Şimdi Ara

battlefield 4 emblem yapımı hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok farklı şekillerde emblemler goruyorum fakat battlelogdaki seceneklerle onları yapmanin imkani yok nasil yapiliyor onlar bilgisi olan arkadaslar var mi acaba , iyi forumlar ...

• bazı simgeleri iç içe koyunca oluyor
  • yok abi gorduklerimi imkani yok oyle ic ice koymayla yapamazlar ya
  • Yapılıyo Youtube'da pek çok video var izle bak. Normal kullanıcılara 20 layer Premium'lara da 40 layer kullanım hakkı veriliyor bildiğim kadarıyla. 40 layer ile de baya baya güzel şeyler yapılıyo.
  • Herkes bir kadin kaba eti cizmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sycosis kullanıcısına yanıt
    Onların hiçbiri kendi çizmiyo hocam bu verdiğim siteden kopyala-yapıştır yapıyorlar. Harika çizimler var.

BATTLEFİELD 4 EMBLEMS
  • geçen bi denedim de kodlarla felan bır sey anlatıyodu karısık geldı ugrasmadım bende yoksa stewie griffin istiyorum aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Hakkında Birkaç Soru
    13 yıl önce açıldı
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Civilization VI Bir Kaç Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sycosis kullanıcısına yanıt
    Hiç karışık değil hocam. Resmin kodunu kopyala Battlelog'da çizim yaptığın yerde Ctrl-shift+j yap kodu yapıştır enter yap işlem tamam. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycosis

çok farklı şekillerde emblemler goruyorum fakat battlelogdaki seceneklerle onları yapmanin imkani yok nasil yapiliyor onlar bilgisi olan arkadaslar var mi acaba , iyi forumlar ...

level atladıkça layer sayın ve yeni simgeler çıkıyor bu şekilde istediğin gibi şekillendirip yapabilirsin kendine özel bir şeyler.

http://forum.donanimhaber.com/m_82508988/tm.htm

bu konuya bak

birde aşağıdaki siteden adımları izleyip oradan beğendiğin amblemi kullanabilirsin.

http://emblemsbf.com/

• bir kaç tane ekledim profilime cok tesekkur ederim arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pala5841

Onların hiçbiri kendi çizmiyo hocam bu verdiğim siteden kopyala-yapıştır yapıyorlar. Harika çizimler var.

BATTLEFİELD 4 EMBLEMS

Ama onu yapıp oraya koyan insanlar topluluğu var herhalde, durup dururken oluşup upload olmuyor...
  • kadın kıçıyla çizgi film karakterlerinden geçilmiyor,player yaş aralığı 0-16 heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asynchronous

kadın kıçıyla çizgi film karakterlerinden geçilmiyor,player yaş aralığı 0-16 heralde

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.