Şimdi Ara

Csgo'da oyun içi k'ya basıp müzik dinletme?[ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
35.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Konu 10k tıklanma almış. Hala arayanlar için slam öneririm, slam kullanıyorum ben:http://slam.flankers.net/
    Kurulum falan için de youtube'dan bakabilirsiniz, kurulum videoları var.

Şimdi linç etmeyin de beni :(

en büyük hayalimdir bu, k'ya basıp konuşma yeri var ya; ordan mikrofonu kullanmadan herhangi bir ses dosyasını karşıya dinletebilir miyiz? geçenlerde birisi yapıyodu programla

yardımcı olursanız sevinirim

edit:
    Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

https://www.youtube.com/watch?v=-U7iEwhRGUA

https://www.youtube.com/watch?v=91xdXMO8r-s

Bu iki video'ya bakarım yaptım. Gayet kaliteli oluyor. İlk video'da ki müzik editleme bölümü yanlış. 2. video'ya bakarak yapabilirsiniz editi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 30 Mart 2017; 15:47:59 >

• Diyosun ki oyun içi K ya basıp müzik dinletme, sonra diyorsun ki beni linç etmeyin.

Büyük çelişki var

Edit: Ts3 için biliyorum ama oyun için bilmiyorum malesef :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattness -- 9 Haziran 2015; 2:27:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mattness

Diyosun ki oyun içi K ya basıp müzik dinletme, sonra diyorsun ki beni linç etmeyin.

Büyük çelişki var

half life dj var kullanmasını bilmiyorum ama onunla yapıyorlar
  • quote:

Diyosun ki oyun içi K ya basıp müzik dinletme, sonra diyorsun ki beni linç etmeyin.

Büyük çelişki var

Bilgisayarında ses kartı yüklüyse eğer, sağ altta saatin yanında bulunan hoparlöre sağ tıkla, "Kayıt Aygıtları"na tıkla, orada mikrofon filan yazar orada boşluğa bi' yere tıkla, "Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster"e tıkla, orada Stereo Karışımı veya Stereo isimli başka bi' şey gözükebilir, ona sağ tıkla etkinleştir daha sonra tekrar tıkla onun üstüne ve varsayılan aygıt olarak ayarla bundan sonra direk bilgisayarındaki sesi mikrofon tuşuna bastığına oyuna direkt olarak aktaracak fakat bilmen gerekir ki mikrofonun çalışmayacak yani senin sesin gitmeyecek karşıya. Eski haline getirmek için ne yapman gerektiğini anlamışsındır zaten Eğer müzik dinleteceksen oyunun sesini kapatmanı hatırlatırım, unutma bilgisayarındaki tüm sesleri iletecek

Edit : O kadar yazdım filan ama soruyu yanlış anlamışım başka bi' şey sormuşsun galiba, neyse belki işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglnycpa -- 9 Haziran 2015; 3:11:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aglnycpa

Bilgisayarında ses kartı yüklüyse eğer, sağ altta saatin yanında bulunan hoparlöre sağ tıkla, "Kayıt Aygıtları"na tıkla, orada mikrofon filan yazar orada boşluğa bi' yere tıkla, "Devre Dışı Bırakılmış Aygıtları Göster"e tıkla, orada Stereo Karışımı veya Stereo isimli başka bi' şey gözükebilir, ona sağ tıkla etkinleştir daha sonra tekrar tıkla onun üstüne ve varsayılan aygıt olarak ayarla bundan sonra direk bilgisayarındaki sesi mikrofon tuşuna bastığına oyuna direkt olarak aktaracak fakat bilmen gerekir ki mikrofonun çalışmayacak yani senin sesin gitmeyecek karşıya. Eski haline getirmek için ne yapman gerektiğini anlamışsındır zaten Eğer müzik dinleteceksen oyunun sesini kapatmanı hatırlatırım, unutma bilgisayarındaki tüm sesleri iletecek

Edit : O kadar yazdım filan ama soruyu yanlış anlamışım başka bi' şey sormuşsun galiba, neyse belki işine yarar

Son kisma (edit kismina) koptum ya , iyiki varsin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stattrak -- 9 Haziran 2015; 3:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Her mesajınin sonuna ;) koyanlara ayar oluyorum, neden bilmiyorum

Şahsi algılamayın

Konuya gelirsek, telefondan We Are The Champions açıyorum, mikrofona dayıyorum maç bittikten sonra, baya tatlı oluyor

• HLDJ yaz youtubea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben telefondan Ariana Grande açıp takıma dinletiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ariana Grande

Ben telefondan Ariana Grande açıp takıma dinletiyorum
    bende pcdeki sesleri mikrofonsuz iletebiliyorum muzik hd kalitesinde oluyor herkes soruyor fakat bende bilmiyorum nasıl yaptıgımı .d
  • quote:

Şahsi algılamayın

Konuya gelirsek, telefondan We Are The Champions açıyorum, mikrofona dayıyorum maç bittikten sonra, baya tatlı oluyor

Estf. Herkesin fikrine saygi duyarim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

quote:

Şahsi algılamayın

Estf. Herkesin fikrine saygi duyarim. :)

Alıntıları Göster
    Yalnız değilmişim, ben de Youtube'a Işid Marşı 2015 yazıp dinletiyorum Herkes baya bi eğleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mem De Lon

Yalnız değilmişim, ben de Youtube'a Işid Marşı 2015 yazıp dinletiyorum Herkes baya bi eğleniyor

Alıntıları Göster
    o değil de cidden k' ya basıp mı mic yapıyosunuz oyunda , info verirken "wasd" den mi çekiyosunuz elinizi yoksa mouse tan mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

o değil de cidden k' ya basıp mı mic yapıyosunuz oyunda , info verirken "wasd" den mi çekiyosunuz elinizi yoksa mouse tan mı ??

Alıntıları Göster
    yapmayın etmeyin kardeşim ya gerçi round sonlarında felan açarsanız sorun yokta bide tek kalmışsın ses dinliyosun adam açıyo şarkıyı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evilduckling

yapmayın etmeyin kardeşim ya gerçi round sonlarında felan açarsanız sorun yokta bide tek kalmışsın ses dinliyosun adam açıyo şarkıyı ...

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=-U7iEwhRGUA

https://www.youtube.com/watch?v=91xdXMO8r-s

Bu iki video'ya bakarım yaptım. Gayet kaliteli oluyor. İlk video'da ki müzik editleme bölümü yanlış. 2. video'ya bakarak yapabilirsiniz editi.

İlk mesaja eklerse linkleri konu sahibi herkes görebilir.

• Hepinizden igreniyorum ve ignoreluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Büyük çelişki var

ts3'te nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Büyük çelişki var

ts3'te nasıl oluyor

soundboard diye bi dalga var onun sayesinde. yalnız çökmeler yaşayabilirsin ara sıra ts3 de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Büyük çelişki var

ts3'te nasıl oluyor

soundboard diye bi dalga var onun sayesinde. yalnız çökmeler yaşayabilirsin ara sıra ts3 de

Alıntıları Göster
    En büyük hayalin buysa sıkıntı.

• Müzik kutusu satılıyor heralde onla yapıyorlar 25 TL mi ney. Ben hayatta vermem o parayı oyunu %50 indirimli 12 Tlye almış insanım.

• Hiçbir ayar yapmadan youtube veya aimp den müziği açıyorum takım kapat diye yalvarıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.