Şimdi Ara

Battlefield 3'deki Grafik Farkı Ne Derece? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Read dead redemption killzone 3 hariç diğerlerini oynasam ne oynamassam ne exc.ye lafımız yok.
  • - show başlamiş yine!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

Read dead redemption killzone 3 hariç diğerlerini oynasam ne oynamassam ne exc.ye lafımız yok.

Boşver ya o akıllı(!) .:SyLaR:. strateji oyunlarını oynamıyor ona ne yazacakki.Zaten kafası da basmaz,konsolcuğuna çıksaydı bile.
  • @sylar

LOL,HON,DOTA,FIFA Manager,Football Manager,Tropico ,Witcher ,Starcraft 2,Diablo,Wow,Warcraft,Rift,SWTOR,Team Fortress 2,HOMAA VI,Team Fortress 2,onlarca güzel MMO,Trackmania,Total war,Civilziation,Settlers,Stalker,Stronghold,Dawn Of War,Guild Wars,Cities XL,Microsoft Flying Simulator vs.

Bu oyunlardan resim koy da biz görelim, aaa pardon bu harika oyunlardan hiçbirini oynayamıyorsun doğru ya... :)
  • quote:

@sylar

LOL,HON,DOTA,FIFA Manager,Football Manager,Tropico ,Witcher ,Starcraft 2,Diablo,Wow,Warcraft,Rift,SWTOR,Team Fortress 2,HOMAA VI,Team Fortress 2,onlarca güzel MMO,Trackmania,Total war,Civilziation,Settlers,Stalker,Stronghold,Dawn Of War,Guild Wars,Cities XL,Microsoft Flying Simulator vs.

Bu oyunlardan resim koy da biz görelim, aaa pardon bu harika oyunlardan hiçbirini oynayamıyorsun doğru ya... :)

Bom bom headshot !
  • mmo lardan çok nefert edıyorum...4 yıl oynadım gerıye donup bakınca para hırsızı dedim.. normal oyunlar kadar zevk veremıyorlar... fifa manager,football manager .? ne oluyor .. managerlıkle mı avutuyorsunuz kendınızı.. bu seneye kadar orj fifa oynıyamıyordunuz bir sene geriden takıp edıyordunuz.. trackmania ,tropico dedin.... herkezın orta seviyede pc ci vardır sana inat şimdi indircem onları sıstem zorlamazlar.. benım her oyuna 720 p veren pc'm var.. senın harıka'' mantıgın biraz garip ...

gow(5 oyun) infamous (1-2) uncharted (2-3) resistance (2-3),demon's souls,dark souls,castlevania,bayonetta, killzone (2-3),geow(2-3), team ico collection ,gran trusmo,forza, halo,motorstorm apocalpse, mortal kombat 9, super street fıghter 4,little big planet (1-2),mgs 4,alan wake,heavy rain ,dante's inferno ,guitar hero, ı am alive( çıkıcak ),twisted metal ,journey (çıkıcak),catherine,shadow of the damned,starhawk (çıkıcak)..

bunlara bakabılırsın .. puanlarıda sitede mevcut çogunun... bu yazdıklarını çok rahat oynatabılırım....ama şu yazdıklarım gibisi yoktur.. bn mmo dan nefret ederım ıyı kı oynamıyorum ama sevıyor olsaydım bile... son çıkan bir dövüş oyununu bile oynayamıyorsun... bir mortal kombat.. 9 oynıyamamak ne demek ya...

• huhu ne oldu konsolcular gülünüzmü soldu :) GTX580 NİMLE ÇOŞACAĞIM :) PC Cİ KARDEŞLERİM SİZ BF3 ÜN KEYFİNİ ÇIKARIN KONSOLCULAR SİZ LOW DA DONA KALIN :)
  • @stun

sen sevmeyebilirsin belki ama yeterince kaliteli ve senin resistancen'den kıllzonun'dan çok daha fazla oyuncu kitlesine sahip o oyunlar....
  • @stun

Dövüş oyununu Pc'de oynamak isteyen yok zaten Arcade makinenin zevkini hiçbir şey veremez.

Ha bak yine aynı hataya düştün.Sen bana xbox ve ps3 exc.lerini birlikte sayıyorsun.xbox+ps3 1400 tl yapar yani iyi bir pc fiyatı.Peki pc toplamak pahalıdır diyen arkadaşların kaç tanesinde her iki konsol var ? Birkaç kişi hairç ya xbox ya ps3 vardır.Xbox+ps3 olanın zaten oyunları iyi kötü kaldırabilecek pc'si de vardır.

Bak ben FIFA ya da PES sevmem hatta nefret ederim en son FIFA 2002 world cup oynadım ama menajerlik oyunları zevklidir.

MMO'lar para hırsızı olarak görebilirsin ama senden zorla para almıyorlar değil mi sen isteyerek yatırıyorsun.İsteyerek para yatırdığına göre oyundan da zevk alıyorsun demektir bir oyunun güzelliği zaten sana verdiği zevkle ölçülür.
  • @stun
    Habere bak,sonra tekrar yazmayı dene :D

'' GeForce LAN 6'da Battlefield 3'ün tanıtımını yapan DICE'dan Johan Andersson'un sunumundaki bir sayfa, oyunun teknik açıdan merak edilen bir sorusuna cevap niteliğinde oldu. Andersson oyunun PC'deki grafik derecelendirmesini tanıtırken, Battlefield 3'ün PC'deki "Low" yani en düşük grafik ayarlarının konsol grafikleriyle eşdeğer olduğunu söyledi. ''
    Hadi canım naş naş.
  • nvidia dan geliyor bu söylem bide oyunu yapanlar açıklasın .nvidia tabi böyle söyle konsol daha iyi diyecek hali yok.. RAGE de gördük hangi platform daha iyi pc de oynamak tam bi işkence ayrıca konsol grafikleri daha iyi
  • zavallı pc ciler , sadece bi oyundaki grafik farkından övünüyolar , ve okadar para harcayarak yaptıkları sistemler en fazla 1-2 yıl gidiyor.bende eskiden öyleydim ama çok şükür konsolla tanıştım ''oyun oynamak ve zevk almak'' nedir bunu öğrendim.pc ciler grafik yarıştırmaktan başka bişey bilmez ama ben RED DEAD REDEMPTİON,ALAN WAKE,GEARS OF WAR,UNCHARTED,,RESİSTANCE,HEAVY RAİN DARK SOUL,ENSLAVED,CASTLEVENİA,FORZA,SHADOW OF DAMNED gibi daha saymadığım bi çok başyapıtı onlardan farklı olarak oynayabiliyorum.. aradaki fark bu.ALIN BATTLEFİEL 3 sizin olsun sorun değil.aradaki bu kadar farkdan sonra :D :D
  • kardas yapacak bır sey yok ben de ps3 yum ama durum ortada
  • Birsürü konsol Singleplayer videosu var hepsi gayet güzel. Hatta konsol sahiplerinin endişelenmesine gerek yok deyip GuillotineGameplay göstermişlerdi. Eger haber gerçekse de MW3'ü geçmeyi unutsunlar. Sadece PC ile birşey yapamazlar
  • Böyle bir haber olabilir ancak bence bu haber bilerekte es geçilebilir sadece kol pc nın low ayarlarında olucak kısmı saklanabilirdi.Belki bu nedenle oyunu almak istemeyen olucak ve türkiye satıs fiyatı düşecek.Yani sizin gibi değerli siteler bazende türkiyenin çıkarlarını düşünüp haber yapılabilir.Ha bu haberi yapın ancak dediğin gibi konsaol kısmını çıkararak yapın?
  • Ya siz bu adamın dediğine ne bakıyorsunuz.Adam bizim grafik kartımız da Low da iğrenç oynanmaz mı diyecek.Bu işer böyle.ne kadar adamın aklını çelersen kardır..
  • Misafirlerin yazı yazması yasaklanmalı bence hepsi ayrı telden saçmalıyor çünkü;

İlk misafir-Konsolların grafik kartını kim yapıyor sence ?

İkinci misafir-Seninle aynı mantıkta düşünen arkadaşa cevabı verdim zaten.Demire toplu iğne batıramam okusan da kafan almayacak zaten boşver.
  • @17.10.2011 18:05:49

Ay gerizekalı pc exc oyunlardan haberi yok :D Say bakayım konsola çıkan güzel strateji oyunlarını?
    Tabi onlara kafan basmıyorsa banane dersin o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

nvidia dan geliyor bu söylem bide oyunu yapanlar açıklasın .nvidia tabi böyle söyle konsol daha iyi diyecek hali yok.. RAGE de gördük hangi platform daha iyi pc de oynamak tam bi işkence ayrıca konsol grafikleri daha iyi

1-Ps 3'ün ekran kartını nvdia yaptı kendi malına niye çamur atsın?
    2-Rage konsol portou olduğu için gta 4'deki gibi çoğu pc doğru düzgün açamadı optimizasyon sorunu olmazsa çok rahat her pc açardı.
    3-Pc'nin akt kat güçlü olduğunu konsol fanları bile biliyor kabul ediyor sen halen kabul etmiyorsun.
    4-Haydi canım şimdi kış kış konsolunda lowda oyna sen :D
  • burada pc-konsol diye birbirleriyle gereksiz kavga edenlerin yaşları kaç yahu.Amacınız ne sizin.İsteyen istedigi yerde oynar"Haha bende gtx 580 var akacam,konsol cular düşüsnsün" diyen arkadaş nasıl bir düşünce yapın var öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 17 Ekim 2011; 18:20:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.