Battlefield bad company 2 pingim 950leri görmeye başladı eskiden böyle birşey olmuyordu şimdi neden oluyor anlıyamadım
bu firmalar ne zaman türkiye de server acip bizi bu dertlerden kurtarcaklar acaba.
Bc2 yi daha 100 ün altında pingle oynayamadım. Genelde hep 150-200
ben 70-90 pingde oynuyorum eğer fazla yasaklı sitelerde dolaşıyorsan ping değeri yükselir
Problem sizin bağlantı yada pc nizde trj. tarzı bişeyde olabilir ben 100 ping üstünde daha oynamadım nezaman server aratsam 100 ping e kadar 50 tane buluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: isk0rpit
Problem sizin bağlantı yada pc nizde trj. tarzı bişeyde olabilir ben 100 ping üstünde daha oynamadım nezaman server aratsam 100 ping e kadar 50 tane buluyor.
banada 40 pingde 500 tane server buluyor ama oyunda 200 altını daha görmedim. 400-500 e kadar çıkıyor ping
server ekranında 47-70 arasında pinge sahip serverlarda rahatlıkla oynayabilirsin. bu da oyun içinde 140-200 arasında değişiyor yine rahat oynanabiliyor. eğer 900 görüyorsan windows update, virüs, download, torrent, kendini update eden program gibi şeyler ara. evde senden başka internete giren varsa aynıları için onların bilgisayarını da kontrol et, modemine wireless şifresi koy
100 ping altina BC2de inmedim
Black opsda genelde 100 ping altiyim
yasakli sitede dolasmanin ping ile alakasi nedir bu arada? biri aciklarsa sevinirim.
950 oluyorsa arkadasım pinglerin bu bir hayli yüksek demektirde . ortalam 150-200 normaldir ülkemiizn alt yapısına göre .ama 950 çıkması içinde kesinlikle bunun nedeni vardır o esnada download mı ediyorsun yada internetini birinlemi paylaşıyorsun ve san tavsiyem kablosuz sistemin varsa açıksa arkadasın falan kablosuzdan yada diyelim komşun kulanıyorsa kablosuz modemler çok etkiliyor bilgin olsun 950 oldugunda kesinlkikle bir download oldugunda çıkar çünki
arkadaşlar bu pingin sebebi nedir? 1 mbps hızında uydunet kullanıyorum hızını sonuna kadar kullanıyor ama ping 170 250 arası bunun çözümünü biliyor musunuz
quote:
Orijinalden alıntı: murat2468
arkadaşlar bu pingin sebebi nedir? 1 mbps hızında uydunet kullanıyorum hızını sonuna kadar kullanıyor ama ping 170 250 arası bunun çözümünü biliyor musunuz
1mbps ?
Sebebi belli zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Rajaz'
quote:
1mbps ?
Sebebi belli zaten
hayır normalde oyunları 60 ping felan oynuyodum bu oyunda böyle bi tek eğer çözümü yoksa paket değiştircem 5 mbps alcam var mı çözümü herkez bu sorundan şikayetçi
quote:
quote:
quote:
1mbps ?
Sebebi belli zaten
hayır normalde oyunları 60 ping felan oynuyodum bu oyunda böyle bi tek eğer çözümü yoksa paket değiştircem 5 mbps alcam var mı çözümü herkez bu sorundan şikayetçi
Bende 8mbps sınırsız var hiçbir sorun yaşamıyorum
quote:
quote:
1mbps ?
Sebebi belli zaten
1 Mbit bağlantı online oyun oynamak oynamak için yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
quote:
quote:
1mbps ?
Sebebi belli zaten
kardeş şu lanet oyunun sorunu nedir o zaman çözümü var mı kafayı yedirtcek bana geri vermeyi düşünüyorum mümkünse tabi ?
quote:
quote:
quote:
quote:
1mbps ?
Sebebi belli zaten
kardeş şu lanet oyunun sorunu nedir o zaman çözümü var mı kafayı yedirtcek bana geri vermeyi düşünüyorum mümkünse tabi ?
Dostum Driver sorunu falan olmuş olabilir, çok klasik bir öneri olacak ama format atmanı tavsiye ederim.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
1mbps ?
Sebebi belli zaten
Dostum Driver sorunu falan olmuş olabilir, çok klasik bir öneri olacak ama format atmanı tavsiye ederim.
driverların hepsi en güncel durumunda formatı daha yeni attım yine aynı driverın pinge etki ettiğini zannetmiyorum
Bence uyduneti bir ara sorun onlardan kaynaklanıyor olabilir ? Birde modemi değiştirip başka bir modemle dene belki ondan da oluyodur
Ben de 1 yıl evvel Ping sorunu ile ilgili konu açmıştım Battlefield BC 2 hakkında.Gelen cevap yeterli olmuştu ;
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
Oyunun ping parametreleri diğer oyunlardan biraz farklı.Skorbordda normal pinginizin %150 fazlasını görüyorsunuz.120 değeri alıyorsanız bu 45-60 arası değişen pinge sahipsiniz demek.