Şimdi Ara

Battlefield 3'deki Grafik Farkı Ne Derece? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xenferious

yahu ozaman ben hd ready bi 22 inc tv dede oynarım killzone 2 yi ona bakacak olursan.Turnuvayamı katılacam.

kıyasladğını şeye bak ya :D...ekranla ,fare ve klavye bir mi...

A4 tech'in 50 liralık faresini al istediğin turnuvaya girersin..

1000 liraya
    6850 ekran kartı +amd phenom x4 955 işlemci+klavye mause +anakart+ram ve bi kaç parça alınır...şuanki tüm oyunları rahatca oynarsın...zengin olmaya gerek yok...
  • bloodtime
    Katılıyorum zengin olmaya gerek yok 1300 tl'lik pc rahat ulta ayarda açar.
  • HalloweeN
    Orası öyle ama pc de god of war,uncharted,Gears of war,Havy rain vs gibi kaliteli oyunlar yok aynı zamanda bazı oyunlar geç çıkıyo.Pc daha iyi olabilir ama en güzel oyunlar konsolda.
  • Alın işte başa sardık xD Derdimizi birine anlatıyoruz 1 saat geçmeden diğeri geliyor aynı şeyleri söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3rett0

Alın işte başa sardık xD Derdimizi birine anlatıyoruz 1 saat geçmeden diğeri geliyor aynı şeyleri söylüyor.

konsol oyuncusu olarak exc sayanlar bıktım gerçekten ağızlarında sakız olmuş artık excleri takan adam pc toplamazdı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper981

huhu ne oldu konsolcular gülünüzmü soldu :) GTX580 NİMLE ÇOŞACAĞIM :) PC Cİ KARDEŞLERİM SİZ BF3 ÜN KEYFİNİ ÇIKARIN KONSOLCULAR SİZ LOW DA DONA KALIN :)

üzgünüm, bir gtx 580 alacak kadar zengin değil babam. ama o ekran kartı parasının yarısına aldığım konsol ile pc den 50 kat daha zevkle oyun oynuyorum.
  • Çoluk çocuk dolmuş burası .Ama oyunlar da çocuklar içindi değil mi pardon...
  • PC'cilerin Oyun Zevki Yok. Grafik zevkleri var. Verin 1080p flash oyun,Oynayıp gene Ego'larını tatmin ederler.

Oyuna değil,Oyundaki efektlere bakıyorlar. GTX 590'ınızla oynayacağınız hiç bir oyun Gears of War 3 veya Uncharted 3 ün Çeyreği kadar bile olamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 17 Ekim 2011; 22:55:28 >
  • yeni nesil konsolların parçaları değiştirilebilir oldursa o zaman pc kullanıcılarını görmek istiyorum buralarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakani85

quote:

Orijinalden alıntı: alper981

huhu ne oldu **** gülünüzmü soldu :) GTX580 NİMLE ÇOŞACAĞIM :) PC Cİ KARDEŞLERİM SİZ BF3 ÜN KEYFİNİ ÇIKARIN **** SİZ LOW DA DONA KALIN :)

üzgünüm, bir gtx 580 alacak kadar zengin değil babam. ama o ekran kartı parasının yarısına aldığım konsol ile pc den 50 kat daha zevkle oyun oynuyorum.

gtx580 verilecek parayla bi konsol + 6870 alırım gtx580 gerek yok daha fazla frame için
  • sen ne ayaksın la güldürdün akşam akşam konsoluna sahip çık olum hatta yemede yanında yat :ÇD
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakani85

yeni nesil konsolların parçaları değiştirilebilir oldursa o zaman pc kullanıcılarını görmek istiyorum buralarda :)

Öyle olmayacağı için sorun yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

PC'cilerin Oyun Zevki Yok. Grafik zevkleri var. Verin 1080p flash oyun,Oynayıp gene Ego'larını tatmin ederler.

Oyuna değil,Oyundaki efektlere bakıyorlar. GTX 590'ınızla oynayacağınız hiç bir oyun Gears of War 3 veya Uncharted 3 ün Çeyreği kadar bile olamayacak

560 Gtx ti yeteceği için sorun yok sizde oynayın lowda 24 kişi ile Ayrıca hiçbir oyun demişsin crysis 1 binbasar u3'de geow 3'de grafik olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 17 Ekim 2011; 23:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

PC'cilerin Oyun Zevki Yok. Grafik zevkleri var. Verin 1080p flash oyun,Oynayıp gene Ego'larını tatmin ederler.

560 Gtx ti yeteceği için sorun yok sizde oynayın lowda 24 kişi ile Ayrıca hiçbir oyun demişsin crysis 1 binbasar u3'de geow 3'de grafik olarak.

Halen daha grafik diyorsun arkadaşım...

• ghostliving
    Hadi grafiği geçtim 24 kişi ile oynamaya daha detaysız bina yıkılmasına ne diyeceksin bf 3'de ayrıca türkçe yama yükleme özgürlüğü falanda var pc'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 17 Ekim 2011; 23:23:04 >
  • quote:

ghostliving
    Hadi grafiği geçtim 24 kişi ile oynamaya daha detaysız bina yıkılmasına ne diyeceksin ?

Bf3 ü takmıyorum pek,

Öyle yıkılma olacağına hiç olmasın daha iyi. Duvara roket atıyorsun Ortadan kayboluyor. neyin nasıl yıkılacağı belli ve çok ta gerçekçi değil. BC2 de m95 ile ağaca ateş ediyorum ağaç patlıyor
  • ghostliving
    Evet saçma olabilir biraz ama benim demek istediğim şu pc'de sadece grafik farkı yok fizik farkıda var.
  • Herkes istediği yerde oynasın da ben şuna kılım. Adamın BF kültürü yok. Sırf grafik olarak atılım yaptı diye şimdi en kral BF'ci kesildi. Konuşmalardan anlaşılyıor zaten. Sonra ben oyuncuyum diye gezinmiyor mu bir de.off off
  • quote:

ghostliving
    Evet saçma olabilir biraz ama benim demek istediğim şu pc'de sadece grafik farkı yok fizik farkıda var.

Grafik olarakta,Fizik olarakta PC daha iyi. Ama bir oyunda herşey Grafik veya Efekt değilki arkadaşım. Yani Gears of War 3 gibi Senaryosu,Oynanışı iyi olan oyun varmı veya Uncharted gibi ?

Bir Bütün olarak bakarsanız en iyi oyunlar Konsollarda. BF3 süper fotorealistik olsa ne farkederki ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 17 Ekim 2011; 23:30:52 >
  • quote:

quote:

ghostliving

Grafik olarakta,Fizik olarakta PC daha iyi. Ama bir oyunda herşey Grafik veya Efekt değilki arkadaşım. Yani Gears of War 3 gibi Senaryosu,Oynanışı iyi olan oyun varmı veya Uncharted gibi ?

Bir Bütün olarak bakarsanız en iyi oyunlar Konsollarda. BF3 süper fotorealistik olsa ne farkederki ?.

Exc.le lafımız yok zaten exc.ri gider ps 3'mde oynarım u3 'de güzel oyun killzone 3'de rdr'de benim için düzgün grafik önemli özgürlük önemli pc'de olan türkçe yama yükleyebilmek önemli bu yüzden pc oyuncusuyum.hem pc'dede güzel exc.ler var fight simulator citiles xl arma 3 vs vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 17 Ekim 2011; 23:37:31 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.