Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (785. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.124
Cevap
83
Favori
450.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cgty1212

S.a arkdaşlar bişe soracam 2 haftadır filan bf4 e girmiyodum şimdi girdim güncelleme gelmiş ama indirilmiyor hata veriyor guncellemeyı yukleyemediğimden onlineyede giremiyorum yardım edermisiniz

Ps4 ağ ayarlarına gir kolayı seç birde öyle dene genelde dns değişince öyle hata veriş indirmiyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam,
    battlefield'in dog tag 'larını aksesuar olarak internette yada her hangi bir yerde bulabilirmiyim ?
  • Çözümü şöyleymiş bilidirimlerden indirilmiyor yazısını silip oyuna girince çözülüyormuş bilmeyenler için diyorum 😊

• [PS4] BF4 - Operation Metro / Merdiven Çıkışı -M416- Melee Bonus. #18
  • Hocam burası Playstation bölümü. Şu PC klanınıza ait oynanış videolarını atmasanız artık buraya rica etsek.
    Üstelik PC konusundaki yorumlara bakılırsa aimbot kullandığınızı iddia eden inandırıcı yorumlar oldukça fazla.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Ben şikayet etmiştim mesajı PC çekimi diye, ceza yemiş ama benim şikayetim mi başka şikayet mi bilmiyorum.

Umarım artık PC çekimi videolar atmaz :)
  • son update sonrası adam akıllı sayılacak şekilde yeni oynamaya başladım.
    pompalılar ne olmuş öyle ? herkesde bir pompalı, işkenceye döndürüyorlar. sniper gibi pompalı mı olur. soğudum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Ben şikayet etmiştim mesajı PC çekimi diye, ceza yemiş ama benim şikayetim mi başka şikayet mi bilmiyorum.

Pc bölümündeki tartışmalardan yemiş cezayı büyük ihtimal. Ben de şikayet ettim ama silinmiyor silinecek bir şey görmüyorlar demek ki. Yönetim kendi koyduğu kurallara uymuyorsa yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Pc bölümündeki tartışmalardan yemiş cezayı büyük ihtimal. Ben de şikayet ettim ama silinmiyor silinecek bir şey görmüyorlar demek ki. Yönetim kendi koyduğu kurallara uymuyorsa yapacak bir şey yok.

Hayir birde, klavye mause ile oynadigini belirtmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden uyum problemini ortadan kaldırdım , 20 ustu skorlara erisiyorum fakat hala çok oluyorum . bu arada genelde large conquest oynuyorum mesela sinir olduğum adam savunduğum bayrağı bir şekilde alınca benim oyun o noktada bitiyor varsa yoksa o bayrak tekrar alana kadar rahat edemiyorum iyimi yapıyorum kotumu bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Yeniden uyum problemini ortadan kaldırdım , 20 ustu skorlara erisiyorum fakat hala çok oluyorum . bu arada genelde large conquest oynuyorum mesela sinir olduğum adam savunduğum bayrağı bir şekilde alınca benim oyun o noktada bitiyor varsa yoksa o bayrak tekrar alana kadar rahat edemiyorum iyimi yapıyorum kotumu bilemiyorum

Fazla ölememek için takımla hareket et etrafında en az 3 4 adam olsun.Adam sana ateş ettiğinde oldugun yerde durma zig zag çiz sürekli zıpla.Çok ortalıkta dolanma ve haritayı sürekli takip et mesela ben oyun ekranında çok haritaya bakıyorum mini mapa.

• yeni güncelleme kaç gb acaba malum ttnetin akksi yüzünden beklemek durumunda kalabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhat415

yeni güncelleme kaç gb acaba malum ttnetin akksi yüzünden beklemek durumunda kalabilirim

3,8 gb

• Bu saatten sonra battlefield 4 alınırmı arkadaşlar alınırsa ne kadar oynatır ömrü ne kadar kaldı yoksa hardline almak dahamı mantıklı?
  • Basmislar macroyu silah gram tepmiyor bide bunu video yapip paylasiyorlar utanmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: saner08

Bu saatten sonra battlefield 4 alınırmı arkadaşlar alınırsa ne kadar oynatır ömrü ne kadar kaldı yoksa hardline almak dahamı mantıklı?

Alınır tabi çünkü başka alternatif yok.en az 2 3 yıl daha götürür bf5 çıkana kadar bf5 beğenilmez ise harline gibi ozman daha uzun olur ömrü

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Bu saatten sonra battlefield 4 alınırmı arkadaşlar alınırsa ne kadar oynatır ömrü ne kadar kaldı yoksa hardline almak dahamı mantıklı?

Alınır tabi çünkü başka alternatif yok.en az 2 3 yıl daha götürür bf5 çıkana kadar bf5 beğenilmez ise harline gibi ozman daha uzun olur ömrü

Saol hocam cevap için hardline için ne diyosun alınmazmı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

quote:

Saol hocam cevap için hardline için ne diyosun alınmazmı?

Zevk meselesi çoğunluk beğenmedi şimdi ben kötü desem hemen eleştiricek birileri çıkar.Ama kendi görüşüm beş para etmez bir oyun bf4de dlc olarak gelebilic3k bir oyun gözüyle bakıyorum ben ona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

quote:

Hem de pc de !!! Çok zor olsa gerek ya pc de klavye mause ile oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

quote:

quote:

Hem de pc de !!! Çok zor olsa gerek ya pc de klavye mause ile oynamak

Denemeden bir yorum yapmak istemiyorum bi insanin yapabilecegi birsey degil cunki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 13 Haziran 2015; 13:05:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 783784785786787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.