Şimdi Ara

Battlefield Bad Company

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
17.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • COD4, ana yemek öncesi aperatif gibi olmuş bunun yanında :o
    Detaylar mükemmel

Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company
     Battlefield Bad Company

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• http://n4g.com/News-93901.aspx

Hay maşallaaaah arkadaşlar bu yeni iki videoyu izleyin ohalar çüşler böhhler olsun yav Patlamalarını yediğimin oyunu.

Dinamik gece gündüz ve hava değişimi de varmış. Ayrıca bu videolar daha pre-alpha.

Yıkar bu FPS ortalığı diyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Aralık 2007; 15:32:17 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • http://gamepro.com/microsoft/xbox360/games/previews/155108.shtml

Oyunun patlama efektleri vs. Xbox 360 da daha iyi görünüyor diyorlar. Artık çıkınca göreceğiz yalan mı değil mi.

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Hmm etkileyici.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • cod 4 den sonra ne keser diye bekliyodum demekki bu varmış.........beklentiler cok yuksek olmaya başladı..bekleyip gorelim............

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• Bu oyunda tank,uçak gibi araçları kullanmak en süper olay keşke Cod 4'te bu oyun gibi yapsa araç vs. kullanabilsek.

Orjinalden alıntı: Ráistlin

http://n4g.com/News-93901.aspx

Hay maşallaaaah arkadaşlar bu yeni iki videoyu izleyin ohalar çüşler böhhler olsun yav Patlamalarını yediğimin oyunu.

Dinamik gece gündüz ve hava değişimi de varmış. Ayrıca bu videolar daha pre-alpha.

Yıkar bu FPS ortalığı diyim

Vay anam vay patlamalara bak Fps'nin kralı geliyormuş da haberimiz yokmuş felaket valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Ocak 2008; 0:11:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Call of duty black ops 1 ps3
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • COD4 ne yahu bunun yanında...Dan dun adam vur başka bişey yok..Battlefield efsane oyundur.

• Bu sadece grafikleriyle döver COD4'ü yahu.

Helikopter, F-16, Tank, UFO(zamanında böyle bir modu vardı 1942'nin ), Jip'ten falan hiç bahsetmiyorum bile. Fizik motorunu ise laf arasına sokmayalım bile yani. Kral geri dönüyor işte.

Ancak Single Player'ından cacık olmayacağını düşünüyorum. Multisi dehşet olacaktır. En iyi Battlefield senaryosu 1942'de bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 5 Ocak 2008; 0:34:50 >

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • BF dediğin gibi bir Efsanedir.... Çıktıgında her zmaan En iyisi olur ... başka oyunlar anca o yokken iyidir. ilk çıktıgı günden bu yana hep orj, ranked serverlarda deli danalar gibi oynayan biri olarak, Bad Company i de Piskopatlr gibi bekliyorum BF2 nin hala tadını tam alamamışken üstüne bu gelicek bari günde bi kaç saat arttırim BF2 yi de sıkılayım bu gelene kadar (biraz zor ama olsun)

Orjinalden alıntı: Ráistlin

http://gamepro.com/microsoft/xbox360/games/previews/155108.shtml

Oyunun patlama efektleri vs. Xbox 360 da daha iyi görünüyor diyorlar. Artık çıkınca göreceğiz yalan mı değil mi.

Sanırım şunu kast ediyorsun?

quote:

The best part though, the explosions and destruction might be the best I've seen rendered on the Xbox 360.

Şimdiye kadar ''360''da gördükleri en iyi patlama efekti olduğunu düşünüyolar sadece, 2 konsolu karşılaştırmıyorlar... Yoksa mümkün mü PS3'den daha iyi olsun, unutun artık bu tip şeyleri..

• oofff offfff offfff yau bunlar ne yaaa :)

walla COD4 den sonra ilaç gibi gelecek süper olacak yau !!!

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • ingilizcesi iyi olup orjinal bf2 si olanları bekleriz bu arada fht forgotten hope 2 campaign ine

www.forgottenhonor.com

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

BF dediğin gibi bir Efsanedir.... Çıktıgında her zmaan En iyisi olur ... başka oyunlar anca o yokken iyidir. ilk çıktıgı günden bu yana hep orj, ranked serverlarda deli danalar gibi oynayan biri olarak, Bad Company i de Piskopatlr gibi bekliyorum BF2 nin hala tadını tam alamamışken üstüne bu gelicek bari günde bi kaç saat arttırim BF2 yi de sıkılayım bu gelene kadar (biraz zor ama olsun)

Bende hala oynuyorum sıkılmadan
    Daha dün gece Wake Island, Strike At Karkand da aslanlar gibi çarpıştık...Baya bir ara vermiştim, PC yi upgrade edince tekrar girdim, unutmuşum kontrolleri, malak oldum bir an. Ama full detayda oynayınca, eskiden BF2 oynamıyormuşum dedim, fx5600 le yani

• hahah, evet çok fark ediyor, özellikle oyunun başında bütün haritayı şöyle bi gezip takılmaları atlatana kadar oyundan soğuyabiliyorsun, benim de eski makinede (amd3000+ Radeon X700) aynısı oluyordu, şimdi iki makine Full+Full + AA oynuyoruz evde bigün beraber girelim ranked serverlarda oynuyosan.

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

BF dediğin gibi bir Efsanedir.... Çıktıgında her zmaan En iyisi olur ... başka oyunlar anca o yokken iyidir. ilk çıktıgı günden bu yana hep orj, ranked serverlarda deli danalar gibi oynayan biri olarak, Bad Company i de Piskopatlr gibi bekliyorum BF2 nin hala tadını tam alamamışken üstüne bu gelicek bari günde bi kaç saat arttırim BF2 yi de sıkılayım bu gelene kadar (biraz zor ama olsun)

Bende hala oynuyorum sıkılmadan
    Daha dün gece Wake Island, Strike At Karkand da aslanlar gibi çarpıştık...Baya bir ara vermiştim, PC yi upgrade edince tekrar girdim, unutmuşum kontrolleri, malak oldum bir an. Ama full detayda oynayınca, eskiden BF2 oynamıyormuşum dedim, fx5600 le yani

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.