Şimdi Ara

Battlefield 3'deki Grafik Farkı Ne Derece? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şimdi 1 senelik laptopumla öve öve bitiremediğniiz konsollardan daha iyi grafiklerle oynayacağım ahahahah
  • Konsolu olmayan insan topluluğu dayanamamış öfkesini kusmuş bilinçsizce...
    Neslinin son dönemi olan konsollara çıkan bir oyunla, PC arasındaki fark tartışılmaz. PC grafik olarak tabiki daha üstün olacaktır. Ama bu demek değildir ki 500 liralık bir konsol ile 1000 TL'lik bir PC'de aynı performansı verecek. Oyun için konsol alınır, birde orta derece bir PC'n olur ki ondada manager,strateji tarzı oyunları oynayabilesin.
  • ultra_storm daha geçen gün sen Killzone 3 için '' gidin uzaylı öldürün'' demiyor muydun? ne ara sever oldun
  • konsol OUT pc IN arkadaslar oyunun cıkısına kısa bır sure kaldı herkez oyunun o muhtesem grafıklerının keyfını cıkarsın herkeze sımdıden ıyı eglenceler ve bol sanslar.. amd phenom x6 ıslemcım 10 gb ram 2x hd 6850 crossfırem var herhalde ultrada oynarım ne dersınız.
  • hıcbır zaman konsol pc ye kafa tutamaz aralarında donanım farkı cok buyuk malesef bu boyle.amd phenomx6 işlemcım 10 gb ram 2xhd 6850 crossfıre var ultra ayarlarda pasa pasa oynarım arkadaslar herkeze ıyı eglenceler.
  • ya çoluk çocuk burada s...... yarışı yapiyor yok pc yok konsol ne saçma. neyle oynarsanız oynayın sisteminiz ne olursa olsun kime ne? yok ekran kartım bu yok işlemcim bu gidin dışarda oynayın gezin az hava alın hepiniz alenen saçmalamaya başladınız.
  • Similar = benzer demek, esdeger degil. Ceviri yanlis, yne bir DH klasigi.
  • Ulan 6 senelik konsollara laf yetiştiriyosunuz. Akıl var mantık var.Tabii ki Pcler doğal olrak çok güçlü olacak.

Eğer ADAM gibi TARAFSIZ yorum yapmak istiyorsanız, 3 platforma da(PC,PS3,X360) sahip olup öyle yaparsınız.

Adam gelmiş yeni aldığı sistemle konsolların ex. oyunlarına hava atıyor.Var mı böyle birşey ya! Pcye ex. oyun yapılmadıktan sonra neyine yarıcak o kartlar?

Az kaldı az. 2013de yeni konsollar çıktığında, sizin övündüğünüz ''grafikler''le ex. oyunlarımızı oynayacağız.
  • DİCE şu oyunu konsollara çıkartmıyacaktın BF'yi konsol oyunu zannediyorlar.
  • konsolda high olsa ne yazar :)
  • nasıl bir mantık anlayışları var anlamadım.hiçbir yapımcı konsolu yerle bir ettiğini görmedim. konsollar sayesinde ekmek kazanacaklarını biliyorlar.coda kafa tutuyordar. birde konsolla dalga geçer gibi low grafik ayarlarında gösteriyorlar. bunu gören konsolcu bu oyunu alırmı. o zaman yeni nesilde çıksın kardeşim diyip oyundan soğur .alanın morali bozulur oyuna negatif bakar. iade bile eder.yapımcılar böyle bir şey diyemez gösteremez,oyunculara bırakılır.pazarlama taktiği budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknomnyk -- 18 Ekim 2011; 15:02:23 >
  • Yahu hala boşuna tartışıyorsunuz. İngilizceniz yada dikkatiniz SIFIR. Videoda ne yazıyor?
    Low Settings: Similar visuals to consoles, lots of stuff disabled.

Türkçesi: Konsollara benzer görseller, pek çok şey devre dışı.

Bunu hangi akıllı Konsollar = Low graphics diye yorumluyorsa PES diyorum. Yok artık LE'BRON JAMES!
  • muratremix

Cahillerle uğraşma hacı oyunu al keyfıne bak :)
  • Ben betayı konsolda da oynadım PC'de de.PC de medium da oynadım (9800 GT). Hemen hemen aynıydı. Pc de biraz daha kötüydü hatta
  • arkadaşlar hiç merak etmediniz mi oynanış videolarını?

youtubeye girin ve oradan mw3 ve bf3ün 10'ar dakikalık oynanış videosu var.oradan grafiklerdeki fark belli oluyor.galip gelen bf3.

ikinci şey ise ben aslında eskiden cod serisini takip ederdim (en sevdiğim cod2 dir eski olsa bile) ta ki activision ve iw davalık olup bikaç kişi işten ayrılana kadar .activisionun kullandığı grafik motoru iw'dan kalan motordur.activision ise şimdi sorun çıkarmayan yeni bir motor yapması zoruna gitmiştir.ve hala zaman motorla zaman kaybı yerine bunun ekmeğini yiyorlar.yani hala bunu anlamayanlar var çünkü bu durum crysiste de olmuştu.ilk crysis çıktı satışlar iyi gidince aynı motorla bikaç harita yapıp crysis warhead çıktı.sonuç=satış stratejisi.

bu arada yanlış hatırlamıyorsam cod black ops tan sonra kübada halk ayaklanmıştı(oyunda kübayı küçük düşüren hareketler vardı)oyunda faşizimle işlenmiş suçlar ve sağ-sol çatışması gibi unsurlar vardı ama tabi codcular bunu farketmedi sanırım(oyunda işlenilen cinayetler bu yöndeydi)

demin izlediğim oynanış videosundada bf3 te amerikanın irana saldırısı oynanıyordu.

aslında hem cod hem bf açısında ele aldıkları hikayeleri bi düşünmeleri lazım böle giderse seneye filan cod ve bf de amerikanın türkiye operasyonlarını oyun yapar.

fakat hem grafiksel hemde oynanış açısında bf3 bu sefer codu yakaladı ve geçiyor(sakın satışlar codda fazla demeyin çünkü millet yavaş yavaş uyanıyor çünkü geçenki cod oyununda filan grafik motoru bahsedilmiyordu) bu sene yenilik zamanı olduğundan uyanış başladı.hala textureler odun gibi binalar aynı vs..

bu yüzden oynanış açısından bf3 tercih ederim.

not;diğerleri alınmasın lütfen ama gerçek böyle ,ayrıca oynadığınız oyunun hikayesine dikkat edelim!!!!

• ARkdaşlar bende ultra da oynamak istiyorum ama X) vallaha ya medium yada ultra'da çıkar bu oyunun tadı :D
  • Arkadaşlar okadar pc'ler konsolları geçer diye yorum yapılmış ki insanın vay anasını diyesi geliyor. Onlara tek bir cevabım var; "Gelin pc'de halo, geow, uncharted, gow "akalım".
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

Arkadaşlar okadar pc'ler konsolları geçer diye yorum yapılmış ki insanın vay anasını diyesi geliyor. Onlara tek bir cevabım var; "Gelin pc'de halo, geow, uncharted, gow "akalım".

Gel ps3te dota, arma, lol, aoe, total war "akalım"

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.