Şimdi Ara

Battlefield 3 Single Player - Nasıl Buldunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
0
Favori
18.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Battlefield 3 Single Player - Nasıl Buldunuz?

Battlefield 3 Single Player bölümünü Nasıl Buldunuz? bence gayet gerçekçi olmuş. grafikler güzel ama özellikle ses efektleri çok gerçekçi. online ağırlıklı bir oyunda bu kadar iyi bir single player beklemiyordum. beklediğimin çok üzerinde olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 27 Ekim 2011; 23:35:38 >

• Ortalama buldum. Çok iyi bir şey beklemiyordum zaten BF'den. Gerek de yok bana kalırsa. SP birkaç günlük şey zaten. Uğraşmışlar ama. BC2'den çok daha iyiydi bu sefer.
  • Forumda kutulu alan çok var ama nedense forumda oyunu oynamayan da kalmamış. Bu nasıl oluyor.
  • ben başındayım single takılcam ps3 alırsam onda multi oynarım genel olarak sevdim canlı
  • oynayamadım bile :(
  • Bende gecenin ilerleyen saatlerinde deneyeceğim merak ediyorum nasıl olmuş
  • grafikler çok harika bence sistemimle ilk tren sahnesini full cözünürlükte oynadım ondan sonra grafikleri düşürmek zorunda kaldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimize sıfır. Crysis 2'yi rahat oynadığım bilgisayarımda en düşük ayarlarda bile takılmalar yaşıyorum. Oyundaki senaryo çok sönük ve basit olmuş resmen cod'dan özenmişler. Ama çatışma öğeleri ve atmosfer mükemmel. Düşmanları vurunca cod'daki gibi belli hareketlerde düşmüyorlar. Silah sesleri de aynı şekilde mükemmel. Cod'daki gibi gerçeğiyle hiçbir alakası olmayan silah sesleri yok. Cod'un tek artısı senaryosu, BF'nin ise atmosfer ve gerçekçilik. Yorumum biraz cod-bf karşılaştırması gibi oldu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Optimize sıfır. Crysis 2'yi rahat oynadığım bilgisayarımda en düşük ayarlarda bile takılmalar yaşıyorum. Oyundaki senaryo çok sönük ve basit olmuş resmen cod'dan özenmişler. Ama çatışma öğeleri ve atmosfer mükemmel. Düşmanları vurunca cod'daki gibi belli hareketlerde düşmüyorlar. Silah sesleri de aynı şekilde mükemmel. Cod'daki gibi gerçeğiyle hiçbir alakası olmayan silah sesleri yok. Cod'un tek artısı senaryosu, BF'nin ise atmosfer ve gerçekçilik. Yorumum biraz cod-bf karşılaştırması gibi oldu biliyorum

optimize konusunda sana katılmıyorum .bence bu aralar en iyi optimize edilen oyun. 9600 gt ekran kartım var . mp de low ayarda cok az takılma yaşıyorum oda gerek pingten gerekse patlama sahnelerinde. oyun bence ArmAnın arcade versiyonu olmuş :) vuruş hissi süper. senaryo konusunda BFBC 2 ye göre daha cok gelişme kaydedilmiş. caspian border haritasıda cok güzel ve cok gercekci yapılmış

• Patchlerle düzeltirler mrk etmeyin. Bnm hoşuma gitmeyen silahların BC2deki gibi seslerinin ve tepkimelerinin olmamasıydı. Merminin bir mesafeden sonra yerçekiminden dolayı aşağı düşmesi vs.Ayrıca çok ışık var çok parlaklık var ve bir müddet sonra baş ağrısı başlıyor.Ama grafikler çok güzel.Ayrıca yapay zeka biraz kötü.Umarım ilerde silah sesi tepkimeleri,yapay zeka ve optimizasyonları patchlerle düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Optimize sıfır. Crysis 2'yi rahat oynadığım bilgisayarımda en düşük ayarlarda bile takılmalar yaşıyorum. Oyundaki senaryo çok sönük ve basit olmuş resmen cod'dan özenmişler. Ama çatışma öğeleri ve atmosfer mükemmel. Düşmanları vurunca cod'daki gibi belli hareketlerde düşmüyorlar. Silah sesleri de aynı şekilde mükemmel. Cod'daki gibi gerçeğiyle hiçbir alakası olmayan silah sesleri yok. Cod'un tek artısı senaryosu, BF'nin ise atmosfer ve gerçekçilik. Yorumum biraz cod-bf karşılaştırması gibi oldu biliyorum

aynen.crysis 2 extreme de en ufak kasma donma takılma yoktu bitirdim 2 kere.BC2 de böyleydi benim sisteme dice oyunlarında böyle oluyor.Sürekli anlık takılmalar oluyor.Sistem:
    core2duoe8200 3.20 ghz
    4gb ram
    hd6850 1 gb sapphire

• Optimizasyon harika en başta. O grafik detayında hiç sistem zorlamayan bir oyun olmuş. Senaryo bilindik, farklı bir şey yok. Fakat kurgu, anlık gelişen olaylar ve şu 3. bölüm harika yapılmış. Henüz 3'ü geçmedim. Şu an harika gidiyor oyun. Bu yılın en iyi FPS'si benim için. MW3'e bakmama gerek bile yok yine aynı tas aynı hamam olacak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Ekim 2011; 9:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Optimizasyon harika en başta. O grafik detayında hiç sistem zorlamayan bir oyun olmuş. Senaryo bilindik, farklı bir şey yok. Fakat kurgu, anlık gelişen olaylar ve şu 3. bölüm harika yapılmış. Henüz 3'ü geçmedim. Şu an harika gidiyor oyun. Bu yılın en iyi FPS'si benim için. MW3'e bakmama gerek bile yok yine aynı tas aynı hamam olacak zaten.

hakkaten 3. bolum ve 4.bolum cok iyi fakat sonrasında tekrarlamaya başlıyor oyun.yani single modunun mw3 ün daha heyecanlı olacagını düşünüyorum
  • quote:

Optimizasyon harika en başta. O grafik detayında hiç sistem zorlamayan bir oyun olmuş. Senaryo bilindik, farklı bir şey yok. Fakat kurgu, anlık gelişen olaylar ve şu 3. bölüm harika yapılmış. Henüz 3'ü geçmedim. Şu an harika gidiyor oyun. Bu yılın en iyi FPS'si benim için. MW3'e bakmama gerek bile yok yine aynı tas aynı hamam olacak zaten.

sen bu oyunun single player ının kalitesine mw3 ünkünden daha iyi diyorsan hiç oyundan anlıyorum diye gezme buralarda. oyunun single bölümlerinde ne konu var ne heyecan var. dan dun adam öldürüyoruz. doğru düzgün gerilim bile yok. mw3 ü geçtim, cod world at war ın senaryosu bile bundan daha iyidir. bf-3 ün single ında grafik dışında hiçbir şey yok. senin gibi grafik meraklısı bebeler beğenir anca bu oyunun single ını. gamespot bile bir sürü puan kırdı sırf single yüzünden.

battlefield 3 gamespot 8.5

cod mw-2 gamespot 9.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 28 Ekim 2011; 11:31:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

quote:

sen bu oyunun single player ının kalitesine mw3 ünkünden daha iyi diyorsan hiç oyundan anlıyorum diye gezme buralarda. oyunun single bölümlerinde ne konu var ne heyecan var. dan dun adam öldürüyoruz. doğru düzgün gerilim bile yok. mw3 ü geçtim, cod world at war ın senaryosu bile bundan daha iyidir. bf-3 ün single ında grafik dışında hiçbir şey yok. senin gibi grafik meraklısı bebeler beğenir anca bu oyunun single ını. gamespot bile bir sürü puan kırdı sırf single yüzünden.

battlefield 3 gamespot 8.5

cod mw-2 gamespot 9.0

bebe hariç katılıyorum.Senaryoda heyecan veren birşey yok yani oturup saatlerce oynayamöıyorum bitse diye oynuyorum.Mw oyunlarında böyle olmuyor.

• otomatik high seçti ayarları.ama verimli olmadı..medium yaptım..idare etti..
    e6600
    ram 3gb.
    ekran kartı ati6850

oyunda atmosfer çok güzel ancak bazı saçmalıklar var..

mesela düşman duvarın içinden çıkıyor ve bıçağı saplıyor boğazıma..

veya bir sürü düşman öldürüyorsunuz ve artık diğer noktaya ilerlemek için ortağınızın hareketlenmesini bekliyorsunuz..ama bir türlü gitmiyor biryere.. sebebi mi? bir tane rus arkadaş varil'in arkasında pısmış sessizce oturuyor.. onu vurmamı bekliyorlar.. hep benim suçum işte

bence iyi ama süper bir oyun asla değil..
  • ölmemek için x'e bas, space'e bas gerizekalılığında, mal gibi bir singleplayer olmuş.
  • bence cod daki havayı vermiyor single modu ama multisi bence codddan daha güzel olacaktır. grafiklerin muhteşem olmasına rağmen optimizasyon çok iyi 1920 medium ayarlarda 50 fpsde oynuyorum ama çok heyecansız geçiyor single mod

jet sahnesine bittim o ne öyle müthişti grafikler pcme yürü be koçum diyesim geldi o jet sahnesinde :)

AMA OYUNUN EN CAN ALICI NOKTASI SESLERİ İNANILMAZ YOK BÖYLE BİŞEY HARİKA YAPMIŞLAR SESLERİ AH BİDE 5+1 OLSAYDI
  • oyunda anlık takılmalar oluyor neredeyse oynanmayacak seviyede herşey güncel lanet gitsin sevincim kursağımda kaldı resmen oyunda optimizasyon diye birşey yok

core 2 quad q6600
    msi gtx 560 ti
    4 gb ram

bu sistemle ben bu oyunu full grafik oynayamayacaksam ne anlamı kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 28 Ekim 2011; 16:32:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

oyunda anlık takılmalar oluyor neredeyse oynanmayacak seviyede herşey güncel lanet gitsin sevincim kursağımda kaldı resmen oyunda optimizasyon diye birşey yok

core 2 quad q6600
    msi gtx 560 ti
    4 gb ram

bu sistemle ben bu oyunu full grafik oynayamayacaksam ne anlamı kaldı

evet oluyor. sistemim yetmesine rağmen ultrada donmalar oluyor. anlık kasmalar(bölümü yüklüyormuş gibi) yabancı forumlarda da çok sayıda bu şikayet var. umarım en yakın zamanda bir patchle düzeltirler. ben açıkcası amd'den de bir driver bekliyorum artık fazla gecikti. beta driverın son sürümü gelmeli..

edit: oyunun grafikleri güzel fakat ışıklar çok fazla abartılmış. tmm güzeller ama bir süre sonra baş ağrısı yapıyor. dün bütün gün oynadıktan sonra bütün bir gece baş ağrısı çektim. birde oyunda çevreyle etkileşim çok az. bazı bölümlerde arabaların farları patlatılamıyorken bazı bölümlerde patlatılıyor falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbass -- 28 Ekim 2011; 16:37:09 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.