Şimdi Ara

Battlefield 3 PC mi PS3 mü alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    M2N mx anakart (sanırım 4 çekirdek amd işlemci destekliyo)
    Amd 5200 işlemci
    2*2 Gb ddr2 Ram
    sapphire 5830 1Gb gddr5 directx11 ekran kartı

Ekran kartının HDMI ıkışından 106 ekran LCD televiztonuma bağlayıp bütün oyunları 1920*1080 çözünürlükte oynuyabiliyorum.Sadece antialiasingi fullersem crysis2 ve assas 2 de frame rate de düşüşler oluyo.AA kısarsam hepsini akıcı oynuyabiliyorum.
  • PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

PC'den LCD'ye görüntüyü aktarıp kablosuz klavye ve mouse ile full detay BF3 keyfide yapılabilir.

tabi doğruda oda karışık iş kasa taşınabilir değil pek ve klavye mouse için rahat ortam da zor bizim tv salonda o yüzden diyorum

Gerçi LCD'si olan adamda konsolda vardır kesin. Sırf PC ile gitmez oyun işi.

Benim icin Klavye mouse olduğu sürece konfor yok demektir Sırtım kısa sürede ağrımaya başlıyor

Bende konsolcuyum ama BF3 PC'de bir başka güzel.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PC'den LCD'ye görüntüyü aktarıp kablosuz klavye ve mouse ile full detay BF3 keyfide yapılabilir.

tabi doğruda oda karışık iş kasa taşınabilir değil pek ve klavye mouse için rahat ortam da zor bizim tv salonda o yüzden diyorum

Benim icin Klavye mouse olduğu sürece konfor yok demektir Sırtım kısa sürede ağrımaya başlıyor

yok ben konsolcu degılım hatta ıyı bır pc toplayabılıyorsa ınsan hıc dusunmesın toplasın(exc ler harıc) pc daha ıyıdır benım oynadıgım oyun tarzı genelde stratejı bu turde konsolda yok maalesef ama dedıgım gıbı pc basında uzun sure kalamıyorum 30 dk sonra sırtım agrımaya baslıyor durulmuyor oyle o yuzden konsol benım ıcın bıcılmıs kaftan :D stratejı ıcınde bır cozum yolu bulunur elbet bır ara:D

• arkadaşlar ps3te de mouse+klavye olsun diyorsanız "eagle eye/ fragnstein" cihazlarından birini aldığınızda ds3 e mahkum kalmadan headshotlar yapılabilir. özellikle eagle eye ı öneririm çünkü sensivity ve diğer özelliklerin optimizasyonu oldukça başarılı. ikisinin karşılaştırmalı videosunu da izlemek isteyebilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=KewmKuyAZSE
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç güzel değil 64 kişi full noob dolu oynamayın benden size öneri bol bol hata var aldım pişman oldum giriyorsun sw full enginer olmuş hepsi rpg atıyor takımda noob assaultlar oluyor ölür ölmez kaldırıyor öbür takım rpgliyor kd 'niz 0'a düşer

• PC sağlamsa sorman hata zaten...
  • Ben de yeni sistem topladım dün, yakında key alacağım, ama yine de ağrılıklı olarak ps3 ten devam ederim.Ikisinin keyfi ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: youtubeqw

arkadaşlar ps3te de mouse+klavye olsun diyorsanız "eagle eye/ fragnstein" cihazlarından birini aldığınızda ds3 e mahkum kalmadan headshotlar yapılabilir. özellikle eagle eye ı öneririm çünkü sensivity ve diğer özelliklerin optimizasyonu oldukça başarılı. ikisinin karşılaştırmalı videosunu da izlemek isteyebilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=KewmKuyAZSE

O cihaz 180 lira...

Ve pc deki gibi olmuyor malesef.
  • Oyun PC'de tabiki daha iyi.. Ama büyük ekran karşısında uzanıp daha keyifli bir şekilde oynamak varken PC pek çekici gelmiyor bana şahsen
  • Ben de bir soru sorayim benim de ekran kartim high ayarlarda 1920x1080 aciyor ama ben oyunu ps3 e aldim, ve pc ile ps3 u ayni tvden oynuyorum, sizce pc ye gecis yapiyim mi o kadar oynamis level falan kasmisken ps3 oyununa para vermisken bir de pc ye vermeye deger mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

arkadaşlar ps3te de mouse+klavye olsun diyorsanız "eagle eye/ fragnstein" cihazlarından birini aldığınızda ds3 e mahkum kalmadan headshotlar yapılabilir. özellikle eagle eye ı öneririm çünkü sensivity ve diğer özelliklerin optimizasyonu oldukça başarılı. ikisinin karşılaştırmalı videosunu da izlemek isteyebilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=KewmKuyAZSE

O cihaz 180 lira...

hocam, evet fiyat olarak ülkemizde o civarda, dışarıdan eşe dosta getirttirince çok hesaplı oluyormuş. logitech g500 mouse ve iyi bir optimizasyonla istenen sonucu verebilir diye düşünmekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Ben de bir soru sorayim benim de ekran kartim high ayarlarda 1920x1080 aciyor ama ben oyunu ps3 e aldim, ve pc ile ps3 u ayni tvden oynuyorum, sizce pc ye gecis yapiyim mi o kadar oynamis level falan kasmisken ps3 oyununa para vermisken bir de pc ye vermeye deger mi sizce?

Para vermişsen bir daha pc ye alma bence.Ama eğer iyi bir ekran kartın varsa git birde ultra ayarlarda gör bf3 ü.

@youtubeqw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

O cihaz 180 lira...

hocam, evet fiyat olarak ülkemizde o civarda, dışarıdan eşe dosta getirttirince çok hesaplı oluyormuş. logitech g500 mouse ve iyi bir optimizasyonla istenen sonucu verebilir diye düşünmekteyim.

Doğrudur.Ama yine de bazı sorunlar var.Bu forumda satan bir arkadaş vardı bayağı bir araştırdım.Bir de şu mesele var.O cihazdan aldık karşındaki joystick ile oynuyor sen klavye mouse ile.Arada eşitsizlik oluyor.Bu durumda oyundan aldığın zevk baltalanmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 18 Aralık 2011; 21:12:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.