Şimdi Ara

Battlefield 3 Pre-Order

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 Şubat tarihinde oyunu Battlefield 3 adresinden ön sipariş verdim yanlız daha önce EA Store'dan hiç alışveriş yapmadım.Daha önce alışveriş yapmış arkadaşlar varsa prosedürün nasıl işlediğini anlatabilirler mi ?
    Şimdiden teşekkürler.

• Çıkacağı tarihe kadar beklemelisiniz.OTomatik olarak sizin hesabınıza key gönderilecektir.
  • Ben EA Manager üzerinden EA stordan spectat ve vietnam eklentilerini aldım. Spectatlar anında işleniyor. Vietnamda 18 aralıkta çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Çıktığı gün içersinde bana
    e-mail ile gerekli bilgiler geldi.

Senin yapıcağın BF3 çıkana kadar beklemek. Çıkacağı günde sürekli e-mail kutunu yenilemek
  • EA Manager üzerinden almadım oyunu site üzerinden aldım aldığıma dair e-mail de adresime geldi.EA Manager ile site arasında bir fark olmasa gerek. :D
    Bu arada gelen keyi ne yapıyoruz ?
    EA Download Manager'de Register Game'e mi yapıştırıyoruz ?
  • Steam de ne zaman cıkar acaba ?
  • Gonderdigi keyi ne yapacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolatAlemdar09

Gonderdigi keyi ne yapacaz?

eadm den indireceksin keyi girip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gidip mağazasından alıcam ve jelatinini kendi ellerimle heyecanla açıcam
  • bende Tr ye gelsin öyle alıcağım kutulu jelatinli kendim açıp oynayacağım sonra kutusunu masamın kenarına koyacağım
  • Aynen.
  • Daha BC2yi adam akıllı oynayamadık :)
  • normalde kutulu oyun almam ama once steamden alıcam sonra gıdıp kutulu alıcam malum nezmanadır bekledigim oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth
    normalde kutulu oyun almam ama once steamden alıcam sonra gıdıp kutulu alıcam malum nezmanadır bekledigim oyun

Neden oyundan 2 tane alıyorsun?
  • Kutusu hoş olusa bende kutulu olurum. Türk oyuncuların çoğunluğunu görürler belki
    Oyunun çıkmasına daha 2 ay var desek kabahesaptan her gün 5 lira atsanız kenara kutulu bir şekilde çok rahat alırsınız.
  • Kutulu oyun gibisi yoktur.
    Oyunun kurulumu olurken sen de kitapçığı incelersin. Oh mis. Zaten BF3 kutusu çok şık gözüküyor. N'olursa olsun kutulu almak şart yani.
  • Torrent akar!!!

Not:saka yapıyorum bende kurulu alicam bc 2 de 50 lvl olmadan almayı düşünmüyorum ama :D
  • 50 lvl olmak cok zor ama
    :-D
  • Pre-Order ile beta key veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__metallica

Pre-Order ile beta key veriyorlar mı acaba bilgisi olan var mı?

Evet. Benim bildiğim 2 tane kapalı beta olacak. İlkine Medal of Honor Limited Edition alanlar katılacak. Diğerine de Pre-Order yapanlar diye biliyorum. Daha sonra açık beta çıkar sanırım.
  • arkadaşlar türkiyede kutulu limited edition oluyormu? daha önce bc2 yi yurtdışındayken almıştık. izmir de satan bi yer var mı acaba limited i?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.