Çavuş
06 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. Genel olarak çoğu oyun için oyun arkadaşı arıyoruz. Bana ulaşabileceğiniz yer Discord üzerinden eklemenizdir. Teşekkürler iyi Forumlar. Discord: Kagenmer#2881 veya sunucu linki:

discord
Join the All Games TURKEY ☾✩ Discord Server!
https://discord.com/invite/yeWNrqQ

Merhaba arkadaşlar ilerleyen zamanda bilgisayar alacağım yada toplayacağım. Ben her zaman 1 kere alayım tam alayımcılardanımdır. Daha önceden monster kullanıyordum fakat onu kardeşime verdim. Şuan sağlam bir sisteme ihtiyacım var hem içerik üretme, hem twitch yayınları hemde ağır oyun performansı iyi olmalı sizlerden tecrübe bilgi ve tavsiye istiyorum. Hangi sistem daha iyidir uygundur vs gibi ekononik donanımsal bilgiler ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Sistemler aşağıdakiler

Öncelikle masaüstü toplarsam ryzen 9 5950x ve rtx 3080 ti gibi bir sistem kullanmayı planlıyorum ama diğer parçalarla birlikte gerçekten fazla pahalı olacak gibi.

Diğerleri bunlar :

www.monsternotebook.com.tr
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-8-1//

Ve bu

Monster Semruk S7 V8.1 17,3" Oyun Bilgisayarı| Monster Notebook
https://www.monsternotebook.com.tr/monster-semruk-s7-v8-1//
Monster Semruk S7 V8.1 17,3" Oyun Bilgisayarı| Monster Notebook
https://www.monsternotebook.com.tr/monster-semruk-s7-v8-1//
Tulpar T7 V21.8.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v21-8-1//

Merhaba arkadaşlar monster abra a5 7.2.1 versiyonu laptopa sahibim. 1tb HDD var fakat daha fazla hız istiyorum. HDD biraz doldu sayılır. SSD almayı planlıyorum fakat herşeyim HDD de yüklü ve programlarım lisanslarım oyunlarım ve windows herşey HDD'de. Şimdi SSD portlarım mevcut anakartta alıp kurucam fakat faydası olur mu yani herkes windowsu SSD ye kurun diyor. Windowsu SSD ye kurmam imkansız şuan. Format atamam. SDD yi normal takıp kullansam aynı hız etkilerini görüp memnun kalır mıyım sizce ?

Merhaba değerli oyun severler, ben Kagenmer. Sizlere vizyon ve misyonlara sahip, Türkiye'de ve dünya üzerinde faaliyet gösteren en iyisi olmayı amaçlamış, her geçen gün büyüyen ve gelişmekte olan her tür oyundan ve seviyeden yeni dostlar edinebileceğiniz, All Games Turkey oyuncu topluluğunu tanıtıyor ve davet ediyorum. Topluluğumuza ve Discord sunucumuza katılmak ve daha iyi bilgi sahibi olmak için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz. Hepinize hayırlı günler diliyorum. Saygılarla...

All Games Turkey Yönetim

Merhaba arkadaşlar, farklı ülkelerden karma bir şekilde battlefield 2 üzerinden bir mod geliştiriyoruz. Mod neredeyse bitmek üzere fakat istediğimiz şeyler tam hazır değil. Özel serveri nasıl kuracağız ve bir launcher yapacağız bu launchera sunucuyu nasıl tanımlarız gibi bu tarz şeylerde bilgimiz net değil yardımcı olabilecek konuya vakıf bilgili arkadaşlarımız var mıdır? varsa çok makbule geçecek gerçekten yardımlarınızı bekliyoruz.
Merhaba BF severler battlefield 5 te uçak ayarlarını o kadar araştırdım Bi oturtamadım fare ile klavye yçn tuşları hep birbirine giriyor daha düzgün nasıl Bi ayar yapabilirim böyle net kontroller için fare çok oynak oluyor hassasiyeti az yapmama rağmen sizler nasıl uçak kullanıyorsunuz bu işin sırrını çözmüş erbabı kişiler lütfen Bi yardım etsin bilenler bilir heroes and generals de uçak kontrolleri çok rahat ve güzeldir o şekilde bir ayar yokmudur battlefield 5 te?
Merhaba arkadaşlar kendim baya bir araştırdım ama hala kararsızım 4 yıldır logitech g300 kullanıcısıyım çok memnunum. Ellerim orta büyük ama g300 rahat kullanabiliyorum. ağır mouse sevmiyorum zaten mouse dar alanda kullanmaya alıştığım için DPI yüksek kullanan birisiyim fakat g300 de 2 seferdir usb giriş başlığının kablo başlangıç kısmında hep temassızlık yaşadım. Logitech garantisini sevdim sıfır mouse gönderiyorlar herhangi bir sorunda, ürün garantiside önemli.
tekrar oyuncu faresi alacağım bütçe 600 e kadar var. Steelseries corsair gibi diğer markalarda dikkatimi çekti ama kullanmadığım için bilemiyorum. Fazla ağır olmayan DPI iyi özellikle malzeme kalitesi kablo sağlam olan bir mouse arıyorum tıklama ömrü kaliteli olmalı, fazla gitmiyor bana fps moba her tür takılan birisiyim. Umarım aklınızda önerilerinize uygun bilgileri verebilmişimdir yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar benim pcnin harddisk arızalandı ve değişmesi gerekliydi servise gönderdim ama göndermeden bazı verilerimi yedekleyebildim ACU save dosyasınıda yedekledim yani ben öyle sanıyorum programdata/orbit klasörü diye biliyorum neyse ben yeniden kurdum oyunu güzelce açıldı çalıştı ama save dosyaları gelmedi orbit yoktu skidorbit diye klasör vardı oradada save dosya isimleri falan farklıydı isimleri değiştirip dosyaları kopyalayım dedim yine görmedi savelerimi bi türlü bitiremedim şu oyunu hep yarıda kalıyor daha öncede bir sorun yüzünden bitirememiştim lütfen bi yardım edin teşekkürler
Merhaba arkadaşlar biz kalabalık bir oyuncu topluluğuyuz AllgameTÜRKİYE olarak indirimleri değerlendirmek istedik aklımızda belli fikirler var fakat burada olan arkadaşlarımızada soralım dedik GTA V hala alınabilir mi online mod için ayrıca online bir oyun arıyoruz PUBG veya GTA V arası kalmıştık fakat sizlerin aklında daha farklı oyunlar var ise paylasmanizi rica ediyoruz her türlü oyunu her şekilde oynayabiliriz şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederiz ayrıca kötü fikirlerinizi de paylaşın lütfen bir n suan ki durumu kötü ise alma şu yönleri kötü gibi bildirimlerinizi bekliyoruz bu aralar PUBG den haz alanlar şikayetçi görünüyordu AllgameTÜRKİYE iyi forumlar diler arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar indirim bitmeden arkadaşlarla beraber oynayabileceğimiz oyunlar arıyoruz h1z1 tarzı craft oyunlarda olabilir forest tarzı olabilir arma 3 tarzı olabilir o yüzden filtreleme yapmadım geniş kapsamlı aradığımız için yalnız grafikleri iyi olsa iyi olur şimdiden teşekkürler iyi forumlar...
Hakkında
Meslek: Paramedik
İlgi Alanları: Bilgisayar, Doğa yürüyüşleri, Oyunlar
Forum İmzası:
All Games Turkey Oyuncu Topluluğu -https://discord.gg/yeWNrqQ
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 42
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.646 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.