Arkadaşlar 7 Şubat tarihinde oyunu Battlefield 3 adresinden ön sipariş verdim yanlız daha önce EA Store'dan hiç alışveriş yapmadım.Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar varsa prosedürün nasıl işlediğini anlatabilirler mi ? Şimdiden teşekkürler.
Çıkacağı tarihe kadar beklemelisiniz.OTomatik olarak sizin hesabınıza key gönderilecektir.
Ben EA Manager üzerinden EA stordan spectat ve vietnam eklentilerini aldım. Spectatlar anında işleniyor. Vietnamda 18 aralıkta çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çıktığı gün içersinde bana e-mail ile gerekli bilgiler geldi.
Senin yapıcağın BF3 çıkana kadar beklemek. Çıkacağı günde sürekli e-mail kutunu yenilemek
EA Manager üzerinden almadım oyunu site üzerinden aldım aldığıma dair e-mail de adresime geldi.EA Manager ile site arasında bir fark olmasa gerek. :D Bu arada gelen keyi ne yapıyoruz ? EA Download Manager'de Register Game'e mi yapıştırıyoruz ?
gidip mağazasından alıcam ve jelatinini kendi ellerimle heyecanla açıcam
bende Tr ye gelsin öyle alıcağım kutulu jelatinli kendim açıp oynayacağım sonra kutusunu masamın kenarına koyacağım
Aynen.
Daha BC2yi adam akıllı oynayamadık :)
normalde kutulu oyun almam ama once steamden alıcam sonra gıdıp kutulu alıcam malum nezmanadır bekledigim oyun
quote:
Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth normalde kutulu oyun almam ama once steamden alıcam sonra gıdıp kutulu alıcam malum nezmanadır bekledigim oyun
Neden oyundan 2 tane alıyorsun?
Kutusu hoş olusa bende kutulu olurum. Türk oyuncuların çoğunluğunu görürler belki Oyunun çıkmasına daha 2 ay var desek kabahesaptan her gün 5 lira atsanız kenara kutulu bir şekilde çok rahat alırsınız.
Kutulu oyun gibisi yoktur. Oyunun kurulumu olurken sen de kitapçığı incelersin. Oh mis. Zaten BF3 kutusu çok şık gözüküyor. N'olursa olsun kutulu almak şart yani.
Torrent akar!!!
Not:saka yapıyorum bende kurulu alicam bc 2 de 50 lvl olmadan almayı düşünmüyorum ama :D
50 lvl olmak cok zor ama :-D
Pre-Order ile beta key veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: by__metallica
Pre-Order ile beta key veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı?
Evet. Benim bildiğim 2 tane kapalı beta olacak. İlkine Medal of Honor Limited Edition alanlar katılacak. Diğerine de Pre-Order yapanlar diye biliyorum. Daha sonra açık beta çıkar sanırım.
arkadaşlar türkiyede kutulu limited edition oluyormu? daha önce bc2 yi yurtdışındayken almıştık. izmir de satan bi yer var mı acaba limited i?