Şimdi Ara

Battlefield 3'deki Grafik Farkı Ne Derece? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    17.10.2011 18:42:25

ben zengin deilim..ama pc nin mantıgı şudur BEN YUKSEK GRAFIKTE OYNARIM ONEMLI OYUNLARI OYNAMASAMDA OLUR GRAFIGE DAHA FAZLA ONEM VERIRIM mantıgıdır... PC NIN KONSOLDAN AYRICALIGI GRAFIKTIR... benım karşıma yok mmo yok stratejı diye oyun koyamassın.. ÇUNKU LOW PC SI OLAN BIR INSANDA RAHAT OYNUYOR BUNLARI... 3sene önce pc aldım butun oyunları 720p veya bıraz yuksek açıyorum... bnm pc daha kotu olsada stratejı .mmo açar...internet kafedekı pc lerde açar.. PC KOTU DIYE BIRŞEY DEMIYORUM .. KONSOLDA KOTU DIYE BIRSEY DEMIYORUM... AMA PC YI KONSOLDAN AYIRAN GRAFIKTIR...KONSOLU PC DEN AYIRAN ŞEY GERÇEKTEN GUZEL OYUNLARIDIR... BENIM AMACIM MAKINALARA LAF ATMAK DEĞIL BANA PC DE DE ŞÖYLE YOK STRATEJI VAR YOK BU VAR DIYENLERLEDIR.. NE KADAR LOW OLURSA OLSUN PC SI ZATEN OYNATIR BURADA HERKEZ KONSOLCU OLSUN ISTER PC CI OLSUN INTERNETE GIRMEK IÇIN PC YI TERCIH EDERI LOW - MEDIUM DA OLSA HERKEZIN BIR PC SI VAR... ben zenginde değilim anlatmak ıstedıgım bu fark...

• bloodTime
    17.10.2011 18:44:00

oyuncu kitlesını konuşuyorsak... ben haklıyım çunku ınternettekı kuçuk çocuk kıtlesıde var gırerken para vermıyorlar... oyuna gırerken para vererek başlamıyorlar... illa mmo yu hardcore oynamak için para dokmen lazım da... kitle konuşuyorsak kusura bakma... internet kafe kıtlesı nekadar yogun oldugunu 4 yıl boyunca çok fazla gördum....oyuna zaten bedava giriyorsun... kitle konuşması nasıl yapıcaz ellını sallayan girer... senin dediğin gibi oynıyanlarda var ama kıtle tartışması yapamayız mmo hakkında..
  • uc 3 kağıtmı ?

bunu bunu alın dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Bu gösterilen sunumdaki .pdf mart , nisan ayından beri var , burada daha iyi bakabilirsiniz.

http://publications.dice.se/attachments/GDC11_DX11inBF3_Public.pdf

teşekkürler dostum
  • @stun

Yahu önemli oyun ne önemli oyun ? Herkese göre önemli oyun Farklıdır.Mesela benim için şu an en önemli oyun Dawn Of War 3'dür.Herkesin zevkini bir tutmaya çalışıyorsun geow da umrumda değil Uc de.Bf hatta Diablo için bile fazla heyecanlanmıyorum.

Güzel oyunları ayırıyormuş yahu bana göre bir LOL bir Starcraft tüm exc.leriniz den daha güzel daha zevkli, herkesin zevki farklıdır bunu ayırt edemiyorsunuz.Herkes TV karşısında ağzından salyalar aka aka batman oynamak zorunda değil tabi herkes RTS oynamak zorunda da değil.

Bak sen diyorsun bana RTS felan saymayın diye sende bana aksiyon oyunu sayma ayrıcalık olarak; çünkü sana göre nasıl RTS'ler önemli bir eksik değilse konsolda bana göre de o saydığın aksiyon oyunları değil.

Herkesin kendi zevki vardır buna saygı duyarım ama biri gelip ''PC'ye oyun çıkmıyor, PC 5000 tl almak lazım veya sizde cart curt oyunları yok'' diye saçmalamaya başlarsa ona da gereken cevabı veririm.

• @ultra_storm @M3rett0

bf3 te oynucam uc3 de oynucam uzun süre sadece senaryoya bağlı değilim
    zaten büyük ihtimal bf3 pc de oynucam ama uc3 fos oyun grafikler kağıt falan yakışmıyor
  • quote:

@ultra_storm @M3rett0

bf3 te oynucam uc3 de oynucam uzun süre sadece senaryoya bağlı değilim
    zaten büyük ihtimal bf3 pc de oynucam ama uc3 fos oyun grafikler kağıt falan yakışmıyor

Dikkat edersen ben kağıt kötü demedim u3'e
  • tamamda anlatmaya çalıştıgım şey şu low pc si olan bırı de zaten mmo yu da statejiyide rahat oynayabılır.... internete de pc ile girilir... herkezın bır pc si vardır..seven içinde sevmeyen içinde farketmez... bana bunu saymayın çunku herkez oynayabılıyor....seven sevmeyen farketmıyor... PC nin ARTISI GRAFIK , KONSOLUN ARITISI OYUNLARI OLUYOR...
  • @mactavish

Ben uc3 kötü grafikleri felan var demedim, fos oyun da demedim zaten.
  • @stun

Tamam demek istediğini anladım da RTS,MMO,Simulasyon veya MOBA oyunlara sarmış birinin aksiyon oyunu oynama ihtiyacı fazla yok yani ''aa bak konsolda güzel güzel aksiyon oyunları var gidip konsol alıyım'' demesi için bir sebep yok.
  • 750 TL lik makinadan ne yapmasını bekliyosunuz...? Gerçekler acıtır MAYK.Biz kabullendik , fazla kasma istersen.Gerek yok kanımca....
  • M3rett0
    17.10.2011 19:31:37

eğer geregın yoksa... kulvarlar farklı oluyor... karşılaştırma yapmak için aynı oyun turlerını hatta aynı oyunları oynamamız gerekır... bende bir mmo cu olabılırım.. yeterlı donanıma sahıbım hatta bir zamanlar öyleydım .. ozamanda karşılaştırmaya gerek yok . kulavarlar değişiyor...eğer benım oyun oynadıgım oyun turlerınede ılgı duysaydın.. bir karşılaştırma söz konusu .. yada '' gidip konsol alıyım'' deme ihtiyacıda duyabılrıdın '' :? haksızmıyım :?
  • beyler değicekse ekran kartına 450TL bayıyorum ?

pc ye aldığım zaman nfs run vs oyunları oynarken adam falan sıkıntı olurmu online da sıkıntılar varmı ?
  • @stun

Evet ama duymuyorum.Yani ''önemli oyunlar'' herkes için önemli değil.
  • @mactavish

Origin sistemini daha denemediğim için sıkıntı olur mu olmaz mı bir yorum yapamam ama PC'de çok rahatsız edici bağlantı sorunları yaşamadım bugüne kadar hiçbir oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3rett0

@stun

Evet ama duymuyorum.Yani ''önemli oyunlar'' herkes için önemli değil.

sistemini söylermisin bana

psn de bir sıkıntım yok oyunlarda ben şimdi bazı oyunların kutulusu keyini falan alırım steam den alırım rahat bir oyun olurmu adam bulmada sıkıntı falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 17 Ekim 2011; 19:48:26 >
  • arkadaşlar ben ikisini de seviyorum çünkü strateji konsola yok excler pcye yok ve bilgisayarım her türlü oyunu çalıştırdığı için mutluyum :)
  • GeForce 560 kaç para PS3 kaç para! PC yi öven arkadslar soruyorum size? sadece ekran kartı parasına konsol ya. pc zengin işi konsol fakir işi aga. adalet degil bu pcde oyun oynanınca bole oluor işte adam 60 fps full ayarlarda sen cusuk ayarda kapısıorsun adamla adaletmi bu? PC yi öven arkdasların hepsi zengin adamlar! gtx260 benim ekran kartım hala 2 senedir alamıyorum bişe:S konsol ise oyle degil daha iyi cunku herkes eşit orda
  • o derece...
  • @mactavish

adam bulmada sıkıntıdan kastın matchmaking/find server ise sıkıntı olmaz AMA find server yerine server browserdan düzgün bir server bulup orada oynaman da fayda var.Key almak istiyorsan gittigidiyorda steam key'i satanlar var 25-30 tl gibi fiyatlara birçok güzel oyunu alabilirsin.Bunun dışında steamın indirimleri var çarşamba günleri ve haftasonları bazen bir hafta boyunca tek firmanın oyunları indirime giriyor ayrıca yılbaşı da yaklaşıyor %50-%80 arası indirimle oyunları alırsın indirimler çok tahrik edici oluyor kendini kaptırma sakın xD

Benim sistem amd x6 1090t, hd 6950 4 gb ram.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.