Şimdi Ara

Battlefield 3 PC mi PS3 mü alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende hem hem PC hem de PS3 var.Multi oynamak için orijinal BF3 almak istiyorum.Ama hangisi daha güzel?PS3'ün multisi mi yoksa PC'ninki mi?Bu arada vatanda 93 TL yazıyodu BF3 için.İndirime girmiş galiba.Kaçırmıyayım diyorum.Aslında FPS'de hiç gamepadle oynamadım.Klavye fare daha iyi olur diye düşünüyorum ama bazıları gamepad daha iyi diyolar.Kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingman29 -- 18 Aralık 2011; 19:15:09 >

• Sağlam bir ekran kartın varsa kesinlikle PC.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Sağlam bir ekran kartın varsa kesinlikle PC.

Ekran kartım GDDR5 directx11 destekli.Hemen hemen bütün oyunları 1920*1080 çözünürlükte full detay oynayabiliyorum.Fakat BF3'te gece bölümlerinde takılma sorunu yaşıyorum.Çoğu kişi ekran kartı driverını yükseltince düzeliyo diyo ama ben güncellediğim halde sorun devam ediyo.Belki de bi ihtimal işlemcim geri kalmış olabilir.Çift çekirdek ve 3 sene öncesinin teknolojisi.4 çekirdeğe terfi edersem düzelir mi acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Sağlam bir ekran kartın varsa kesinlikle PC.

Ekran kartım GDDR5 directx11 destekli.Hemen hemen bütün oyunları 1920*1080 çözünürlükte full detay oynayabiliyorum.Fakat BF3'te gece bölümlerinde takılma sorunu yaşıyorum.Çoğu kişi ekran kartı driverını yükseltince düzeliyo diyo ama ben güncellediğim halde sorun devam ediyo.Belki de bi ihtimal işlemcim geri kalmış olabilir.Çift çekirdek ve 3 sene öncesinin teknolojisi.4 çekirdeğe terfi edersem düzelir mi acaba.

Sistemini bi yazabilir misin? Ve ekran kartını...

Eğer bilgisayarın iyi ise ps3 ün yüzüne bile bakma bence...

• Bilgisayarın kaldırıyorsa , pcde multiden daha fazla zevk alabileceğin için tabikide pcde al çünkü ps3 te pc tadını alamıyorsun ..
  • Oyun PC odaklı o yüzde ekran kartınız yettiği sürece PC versiyonu her zaman iyidir.
    Gamepad konusunda çoğu kişi ben dahil alıştıktan sonra klavye+mouse kombinasyonundan daha rahat olduğunu düşünüyor. Alıştıktan sonra sorun kalmaz fakat 2 yıllık PS3 kullacısıyım gene de FPS oyunlarında klavye+mouse'u öneririm.
    Cs'de attığım anlık hsleri gamepadle yapamazsın çünkü analog hashaslığının belli bir sınırı var. Ha gerçekçi değil tabi birden mouse ile arkana dönüp adamı vurmak ama 1-0 öndesindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Oyun PC odaklı o yüzde ekran kartınız yettiği sürece PC versiyonu her zaman iyidir.
    Gamepad konusunda çoğu kişi ben dahil alıştıktan sonra klavye+mouse kombinasyonundan daha rahat olduğunu düşünüyor. Alıştıktan sonra sorun kalmaz fakat 2 yıllık PS3 kullacısıyım gene de FPS oyunlarında klavye+mouse'u öneririm.
    Cs'de attığım anlık hsleri gamepadle yapamazsın çünkü analog hashaslığının belli bir sınırı var. Ha gerçekçi değil tabi birden mouse ile arkana dönüp adamı vurmak ama 1-0 öndesindir.

Bu görüşe katılmıyorum '' ANALOGLA HS ATAMAZSIN '' Keşke benim KILLZONE 3 oynayışımı görseydiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3-4bin liralık pc mi, ps4 mü?
    7 yıl önce açıldı
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Oyun PC odaklı o yüzde ekran kartınız yettiği sürece PC versiyonu her zaman iyidir.

Bu görüşe katılmıyorum '' ANALOGLA HS ATAMAZSIN '' Keşke benim KILLZONE 3 oynayışımı görseydiniz

bu mesajdan nasıl çıkardınız bunu hocam. Mouse ile kıyaslarsak mouse ile saliselik zamanda adamın kafasına aim alabiliyorsun. Analogdan daha hassas onu demek istiyorum.
    Analogla da hs atarsınız elbet ama mouse daha hızlıdır bu konuda.

• quote:

quote:

quote:

bu mesajdan nasıl çıkardınız bunu hocam. Mouse ile kıyaslarsak mouse ile saliselik zamanda adamın kafasına aim alabiliyorsun. Analogdan daha hassas onu demek istiyorum.

Sensitive ayarı çek ;)

• quote:

quote:

quote:

Sanırım yorumumu yanlış anladın , demek istediğim alışkanlık...Mouse ile o kadar iyi oynayamam , gayet rahat nokta atışlar yapıyorum ben (bu kz3 için geçerli sadece)

• İstediğiniz kadar sensivite ayarı çekin mouse hassasiyetini yakalayamazsınız.FPS oyunları bilgisayara daha uygundur.Aynı futbol oyunlarının joysticklere uygun olduğu gibi.Arkadaşta ps3 te daha önce hiç fps oynamamış ve multisini soruyor.Direkt bf3 ten alışmaya başlarsan multiden hiç zevk alamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

İstediğiniz kadar sensivite ayarı çekin mouse hassasiyetini yakalayamazsınız.FPS oyunları bilgisayara daha uygundur.Aynı futbol oyunlarının joysticklere uygun olduğu gibi.Arkadaşta ps3 te daha önce hiç fps oynamamış ve multisini soruyor.Direkt bf3 ten alışmaya başlarsan multiden hiç zevk alamazsın...

Kz3 beta dısında hiç fps oynamamistim ps3 de ama bf3 Betada çok iyi oynadım oyunu sonra bf3 U aldım onuda çok iyi oynuyorum alışmak öyle soylenildigi kadar zor degil
  • alışırsın tabi ama bazen öyle bir an oluyor ki mouse ile analog arasındaki farkı hissediyorsun.
  • Son detay grafik istiyorsan PC tabiki ama konsollarda da güzel oyun hiç merak etme.
  • arkadaşların nerdeyse oraya al ama pc de daha iyi tabi oyun 64 kişi full detay olması

ps3 te oynamanın tek artısı büyük ekran tv olur sanırım
  • PC'den LCD'ye görüntüyü aktarıp kablosuz klavye ve mouse ile full detay BF3 keyfide yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

PC'den LCD'ye görüntüyü aktarıp kablosuz klavye ve mouse ile full detay BF3 keyfide yapılabilir.

tabi doğruda oda karışık iş kasa taşınabilir değil pek ve klavye mouse için rahat ortam da zor bizim tv salonda o yüzden diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

PC'den LCD'ye görüntüyü aktarıp kablosuz klavye ve mouse ile full detay BF3 keyfide yapılabilir.

tabi doğruda oda karışık iş kasa taşınabilir değil pek ve klavye mouse için rahat ortam da zor bizim tv salonda o yüzden diyorum

Gerçi LCD'si olan adamda konsolda vardır kesin. Sırf PC ile gitmez oyun işi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Gerçi LCD'si olan adamda konsolda vardır kesin. Sırf PC ile gitmez oyun işi.

Benim icin Klavye mouse olduğu sürece konfor yok demektir Sırtım kısa sürede ağrımaya başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem iyi ise PS3'ün yüzüne bakma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.