Şimdi Ara

Battlefield 3 Oynarken Dinlenecek Şarkılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada Battlefield 3 oynarken dinlediğiniz-tavsiye ettiğiniz ve oyun içinde gaza getiren şarkıları paylaşırsanız sevinirim. Hem bazı kişilerin işine yarayacağını düşünüyorum. İlk ben başlayayımhttp://www.youtube.com/watch?v=XHszJVyPXVM

• hani böyle arkada ufaktan çalsa sende ona ritmini uydurarak savaşsan fena olmaz ha ?
  • yeni sony bass kulaklıgı aldım . müziğe hiç gerek olmuyor zaten bomba sesleri kulagda çınlıyor hala
  • [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=JOvpsL11XPg] rusya'yı seçip

amerika'yı seçip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offret -- 23 Şubat 2013; 18:55:32 >

• Ben jetle akarken alıyorum kolamı, kahvemi, cipsimi, açıyorum arkadan kısık sesle şarkıyı.gel keyfim gel.SOAD ve Serj Tankian dinlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcuzbad

Ben jetle akarken alıyorum kolamı, kahvemi, cipsimi, açıyorum arkadan kısık sesle şarkıyı.gel keyfim gel.SOAD ve Serj Tankian dinlerim.

Kolayla kahve nasıl gidiyor ya hiç denemedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

Ben jetle akarken alıyorum kolamı, kahvemi, cipsimi, açıyorum arkadan kısık sesle şarkıyı.gel keyfim gel.SOAD ve Serj Tankian dinlerim.

Kolayla kahve nasıl gidiyor ya hiç denemedim ?

alıyorum kolamı, kahvemi, ...

orda bir duraklama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC328C9C2 -- 24 Şubat 2013; 2:01:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN GÜZEL PC OYUN MÜZİKLERİ
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca hep şarkıyı yeniden başlatmaktan sıkıldıysanız. Bu Şarkıların 10 saatlikleri de varhttp://www.youtube.com/watch?v=qtngL2HOqfk mesela bu
  • Bir baba Hindi, Jetine de Bindi... Hayda rinda ver coşkuyu...

Ne şarkısı biladerim kafayı monitöre yapıştırıp oynuyorum, şarkıyı mı duyuyoruz, o bizi dinler anca...
  • Ben genelde ayak sesi dinlemeye çalışıyorum. İşede yarıyor iyi iyi kulaklığınız varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

Ben genelde ayak sesi dinlemeye çalışıyorum. İşede yarıyor iyi iyi kulaklığınız varsa.

Ayak sesi olayı pek işe yaramıyor bf3 de diğer oyunların aksine , hiç gerek duymadım daha.
  • Ben nerdeyse tam nerde olduğunu anlıyorum sesler ile arkadan yaklaşıp bıçaklayanlar hariç
  • Konsantrasyonu bozmaya gerek yok zaten saliselik olay adamı vurmak
  • quote:

Aman abicim dikkat et mideyi bozarsın Kola kahve felan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Sorma ya..Bende kola bağımlılığı var su harici en çok içtiğim meşrubattır meret.Cips + kola + cikolata üçlüsü vazgeçilmezimdir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Sorma ya..Bende kola bağımlılığı var su harici en çok içtiğim meşrubattır meret.Cips + kola + cikolata üçlüsü vazgeçilmezimdir

Bende çok kola içerim Zararlı ama napıcan hergün bir tane 2 buçukluk bitiriyorumdur

• Genelde dinlemem ama bu fpsde arka planda iyi gider

• MAKE İT BUN THEM! Battlefield dada iyi ama far cry gibi deil tabi :)
  • Ayak seslerini duymak daha önemli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.