Şimdi Ara

Battlefield 5 Uçak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba BF severler battlefield 5 te uçak ayarlarını o kadar araştırdım Bi oturtamadım fare ile klavye yçn tuşları hep birbirine giriyor daha düzgün nasıl Bi ayar yapabilirim böyle net kontroller için fare çok oynak oluyor hassasiyeti az yapmama rağmen sizler nasıl uçak kullanıyorsunuz bu işin sırrını çözmüş erbabı kişiler lütfen Bi yardım etsin bilenler bilir heroes and generals de uçak kontrolleri çok rahat ve güzeldir o şekilde bir ayar yokmudur battlefield 5 te?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagenmer -- 3 Mayıs 2020; 5:45:16 >



  • pilotluğu bi beceremedim zaten. genelde bombardıman uçaklarına atlayıp düşürülene kadar atabildiğim bombayı atıyorum. baktım çok hasar alıyorum hemen uçağı ters çevirip "eject!" boiler diye sövüyor sonra chatten arkamdaki.
  • Bu oyunda it dalaşı mantığını anlamadım zaten. Peşindekini atlatmanın tek yolu motoru durdurmak..
  • Yani ben bir çok oyun oynadım gayet başarılı şekilde çok güzel frag kda sahibi birisiyim profesyonel sayılırım nerdeyse ama bu battlefield 5 uçak kontrolleri gerçekten dandik geldi bana klavyeden pitch thottle ayarları neyse de yaw ve pitch gerçekten anlamsız hassasiyette hele ki önümdeki uçağı hedef almaya çalışırken gerçekten klavyede ve mouse da can çekişiyorum hassasiyeti ayarlamama rağmen yok mu olayı çözen bilen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.