Şimdi Ara

Battlefield 3 Mouse Macroları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün bi adamla karşılaştım. AN-94 kullanıyor ki rate of fire i düşük bi silah 2saniye içinde ölüyorum 45ms pingim var. ekran kızarmıyor bile pat diye gidiyorm. adama sordum ne kullanıyorsun diye oscarmike.com serverlarının plaatonundayım adamı banlatıcaktım adam hile yok macro var dedi ve bana bi link verdi.buyrun sizde izleyin. adam youtubede a4tech x7 ler için macro yapıyormuş neler neler var. no recoilden tut 1200rpm e kadar herşey. bunların yanında biz ne kadar iyi oynasak yetmiyor. bu macro işine DICE bir çözüm getiremezm acaba?

• biz bir yerimizi yırtarız adamı öldürmek için ama adamlarda öyle bir sorun yok Çok güzel yani(!)
  • BO'ta yoktu sanırım bu macro olayı, aslında BF'dede engellenebilir ve ben BF4'te engelleneceğini umuyorum
  • adı ve içeriği ne olursa olsu basbaya hile.aç gözlü ea buna bir çözüm bulamıyormuymuş şimdi?yada bf4 satılsın diye duymazdanmı geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

adı ve içeriği ne olursa olsu basbaya hile.aç gözlü ea buna bir çözüm bulamıyormuymuş şimdi?yada bf4 satılsın diye duymazdanmı geliyor acaba?

hocam ilk başlarda kullanan azdı. birde ozamanlar oyunu pek bilmiyorduk malum kill-cam tarzı bişeyde yok. hani nasıl öldüğünü göremiyorsun. sonradan forumlarda rastaldım böyle şeylere baksana videodaki merminin hızına ona adammı dayanır.
  • Hocam mağara soğuk muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Hocam mağara soğuk muydu?

bu yeni birşey değil biliyorum ama artık arttı dedim dikkatli okursanız hocam. mağara sıcaktı bu arada pc ısıtıyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uncharted 4 klavye-mouse ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

quote:

bu yeni birşey değil biliyorum ama artık arttı dedim dikkatli okursanız hocam. mağara sıcaktı bu arada pc ısıtıyordu

bu arada hile zaten standartın dışında üstünlük sağlayan her şey olarak tanımlanabilir oyunda. bu yüzden macronun hile olduğu tartışılmaz. yapacak bir şey yok DICE çözüm bulursa ne alâ... biz de "bilek mod"a devam vicadın rahat mı? rahat. boşver gerisini...

• Hile yaptığı apaçık ordada olan leader boarddaki bazı adamlar banlanmıyor ki sıra bunlara gelsin...
  • EA'nın işine geliyor.Bunun çözümü çok kolay.Frame ayarı getirseler Patch'te en kral mouse bile yapamaz macroyu.Bakın bakayım Black Ops'ta varmı hiç?Adamlar her yıl aynı oyunu çıkarıyor ama oyuncuyu da düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

EA'nın işine geliyor.Bunun çözümü çok kolay.Frame ayarı getirseler Patch'te en kral mouse bile yapamaz macroyu.Bakın bakayım Black Ops'ta varmı hiç?Adamlar her yıl aynı oyunu çıkarıyor ama oyuncuyu da düşünüyor.

yav he he , oyuncuyu düşünüyomuş call of duty daha beter black ops 2 zombide host olup ölümsüzlük hackı açanımı ararsın multiplayerde aimbot ile quickscope kasanı mı ? Hile yaptığı için oyunun %90'ı kime sorsam bana hiç denk gelmedi diyor nedense bir tek bana görünüyor bu herifler oyunda.Bu yorumum bf3ü temize çıkarmak için bi yorum değil bf3 de hileydi mileydi bok götürüyor hiçbirinizin haberi yok ama malum bi sitedede source cod paylaşımı yapılıyor.Bilerek hile yapıp koymuyorlar herkes indirip kullanmasın diye sadece o hilenin source kodunu paylaşıyorlar visual studio ile kendin bi dll oluşturup oyunda kullanıyorsun.Wallhack, esp box , no recoil vs. herşey var adamlarda macronun yanında solda sıfır kalır yaptıkları.

Bu herifler geniş alanda kd kasamayacak kadar ezik olduklarından hep city map oynarlar operation metro felan takılırlar metroda 100-0 skor yaparlar kimse gıkını çıkarmaz.Biz glitch yapar 10 kişi vururuz hemen votekick atarlar.Bf oyuncularıda bi cins herkes birbirini trolleme uğraşı içinde.

doğru söylüyorsun hocam. sırf hile için mw3 ve bo2 sattım. bf3de durum daha iyi. makro falan var ama en azından aşırı hile yok. aimbot falan girdimi anında kickliyorlar serverdan . metroda 100-0 oynayan adam gelsin bi oman falan oynasın oynayamıyor onlar alışmış metroya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: akay75

quote:

Orijinalden alıntı: black_wizard006

quote:

bu arada hile zaten standartın dışında üstünlük sağlayan her şey olarak tanımlanabilir oyunda. bu yüzden macronun hile olduğu tartışılmaz. yapacak bir şey yok DICE çözüm bulursa ne alâ... biz de "bilek mod"a devam vicadın rahat mı? rahat. boşver gerisini...

Abi Bilek moda alıştık sırf böylesiller için aldık x7 çöp anasını satım isteyen varsa satabilirim arkadaşlar 1 gün bile kullanılmamış 2 yıl vatan garantili.

• arkadaşlar macro ne demek. video ya baktım birşey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

arkadaşlar macro ne demek. video ya baktım birşey anlamadım

A4 tech x7 gibi mauselerle yapılan mausun kodlarıyla oynayıp sılahın atış hızını artırıp sekmesını azaltmak.Nerdeyse hıc sekmez.200 metrede 10 mermıden 8 ı adamı bulur
  • sanki an94 çok sekiyormuş gibi bide macro yapmış şerefsizler.
  • boşuna g9x aldık millet 30tllik a4techle akıyor, logitechle yapamadım bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

sanki an94 çok sekiyormuş gibi bide macro yapmış şerefsizler.

:D aynen hocam hemde 1200rpm merminin hızına bak . 2-3snde 30mermi bitiyor
  • Allah kahretsin hepsini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde hile değil macro diyor şerefsizler.
  • m16a3 e macro koyanlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.