Şimdi Ara

BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.235
Cevap
18
Favori
44.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şu saatten sonra ne getirirlerse getirsinler, ne yaparlarsa yapsınlar bu oyun ölü, patlak bir oyun. Gamepass'e gelse ne olacak, zombiler mi oynayacak? Yeni BF yapmaya başlasınlar artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam eve geldiğimde indirmeye başladım 2 - 3 maç attım açıkçası eğlendim diyebilirim. Arkadaşlarla konuşarak filan oynanırsa gideri var gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 23 Kasım 2022; 9:1:34 >
  • Oyunculari piyade sinifi ile oynamasi her turlu cesit askerler o askerlere ait ozel ekipmanlar neler neler yaptilar buraya kadar iyi guzel isin ilginc tarafi: ya kardesim tank geliyo vuruyor, helikopter geliyo vuruyor, ucak geliyo vuruyor, anasinin bilmem neyi geliyo oda vuruyor. Bu kadar da piyade sinifini ezip suyunu cikartinca oyuncular da bilmem ne yaparim senin oyununu deyip oyunu biraktilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 23 Kasım 2022; 9:39:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klavye mouse desteği varmı arkadaşlar kolla pc cilere karşı oynanmıyor cidden

  • 10 gündür oynuyorum ben de oyunu. Hem xbox one hem de series olan sürümleri oynadım. 10 saat deneme vardi ama ben rahat 20 saati geçmişimdir nedense oynatıyordu hala. Oyunun yeni nesil sürümünde conquest oynamak çok sıkıcı koca harita da koş dur. Xbox one versiyonu fena değil conquestte 64 kişi ve daha kücük harita olamsından dolayı. Tabiki oyunun enbuyuk eksiği sınıf olmaması. Yani ben hep falk la veya angel le oynadım çünkü medik oynamayı seviyorum onun dışındakiler hep r6 karakteri gibi olmuş.Takım oyunu oynayalım diyorum yanımdaki bacı uçup gidiyor, kancalı adam konteynırların tepesine çıkıyor bem aşağıda kalıyorum kalkanlı dayı koçbaşı gibi dalıyor içeriye
    ,yani ben sevemedim bu sistemi. Grafikler ve ses kötü diğer bf lere göre (bf 3,4,1 ve 5 oynadım).Hele bf5 deki koşmak köşelere tutunmak çomelerk koşmak sırtüstü yere uzanıp silah kullanmak hepsi gitmiş bu oyunda. Aşırı derecede patlayıcı spamı var yani adam elbombasi atıyor anında patliyor peşine c4 atiyor 3 tane. Gunplay dışında pek bi güzel yanı gelmedi bana vuruş hissi güzel olmuş keza silah eklentileri falan da iyi, plus sistemi de iyi koca haritada 3x durbün takip binaya girince 1x e gecmek falan guzel olmuş. Araç kullanmak çok kötü bf5 deki sistem güzeldi tamir yerlerine gidip tamir edebkliyorduk kendi kendine tamir olmuyordu, mühimmat sınırliydı. Uçak kullanımı sanki arkadan biri sizi tutuyormuş gibi gitmiyor uçak. Yani oyun bir yıl sonunda biraz toparlanmıs ama sınıf sistemi gelmeden asla bir battlefield oyunu olamayacak bana göre.Yinede oynayacam ama sonra tekrar bf5 e dönerim herhalde.Biraz uzun oldu okuduğunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 23 Kasım 2022; 11:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konsollar arası crossplay özelliği gelmediği sürece hiç bir oyunun mp oynamam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 yıl sonra oyuna tekrar girdim ama sıfır zevk aldım. Aşırı büyük haritalar, zayıf vurus hissi ile birleşince hiç keyif vermedi. CoD nin 6vs6 savaşlarından sonra 64vs64 ilaç gibi geldi ama bıraktığım süreç zarfında millet fena level kasmıs tüm herşeyi açmış baya geri kalmışım haliyle. Tekrar oynar mıyım bilmiyorum ama bu nesil adam gibi multi fps oynayamayacağız anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 128 kişilik haritalar için ben de aynısını düşünüyorum. Dice/Ea nedense bunda çok ısrar etti ve hala da zorluyorlar. Sırf bunun için birçok haritayı yeniden düzenlediler, yeni bayrak bölgeleri eklediler. Oyunda çoğu zaman 32vs32 conquest ya da 16x16 rush modları açılıyor. En çok bu modlarda keyif alıyorum.


    Takım oyununu umursayan oyunculara çok evet. Revive bile daha yeni yeni insanların aklına gelmeye başladı. Medic oynayıp 1m yanındakini kaldırmayan oyuncular var maalesef. En iyisi beğendiğiniz oyuncuları arkadaş listesine eklemek ve denk geldikçe 'join olmak' ya da kendi yakın çevrenizle birlikte oynamak.


    Specialist sistemi en kötü karardı zaten ve bunda da ısrar ediyorlar. Kozmetik satışının da etkisi vardır tabii. Bir de karakterlerin maç öncesi veya sonrası 'hadi ezip geçelim şunları' gibi saçma sapan söylemleri yok mu...

  • Arkadaşlar bana gülmeyinde oyunu online nereden giriyoruz nereye tıklasam hep bot geliyor. İsimlerin sonralarında A harfi var benden başka insan yok gibi
    Acaba ben yanlış yerden mi oyuna giriyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt

    xbox ayarlarından crossplay kısmını aç öyle gir oyuna büyük olasılık oyuncu bulamadığı için çapraz platformunda kapalı olduğu için botlarla oynatıyor seni

  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Crossplay açarsan pc kucak dansı yaptırıyor oyunu bırakma sebebim oldu crossplay özelliği açarken seçenek sunulması gerekiyor artık pc çıkarta bilelim daha da mp oynamam hemen hemen her oyun da var 😔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deswaaa kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ben crossu kapattım ondan mı kimse denk gelmiyor vay arkadaş. Pc kullancısıyla oynanmaz ki ama haksızlık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt
    Hadi ya oynanmaz ki pc kullanıcısı ile botla oynamak daha iyidir😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 24 Kasım 2022; 10:29:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum işte çok büyük adaletsizlik var malesef crossplay açsan bile ps kullanıcıları yok onlar kapalı tutuyorlar ve sorun olmuyor onlar da olan bizlere oluyor konsolu alanlar crossplay ne olduğunu bile bilmiyorlar iler de konsolu sırf bu yüzden bile satıp ps tarafına geçerim şu lanet olasınca karaborsacılar dan fırsat bulabilirsek tabi dediğim gibi mp oynamıyorum uzun zaman dır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gelin bf1 efsanesine :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Yorumlarım da bahsetmek istediğim olay tam da bu

    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU

    BATTLEFIELD 2042  XBOX  (ONE / SERIES ) ANA KONU

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • En hızlı level şuan nasıl kasılır hangi modu tavsiye edersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü Battlefield oyunu. İsmi başka olsa kimse yüzüne bile bakmaz o kadar kötü, bu çöpe zaman ayıracaklarına adam gibi yeni oyun için uğraşsalar bari.


    Hardline bile bu oyundan kat kat üstün.

  • Bu oyunda silah sayısı neden bu kadar az? Dünyada silah mı kalmadı? Her sınıfta 5-6 tane silah var. Gelmiş geçmiş en olmamış ve sıkıcı BF oyunu bu. 1 yıl öncede aynıydı şimdi de aynı bu Dıce dan bir halt olmaz artık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cross kapattım bi server attı ama kim bot kim değil anlamanın bir yolu varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.