı bence çok başarılı. Tabiki sadece hikaye modu için alınırmı o biraz düşündürücü. Ancak klasik Amerikan polisiye, dedektif dizilerinin oyunu gibi duruyor. İzlemeyi seviyorsanız oynaması ayrı eğlenceli tavsiye ederim.
  • Merhaba,

Yeni konsol aldığım için multi oynayacağım oyun seçmem gerekiyor. Normalde eski Cod oyuncusuyumdur ama MW2'den sonra Cod özünden ayrıldı ve başka bir oyun oldu diye hayıflanan gruptayım. Hele Cod AW'deki zıplama saçmalığını gördükten sonra oyun yapımcısını görsem kafasına yumurta atardım herhalde, o kadar hayal kırıklığı oldu.

Neyse, BF4 ve BF Hardline ile ilgili bazı yorumları okudum. BF ile tek tecrübem, BF3'ü pre-order ile aldıktan sonra 1 saat oynatıp satmamdan ibaret. O zaman Cod'un akıcılığının yanıdan geçmediği için ve bana takıla takıla ilerliyormuş gibi geldiği için dönüp bakmamıştım bile. Bir de büyük haritalarda yok strateji yapayım, yok 15 kişi takım halinde ilerleyelim gibi şeylerle uğraşamıyorum. Cod'da Headquarters ve Domination gibi oyun modlarını oynardım.

Sadede gelirsem, sizce BF Hardline alayım ve multi olarak oynamaya çalışayım mı ? Cod ile farklı oyunlar olduğunu biliyorum ama, benim durumumda olan varsa "boşuna uğraşma alışamazsın" mı der, yoksa Cod seven birisinin seveceği bazı oyun modları var mıdır ?

Cevaplar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

Merhaba,

Yeni konsol aldığım için multi oynayacağım oyun seçmem gerekiyor. Normalde eski Cod oyuncusuyumdur ama MW2'den sonra Cod özünden ayrıldı ve başka bir oyun oldu diye hayıflanan gruptayım. Hele Cod AW'deki zıplama saçmalığını gördükten sonra oyun yapımcısını görsem kafasına yumurta atardım herhalde, o kadar hayal kırıklığı oldu.

Neyse, BF4 ve BF Hardline ile ilgili bazı yorumları okudum. BF ile tek tecrübem, BF3'ü pre-order ile aldıktan sonra 1 saat oynatıp satmamdan ibaret. O zaman Cod'un akıcılığının yanıdan geçmediği için ve bana takıla takıla ilerliyormuş gibi geldiği için dönüp bakmamıştım bile. Bir de büyük haritalarda yok strateji yapayım, yok 15 kişi takım halinde ilerleyelim gibi şeylerle uğraşamıyorum. Cod'da Headquarters ve Domination gibi oyun modlarını oynardım.

Sadede gelirsem, sizce BF Hardline alayım ve multi olarak oynamaya çalışayım mı ? Cod ile farklı oyunlar olduğunu biliyorum ama, benim durumumda olan varsa "boşuna uğraşma alışamazsın" mı der, yoksa Cod seven birisinin seveceği bazı oyun modları var mıdır ?

Selam,

Sizin geçişinizdeki kararsızlığı bende yaşadım. Tek farkı ben biraz daha uzun süre BF3'ü deneyimlemiş ama sizin gibi ''Cod varken bune ya'' demiştim. Ancak COD kendi serileri dışından WAW, MW serilerinde ne yapsa bize yedirir durumdaydı, gerçekten oyunlar MP olarak inanılmaz seviyedeydi. Yıllar geçti teknolojik oyun yapma merakı nirvanaya ulaştı ve COD hızlandı. Bops 2 güzeldi ancak geriye kalan tüm COD oyunları MW ve WAW'ın yanında bir hiçti benim için. Xbox 360'ta Ghost mu ? BF4 mü? derken kendimi BF4 te bulmuş kısa süre deneyimlediğim Ghosttan hiç tat alamamıştım. Zaten seriyi uçuruma süren yapımcılar hızlarına hız katarak benim gibi birçok oyuncuyuda çileden çıkartmayı başardılar. Oyun modeli yenilendikçe hızlandırmayı anlamıyorum.

BF4 mü ? Hardline mı? alayım diye soracak olursanız şöyle cevap verebilirim ; xbox360 ta olsaydık yıl 2013 olsaydı kesinlikle BF4 ü tavsiye edeceğimi düşünmezdim :) oyun gerçekten sapık saçması hatalarıyla bizi delirtiyordu :) ancak oyunun genel yapısı keyifli olunca bunları görmezden geliyorduk. Xbox one da oyuncu sayısı arttı, grafikler düzeltildi oyun güzelliğini korudu ancak garip hatalar devam etti. 2013ve2014 senelerini bu sorunları ufak ufak düzelterek geçirdiler. Oyun hemen hemen 2015Mart ayında gelen güncelleme ile en az hatalı halini aldı.

Size tavsiyem 5 DLC'si (20yeni extra harita, yeni silahlar, yeni modlar vs vs) ile BF4 Premium almanız. Hem sizi 2016 ya kadar kesin idare edecektir hemde daha az sorun yaşamanızı sağlayacaktır. Konsol piyasasında 64 kişiyi aynı haritada savaştırabilen bir oyunda yok zaten. Hertülür Hardline dan daha çok işinizi görecektir.

İyisimi siz EA Acss alın BF4 içinde var zaten yanında PVZ si FIFA sı vs de gelmiş olur. Siz BF4 ten sıkılırken Hardline'ıda eklerler içine . Gerçi BF biraz uyuz bir oyun X360ta 30, PS4 te 100 , şimdi xbox one'da da 100leme peşindeyiz, yani oynadıkça oynatıyor kendini kerata :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 15 Mart 2015; 18:21:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.
    Selam,

Sizin geçişinizdeki kararsızlığı bende yaşadım. Tek farkı ben biraz daha uzun süre BF3'ü deneyimlemiş ama sizin gibi ''Cod varken bune ya'' demiştim. Ancak COD kendi serileri dışından WAW, MW serilerinde ne yapsa bize yedirir durumdaydı, gerçekten oyunlar MP olarak inanılmaz seviyedeydi. Yıllar geçti teknolojik oyun yapma merakı nirvanaya ulaştı ve COD hızlandı. Bops 2 güzeldi ancak geriye kalan tüm COD oyunları MW ve WAW'ın yanında bir hiçti benim için. Xbox 360'ta Ghost mu ? BF4 mü? derken kendimi BF4 te bulmuş kısa süre deneyimlediğim Ghosttan hiç tat alamamıştım. Zaten seriyi uçuruma süren yapımcılar hızlarına hız katarak benim gibi birçok oyuncuyuda çileden çıkartmayı başardılar. Oyun modeli yenilendikçe hızlandırmayı anlamıyorum.

BF4 mü ? Hardline mı? alayım diye soracak olursanız şöyle cevap verebilirim ; xbox360 ta olsaydık yıl 2013 olsaydı kesinlikle BF4 ü tavsiye edeceğimi düşünmezdim :) oyun gerçekten sapık saçması hatalarıyla bizi delirtiyordu :) ancak oyunun genel yapısı keyifli olunca bunları görmezden geliyorduk. Xbox one da oyuncu sayısı arttı, grafikler düzeltildi oyun güzelliğini korudu ancak garip hatalar devam etti. 2013ve2014 senelerini bu sorunları ufak ufak düzelterek geçirdiler. Oyun hemen hemen 2015Mart ayında gelen güncelleme ile en az hatalı halini aldı.

Size tavsiyem 5 DLC'si (20yeni extra harita, yeni silahlar, yeni modlar vs vs) ile BF4 Premium almanız. Hem sizi 2016 ya kadar kesin idare edecektir hemde daha az sorun yaşamanızı sağlayacaktır. Konsol piyasasında 64 kişiyi aynı haritada savaştırabilen bir oyunda yok zaten. Hertülür Hardline dan daha çok işinizi görecektir.

İyisimi siz EA Acss alın BF4 içinde var zaten yanında PVZ si FIFA sı vs de gelmiş olur. Siz BF4 ten sıkılırken Hardline'ıda eklerler içine . Gerçi BF biraz uyuz bir oyun X360ta 30, PS4 te 100 , şimdi xbox one'da da 100leme peşindeyiz, yani oynadıkça oynatıyor kendini kerata :)
    Cevap için teşekkürler.

EA Access hakkında Google'da kısa bir araştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla ayda 12 TL karşılığında 2014 oyunlarını ücretsiz oynatıyor ve yeni oyunlarda da indirim yapıyor. Böyle ise o oyunlar arasında benim oynayacağım sadece BF4 olabilir, onun yerine 50 TL'ye BF4 veya 118 TL'ye BF4 premium almak daha mantıklı olabilir.

Yalnız benim BF4 konusunda şöyle bir endişem var. BF4 bana zaten uzak bir oyun, en bildiğim COD oyunu olsa yine haritalara alışman bile uzun zaman alır. Şimdi bu kadar iyi ve uzun zamandır oynayan oyuncunun içine girersem oyundan bir daha geri dönmemek üzere soğuyabilirim.

Bir de BF Hardline tavsiye etmemenizin özel bir sebebi var mı ? Fiyatı hem TR'de 145 TL (p2 hakkımı satarsam bana maliyeti 70-80 TL olur) hem de yeni oyun ve diğer oyuncularla beraber alışma dönemi geçiririm diye düşünüyorum. Siz neden hardline'dan daha çok işimi göreceğini düşündünüz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Öncelikle konsolun hayırlı olsun.

BF Hardline denediğim kadarıyla haritalar çok küçük değil zaman zaman haritalarda ilerlemek için BF 4 de gibi araç kullanman gerekebiliyor. Zaten haritalar 64 yada 32 kişilik ama

ben 10 kişilik oynanan haritalarda gördüm lakin team deathmatch şeklinde değildi. Yalnız Heist modu hoşuma gitti diyebilirim. Rakip araçları durdurmaya çalışıyorsun bu arada araçları kullanarak içlerinden ateş felan ediyorsun güzel olmuş bence.

Bende cod a aşina biri olarak alışmamın biraz zaman alınacağını düşünüyorum. Sonuçta cod la alakası yok oyunun.

Çok sıkı bir cod oyuncuysanız bile bence alışabilirsiniz sonuçta farklı bir deneyim sunuyor oyun.

Yalnız serverların boşluğu mudur? Bilmiyorum oyun kalabalık haritalarda bile son derece akıcıydı diyebilirim.

Teşekkür ederim.

İnsan tabi herşeye alışıyor. O dönemi atlattıktan sonra neden daha erken geçmedim diye kendime kızacağım belki ama benim sorunum, çok fazla zaman ayıramayacak olmam. Zaten benim için yeni bir oyun türü olacak (herhalde ilk ay Cod oynuyor gibi oynarım), bir de geride kalırsam oyundan iyice soğurum.

Ya da ne dersiniz, Cod AW'nin klasik modlarını mı oynasam :) Geçen akşam Xbox 360 ile Blackops zombie moduna bakarken multi'ye bir gireyim dedim, 24.000 online oyuncu vardı. Kaç yıllık oyun için hiç fena değil !

• quote:

quote:

Selam,

Cevap için teşekkürler.

EA Access hakkında Google'da kısa bir araştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla ayda 12 TL karşılığında 2014 oyunlarını ücretsiz oynatıyor ve yeni oyunlarda da indirim yapıyor. Böyle ise o oyunlar arasında benim oynayacağım sadece BF4 olabilir, onun yerine 50 TL'ye BF4 veya 118 TL'ye BF4 premium almak daha mantıklı olabilir.

Yalnız benim BF4 konusunda şöyle bir endişem var. BF4 bana zaten uzak bir oyun, en bildiğim COD oyunu olsa yine haritalara alışman bile uzun zaman alır. Şimdi bu kadar iyi ve uzun zamandır oynayan oyuncunun içine girersem oyundan bir daha geri dönmemek üzere soğuyabilirim.

Bir de BF Hardline tavsiye etmemenizin özel bir sebebi var mı ? Fiyatı hem TR'de 145 TL (p2 hakkımı satarsam bana maliyeti 70-80 TL olur) hem de yeni oyun ve diğer oyuncularla beraber alışma dönemi geçiririm diye düşünüyorum. Siz neden hardline'dan daha çok işimi göreceğini düşündünüz ?

Güzel. Tamda buyüzden, haritalara, silahlara, oynanışa alışman için senin gibi oyunu yeni oynayanların girebildiği modlar var :) Oyun aratma bölümünde yeni olduğunu işaretlemen yeterli. Oyunun zorluk seviyesi yüksek modları olduğu gibi düşük modlarıda var kısacası. 20-30 lvl seviyesine kolay geliyorsun ve birçok ana silah açılmış oluyor. Eminim çok rahat alışırsın. Ardından normal modlarda normal oyuncularla oynamaya başlarsın

Hardline yeni, BF oynamayan biri için yeni ama BF oynayanlar çok rahat bir geçiş yaşarlar. O konuda sizin durumunuz yine aynı olacak. Üstelik tahminen oyun ilk 6 ay içeresinde birçok sorunla boğuşacaktır. BF4 ü 2 senede toparladılar :) Bu daha kısa sürer belki ama yine sorunlar yaşanacaktır. BF4 te sorunsuza yakın bir deneyim yaşayabilirsiniz. Güncel olayım derseniz Hardline mantıklı olabilir. DLC gibi değil belki ama BF4 ile BF5 arasında kalmış bir oyun olacak bence Hardline, Multiplayer açıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 15 Mart 2015; 19:05:33 >

• quote:

Merhaba,

BF ve CoD serisini yıllardır oynuyorum ikisininde kendine özgü zevkli bir oynanışı var, AW ile CoD serisi sapıtsada BF yoluna devam ediyor...

Eğer CoD'a hangisi daha çok benzer dersen Hardline tavsiye ederim.Aksiyonu daha kısa süre içerisinde daha fazla yaşıyorsun....

Eğer CoD'a benzemesi önemli değil yeni birşey olsun dersen BF4 derim.Büyük haritalar tank, uçak, motorsiklet, helikopter vs farklı bir deneyim yaşarsın....

her iki oyunda da acemilik çekmezsin çünkü zaten yıllardır FPS oynuyorsun, BF serilerinde daha zordur adam öldürmesi ama onada kısa sürede alışıyorsun...

BF4 Forza Motorsport ise Hardline'da Forza Horizon gibi bi örnek verebilirim sana, biraz daha arcade modeli...

• quote:

quote:

Selam,

Cevap için teşekkürler.

bf4 güzel daha en az 1 sene full çeker serverlar. hardline çıktığında biraz oynanır sonra onlarda bf4 e döner. bana göre bf4 şaheser. codda yardıran arkadaşlar bf4 de afallıyo ki bende onlardan biriydim. bi alışma süreci olacak. ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun olarak bf4 tavsiye ederim. 1 yıllık ea acces alman daha mantıklı bence 60 tl felan olması lazım. diğerlerini oynamasan bile oyunum var dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 16 Mart 2015; 16:07:08 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Cod AW almada istediğin oyunu al, bütün Cod serilerini oynadım en berbat en sıkıcı olanı bu verdiğim paraya acıdım
  • UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    Basligi degistirebilirsiniz hocam, bugun itibariyle oyun cikmis bulunmakta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değiştirdim, teşekkür ederim ilgin için. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 17 Mart 2015; 10:34:29 >
  • Oyunu alan arkadaşlara hayırlı olsun, iyi eğlenceler dilerim. Gamertag paylaşımlarınızı bu konuda yapıp birlikte Hardline oynayabilirsiniz.

Heist modu ve Rescue modu birlikte oynayınca keyfinizi 10' a katlar, mutlaka deneyin .. :)
  • Oyunu US Store dan aldım hala aktif olmadı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaslarla buradan gamertag alisverisi yapabiliriz, bu arada oyunun hikaye modu super olmus.

GT: TheOutlawTorn39

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye modundan hiç şüphem yoktu bu arada ben oyunu TR store dan almışım 19 Mart'ta çıkacakmış bu bölge için bir daha TR store dan oyun alırsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hikaye modundan hiç şüphem yoktu bu arada ben oyunu TR store dan almışım 19 Mart'ta çıkacakmış bu bölge için bir daha TR store dan oyun alırsam

ea accessten daha 7 saatım kaldı onla 19 una kadar oynayamam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_ARDA_xX

Hocam Cod AW almada istediğin oyunu al, bütün Cod serilerini oynadım en berbat en sıkıcı olanı bu verdiğim paraya acıdım

Evet almayacağım, Xbox 360 ile denemiştim ve hoplama zıplama görünce buz gibi soğumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81
    bf4 güzel daha en az 1 sene full çeker serverlar. hardline çıktığında biraz oynanır sonra onlarda bf4 e döner. bana göre bf4 şaheser. codda yardıran arkadaşlar bf4 de afallıyo ki bende onlardan biriydim. bi alışma süreci olacak. ama kesinlikle oynanması gereken bir oyun olarak bf4 tavsiye ederim. 1 yıllık ea acces alman daha mantıklı bence 60 tl felan olması lazım. diğerlerini oynamasan bile oyunum var dersin

Keşke Cod MW veya MW2 de böyle olsaydı, oyunun özü aynı kalsaydı ama yeni DLC'ler gelseydi

O zaman ben kesin Hardline alayım :) BF4 oynayanlar artık iyice ustalaşmıştır. Hele bir de aşırı büyük harita, onlarca oyuncudan oluşan takımlar, türlü türlü araç kullanma varsa benim o oyuna alışmam hepten zor olur.

Olmadı Hardline ile başlayayım. Eğer alışırsam ve biraz iyi duruma gelirsem, o zaman BF4 Premium'a geçerim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.