Şimdi Ara

Battlefield 4'de kendimi nasıl geliştirebilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4'de hep kötü oynuyorum kd oranım 0.60 hep ölüyorum bıktım usandım artık ne yapmam lazım iyi oynamak için

• aynı ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna girmeden önce bütün işlerini bitir kafanı toparla öncelikle 64 kişilik maplerden uzak dur yoğunluğu daha az olan map lere gir ve yeteneğini bul. Helikopter uçak tekne iyi olabileceğin bir araç ve silahını seç. Sürekli aynı aracı ve silahı kullanarak alışabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: antitank

Oyuna girmeden önce bütün işlerini bitir kafanı toparla öncelikle 64 kişilik maplerden uzak dur yoğunluğu daha az olan map lere gir ve yeteneğini bul. Helikopter uçak tekne iyi olabileceğin bir araç ve silahını seç. Sürekli aynı aracı ve silahı kullanarak alışabilirsin

Denedim olmadı silahlara zaten alışığım yani bi adam vurursam sevinçten havaya uçuyorum o hale geldim okadar nadir vuruyorumki
  • Profilini atarmısın mümkünse
  • quote:

Profilini atarmısın mümkünse

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/omerst34/
  • ace serisini açana kadar oyna güzel silahdır. ace 23
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ace serisini açana kadar oyna güzel silahdır. ace 23

Peki başka ne önerirsin ?
  • Şimdilik silahlarını aç ace serisini açmaya çalış
  • Benim kd 0.65 ama en kötü 5.ci oluyorum. benim gibi kill alamıyorsan tavsiyem şudur. -conquest ten başka mod oynama
    -carbide serisi silahlar kullan
    -haritayı ezberle,nerde tank kullanıcağını nerde heli alıcağını iyi bil
    - op. locker gibi kapalı haritalardan uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Benim kd 0.65 ama en kötü 5.ci oluyorum. benim gibi kill alamıyorsan tavsiyem şudur. -conquest ten başka mod oynama

aynı ben
  • İşin ilginç yanı Battlefield 3'ü bu kadar kötü oynamıyordum hatta çoğunlukla 1. falan oluyordum
  • quote:

Benim kd 0.65 ama en kötü 5.ci oluyorum. benim gibi kill alamıyorsan tavsiyem şudur. -conquest ten başka mod oynama

locker oynarım paso onun sayesinde geliştirdim kendimi
  • Antrenman antrenman antrenman. Ben bf3te bir tane arac surmeyi bilmiyordum hepsini bf4te ogrendim. Benim tavsiyem once domination tdm gibi modlar oyna aimini gelistirme acisindan. Haldur huldur kosma her yerde, mouseu her zaman koseden adam cikacakmis gibi tut, her kapidan gectiginde sagina da soluna da bak, sakin ol ve ses dinlemeyi ogren gerisi zamanla gelir. Araclar icin de test rangei oneririm.

• Youtubeda aresmar diye kanal var orda da bazi rehberler var silahlar ve eklentiler hakkinda, ona da bakarsan oyunu tanima acisindan iyi olur senin icin. Bazi yabanci kanallar var youtubeda matimio xfactor jackfrags gibi, bunlari da takip et oynayislarina dikkat et, bi mapte yolun neresinden gidiyolar ona bile dikkat et.

• Youtube buyuk kaynak bizim icin. Pratik kadar isin teknigini ogrenmekte de fayda var. Benim eyyorlamam bu kadar hadi eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

locker oynarım paso onun sayesinde geliştirdim kendimi

Kill alamayan kişiler için ortalık vızır vızır adam kaynıyorken , her tarafta c4 ler Rpg ler uçuşuyorken kimse kusura bakmasın karşı taraf mal değil ise Death sayından fazla kill alamazsın operation locker da. Ayrıca hep araç kullanılmayan bir haritada oynuyorsan araç kullanması öğrenemezsin sonra millet bana noob diyor diye kızma kimseye çünkü kullanmasını bilmeyen bir kişinin kullandığı araçta spawn olursan allah yardımcın olsun ne diyeyim. sen oyna haritanı

• İşe yaradı bazı taktikler kd oranım 0.57''den 0.61'e çıktı artık silahın tepmesine dikkat edip tek tek ateş ediyorum
  • gir op locker'a medic bagı at sağa sola ortaya adam vurmasanda olur.biraz level atlarsın o şekilde sonra silah kasmaya başlarsın(sanki yılların bfcisi gibi konuştum)
  • umarım bizde alışırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.