Şimdi Ara

Battlefield 3'deki Grafik Farkı Ne Derece? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
11.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M3rett0

@mactavish

adam bulmada sıkıntıdan kastın matchmaking/find server ise sıkıntı olmaz AMA find server yerine server browserdan düzgün bir server bulup orada oynaman da fayda var.Key almak istiyorsan gittigidiyorda steam key'i satanlar var 25-30 tl gibi fiyatlara birçok güzel oyunu alabilirsin.Bunun dışında steamın indirimleri var çarşamba günleri ve haftasonları bazen bir hafta boyunca tek firmanın oyunları indirime giriyor ayrıca yılbaşı da yaklaşıyor %50-%80 arası indirimle oyunları alırsın indirimler çok tahrik edici oluyor kendini kaptırma sakın xD

Benim sistem amd x6 1090t, hd 6950 4 gb ram.

güzelmiş güle güle kullan

bir pc oyuncusu olarak söylemde genel olarak söyle ekran kartına para vermek pek istemiyorum ama hd6870 alıyım diyorum sence değermi ?

• Acaba şu konsolcular salya sümük ile babalarından istedikleri konsolları oynadıkları tvleri gökten indi mi sanıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahan12

Acaba şu konsolcular salya sümük ile babalarından istedikleri konsolları oynadıkları tvleri gökten indi mi sanıyor :D

senin kullandıgın monitor zaten 15 inc tüplü fiyatında ya. haklısın.
  • @xenferious

PC zengin, konsol fakir işi diyorsun.JW'li Xbox kullanıyorsan veya takas yapıyorsan dediğini anlarım ama orijinal oyun alıyorsan söylediğin şey çok saçma.

Kapışıyoruz diyorsun adamın grafikleri yüksek olmasının mp de katkısı yok tabi sen kendini ezilmiş hissederek oynarsan sorun senden kaynaklanıyordur.Lag olmadığı veya oyunu 25 fpsnin altında oynatmadığın sürece mp de bir dezavantajın yok.FPS yarış oyunlarında fark yapar o kadar.
  • sen torrentten indiriorsan pc oyunlarını sende haklısın kardeş ha birde orj alıyorum. emin ol. zaten orj olmadan online oynayamassın! ama sen pcye her oynadıgını orj alıyorsan sen daha zenginsindir emin ol.
    ikincisi FPS sadece yarıs oyunlarında fark yaparda diorsan buu demek zorundayım "sen online fps oynamamıssın hiç"
  • @xenferious

Online FPS oynamamışım he evet Quake 3,Bf 2,Cod,UT bunlar online FPS değil zaten.Oyunda takılmalar olmadığı sürece FPS'niz performansı aşırı etkilemez iyi oynayan adam yine iyi oynar.

Ben de orijinal kullanıyorum ama değen oyunu alırım, ha torrent indirip sonra orijinal aldığım bolca da oyun vardır.hatta çoğunun korsan sürümü hala bilgisayarımda yüklü :)

PC'de oyunlar 30-70 tl arasıdır.Konsolda takas yapmadığın sürece ya ikinci el alacaksın ya da 100 tl vereceksin her oyuna.

PC'de her oyunu ''çıktığı gün mağazadan'' orijinal almak oyun başı 50-60 dolar veya tr de 70-100 tl tutar.Konsolda ise 120 tl den başlıyor.Yani Pc oyunculuğu daha hesablı oluyor.Tabi ikinci el derseniz cd key derim, takas derseniz de torrent derim :)
  • Bakalım BF3 ün PC deki grafikleri Crysis 2 nin Yarısı kadar olacakmı. DICE, MW3 ü Geçebilmek için Grafiklerini abarttıda abarttı.
  • pc bence daha hesaplı deıl bana gore aksıne daha pahalı ben 25 tl ye jelatınlı ıle takas yapabılıyorum spotçuyla yanı saatışlarada destegım bulunuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

pc bence daha hesaplı deıl bana gore aksıne daha pahalı ben 25 tl ye jelatınlı ıle takas yapabılıyorum spotçuyla yanı saatışlarada destegım bulunuyor...

ona bakarsan 2 mılyarlık pc'yi internet sitelerinden 2. el olarak bazen 1 mılyara alıyosun...
    oyunları da aynı oranda düşük fiyattan alıyosun...
    pc'de sanki herşey sıfır....
  • xbox+ps3 1000TL ne ya dalga mı geçiyosunuz? Hadi onu geçtim, bu konsolları aldıktan sonra onları tüplü televizyona bağlayacak halin yok, gidip bi Full HD ekran alman lazım ve bu da o kadar ucuz bişey değil..Ama sen tüm bu harcadığın parayı gidip PC toplasan, piyasadaki tüm oyunları son seviye grafikte rahat rahat oynarsın..
  • 60 fps altı online fps oynanmaz bunuda her yere yaz kardeşim=)
    PC de oyun oynamak istiyorsanda zenginsen rahatsın .. mouse kulaklık ekran kartı bunlar sadece 1000 tl eder.. =)
  • Satışlara desteğin bulunuyor, emin misin ? Senin verdiğin kullanılmış oyunu adamlar geri dönüşüm fabrikasına felan götürmüyor değil mi onu da başkasına satıyor normalde orijinal alacak biri 2. el alıyor satışlara katkısı olmuyor.+1-1=0 yani :)
  • @xen

Oha abarttın da abarttın.Counter-Strike turnuvalarından milyarlar kazanan rus takımlarının 10 dolarlık Microsoft mouselarıyla oynadığından haberin vardır umarım.Hadi razer ürünleriyle donattın diyelim klavye+mouse 350 tl+ kulaklık 250 tl ne yaptı 600 tl maksimum.Ki bunların hiçbirine ihtiyacın yok turnuvaya felan katılmayacaksan.

İnsan alıştığı Dpi'da iyi oynar illaha 5600 dpi mouse alman gerekmiyor yani oyun oynamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Bakalım BF3 ün PC deki grafikleri Crysis 2 nin Yarısı kadar olacakmı. DICE, MW3 ü Geçebilmek için Grafiklerini abarttıda abarttı.

Amaçları mw3'ü geçmek olsaydı senaryo moduna yüklenirlerdi veya MP benzer şekilde geliştirirdi...ne senaryosu ne de MP'i birbirine benziyor...mw3'ü geçmek için grafik geliştiren DİCE düşünemiyorum bile..BC2'de böyle grafik yok ama 10 mılyonun üstünde satış elde etti ve çok sevilen bi MP'si var...BF3 grafiklerle değil mp'i ile ön plana çıkan bi oyun olucak....
  • yahu ozaman ben hd ready bi 22 inc tv dede oynarım killzone 2 yi ona bakacak olursan.Turnuvayamı katılacam.
  • @xenf

Yahu anlıyorum tabi ki daha iyi ekipmanla daha çok zevk alırsın ama sen bunlardan zorunlulukmuş gibi bahsediyorsun.O zaman konsol için de 120 ekran 3d tv almak lazım 100 tllik en kaliteli 3d gözlüklerden almak lazım milyarlık ses sistemlerinden almak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

PC FOREVER !

konsolda silahlı oyun mu oynarnır

PC FOREVER !

Anca uçak sürersin konsolda

PC FOREVER !

• @M3rett0 bu dediklerin pc dede lazım 120 ekran 3d tv almak lazım 100 tllik en kaliteli 3d gözlüklerden almak lazım milyarlık ses sistemlerinden almak lazım... :D nvidia 3d vision 200 hz monitor dimi? ozaman. al yine esitlendik yine konsol daha ucuz daha ogrenci işi daha bizden anladınmı
  • M3rett0
    17.10.2011 20:22:55

ama bana jelatinli olarak geçmiş oluyor oyun... benım verdıgım oyunu daha sonradan spotçudan alan kişi destek vermıyor ama ben verıyorum... jelatinli alarak...

HalloweeN*
    17.10.2011 20:21:25
    sen televızyon fiyatını bıle eklıyorsun bu kadarıda olmaz :D niye eklıyorsun normalde de olması gerekmıyor mu zaten o televızyonun sende :? hayatında haberlere bakmıyormusun :? film izlemıyormusun :? sevdıgın bir dizin bir programın yokmu .? basketbol-maç izlemıyormsun :? 1000 tl yede birşey olmaz ... pc yapınca da en ıyısını yapmak lazım..
  • @xenf

Saydıklarının hiçbirisi ne konsolda ne pc de lazım değil.Lazım olan donanım ve oyunlar.PC donanımı daha pahalı, daha performanslı ama oyunları da daha ucuz.

@stun

Bak sen jelatinli aldın değil mi +1 oldu
    Orijinal alacak adam da senin 2. el oyunu alıyor normalde +1 olacakken -1 oluyor.

1-1=0 yani hiçbir yararın yok :) Önce satışa DESTEK OLUYORSUN sonra kullanılmış oyununu başkası alıyor satışları BALTALAMIŞ oluyorsun.Sonuçta değişen bir şey olmuyor satışa hiçbir etkin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3rett0 -- 17 Ekim 2011; 20:50:53 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.