Yüzbaşı
14 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar oyuna girişte hata verse anlarım ama 3 hatta 4 farklı setup denedim. Hepsinde aldığım hata altta gördüğünüz gibi.. ISDone.dll değil 4 setupta farklı dll isimleri söyledi. Kafayı yiyicem. Çok istiyorum oynamak ama buna da kota diyorlar.
Yardım edecek olan herkese şimdiden teşekkürler.
Launcher açılıyor ve bazı bölgeleri yok oluyor, geliyor falan. İğrenç bir şey bunun sebebi ne olabilir ?
Arkadaşlar uzun konuşmayacağım aşağıda gördüğünüz bir mizahi çalışma. Benim değil, herneyse en üst sıradan 3. resimde ABD Subayı olduğunu sandı. Hastaneye tıkıldı şeklinde bir şey yazıyor. Bu Leonardo Dicaprio'nun hangi filmi arkadaşlar, diğerlerinin hepsini izledim ama onu bulamadım. Çıldıracağım yardım edin bana. Teşekkürleeer :D
Resimde de görüldüğü gibi, Battlefield 4 Paypal veya Mobil yolla ödemelere açık ismini karaladığım X sayfasında :) Güvenebilir miyiz ? Böyle bir şey mümkün müdür ? Sayfa duvarına baktım küfür falanda yok ama inanamıyorum bir yandan :)
Arkadaşlar bu konu başlığındaki oyunun PC versiyonuna ait %100 save yok. Ama neden ? Bitiren biri mevcut mu aranızda ? Lütfen bu benim için önemli biraz çünkü görevler aşırı derecede zor ve benim biraz IJN Yamato kullanmam gerekiyor :) Fakat o kadar yapılması gereken görev varki ben kaç yılda bitiririm tasavvur edemiyorum. Dikkate alırsanız beni evinirim, şimdiden teşekkürler.
Konuma tıklayıp bunu okuma nezaketini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri sıkmadan konumu sizlere açayım. Başlıktan tahmin ettiğiniz gibi sıkıntım belli aslında. Origin'den "Play" seçeneğine basıyorum ve Battlelog'dan bir SW seçip giriyorum. Oyunun Loading ekranı geliyor. O hepimizin bildiği titreyen muazzam Siege of Shangai haritasının olduğu resmi görüyorum. Fakat 15-20 saniye sonra hata veriyor ve hata gördüğünüz üzere aşağıda. Buraya kadar okuduğunuz, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Yardım ederseniz sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ve başka bu sorunu alanlara yardımcı olmuş olursunuz ayrıca. Ekran kartım Dxdiag'da yazdığı şekliyle ATI Radeon HD 4300/4500 2 Gb. DirectX sürümüm 13.4 yani gereken. Tekrar teşekkür ederim.

İyi Günler.
Değerli hocalarım ve arkadaşlarım ilk önce merhabalar;

Yakında elime sağolsun bir yakınım tarafından bir dvd oynatıcı geçti. Önceleri sorun yoktu hep böyle dvd'ye avi formatında atar yanına altyazısını koyar izlerdim sorunda çıkmazdı fakat son 1 haftadır altyazı beyaz ve etrafını saran renk yani yazının dolgusu siyahken o da beyaza döndü. Bazen öyle bir yerler geliyorki örneğin bulutların arasında geçiyor jetler vs. kapışıyor. Yok hocam okunmuyor. Hele ki Ice Age 4: Continental Drift, benim için tam bir kabustu altyazı ve dolgusu beyaz üstüne üstlük film buzda geçiyor. Şanssızlığın böylesi.

Dediğim gibi sorunum bu şekilde, değerli arkadaşlarım ve hocalarım yapabileceğim bir şey varsa bunun için benimle paylaşmanız beni mutlu edecektir, Şimdiden teşekkürler
Evet hocalarım ve arkadaşlarım,
Başlıkta okumuş olduğunuz oyunu oynamış veya oynamamış herkese sesleniyorum.
Oyun 2 farklı campaign'den oluşuyor ve benim için gerekten zor, videolarını izlemiş olsam bile yapamıyorum. Amacım campaign'lerde ki gemilere sahip olabilmek
Sizden istediğim şu, oyunu oynamamış olsanız bile bu oyunun bir SAVE'i internette olmalı. Ama ben bulamadım. Bitirmiş olan arkadaşlardan da ricam eğer internette upload'landı ise bana link atmaları yoksa bile kendi bitirdikleri SAVE dosyasını benim için upload etmesini önemle rica ediyorum.

Bu tür oyunlara baya meraklıyım desteklerinizi bekliyorum yardım eden arkadaşlara minnet duyacağımı belirtmek istiyorum.
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz paketle iilgili sorular sormak istiyorum anladığım kadarıyla BF3 Premium'dan daha farklı bir olay bu hemen başlamak istiyorum,
Origin sayfamda haberler kısmında Premium Edition bölümü vardı ve nekadar olduğunu ve neler verdiğini görmek istedim Pre-Order tuşuna bastığımda;

Battlefield 3™ Premium Edition 59.99 €
Battlefield 3™ Back to Karkand Expansion Pack 14.99 € > 0.00 €
Battlefield 3™: Close Quarters 14.99 € > 0.00 €
Battlefield 3™ Limited Edition 49.99 € > 0.00 €
Battlefield 3™ Premium 49.99 € > 0.00 €

Burada yazan BF3 Limited Edition paketinin BF3'ten farkı nedir bu ilk sorum ikinci sorum daha kişisel 60€ bu paket için uygun bir fiyat mı ?

Teşekkürler şimdiden..
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz paketle iilgili sorular sormak istiyorum anladığım kadarıyla BF3 Premium'dan daha farklı bir olay bu hemen başlamak istiyorum,
Origin sayfamda haberler kısmında Premium Edition bölümü vardı ve nekadar olduğunu ve neler verdiğini görmek istedim Pre-Order tuşuna bastığımda;

Battlefield 3™ Premium Edition 59.99 €
Battlefield 3™ Back to Karkand Expansion Pack 14.99 € > 0.00 €
Battlefield 3™: Close Quarters 14.99 € > 0.00 €
Battlefield 3™ Limited Edition 49.99 € > 0.00 €
Battlefield 3™ Premium 49.99 € > 0.00 €

Burada yazan BF3 Limited Edition paketinin BF3'ten farkı nedir bu ilk sorum ikinci sorum daha kişisel 60€ bu paket için uygun bir fiyat mı ?

Teşekkürler şimdiden..
Hakkında
Forum İmzası:
I'M NOT ATTACKER, I'M NOT DEFENDER. I'M MURDERER!
PanzerKampfwagen VI Tiger I - King Tiger - Royal Tiger - König Tiger - PanzerKampfwagen VIII Maus
"IJN" Japanese Battleship Yamato - "USS" American Battleship Iowa - "KMS" German Battleship Bismarck - "HMS" British Battleship Hood
"USA" P-51 Mustang - "German" Messerschmitt Bf. 109 - "Soviet" Yakovlev Jak-9 - "British" Supermarine Spitfire
M1A2 Abrams
"USS" Zumwalt Class Destroyer
Lockheed Martin F-22 Raptor
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Mercedes
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
N4VY_4DMIR4L
TV
Samsung
Ses Sistemi
Logitech
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 305
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.307 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.