Şimdi Ara

Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
14
Favori
7.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

betayı oynamadan ön sipariş verdim üzmez umarım Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU] 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Dousk kullanıcısına yanıt
    PS5 de kutulu olarak spota düşmüş bile alıp oynamaya başlayanlar var:)

TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Single açıkmış evt.

Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU]Battlefieldyoutube
    Battlefield 6 is almost here. The fight escalates, the scale expands, and the battlefield will never be the same. The ultimate all-out warfare experience. Fight in high-intensity infantry combat. Rip through the skies in aerial dogfights. Demolish your environment for a strategic advantage. Lead the charge in Battlefield 6 on October 10.
    https://www.youtube.com/watch?si=YNjJNRJgE1g3RnJc&v=LqWVp3p-FPk&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt
    betayı epey oynadım bir noktadan sonra baymaya başladı bu yüzden alsam mı almasam mı ikilemine düştüm de vazgeçtim indirimde alırım. bo7 prestige 2 yaptıktan sonra sıkılırım muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

alsam mı almasam mı çok kararsızım
    3 ve 1 gibi hatırı sayılır bir oyun olacağı görüşündeyim.

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • -10uR- kullanıcısına yanıt

ooo xbox tarafıda hazır tam takır.

klavye mouse akarr....Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU] 

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH
  • Xbox series x var. Oynamak isteyen eklesin lütfen . thundereye07

Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU]jackfragsyoutube
    Battlefield 6 NEW Gameplay on Manhattan Bridge, New Sobek City and Saints Quarter. Let's play and explore. Check out the game here - https://wehy.pe/y/28/jackfrags Sponsored by EA. Leave a LIKE and a comment, thanks for watching.
    https://www.youtube.com/watch?si=wyfYhyHCb_VBdbaP&v=l5QmeorZUwM&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Evet vakit geldi. Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU] 

Battlefield 6 (Çıktı) [XBOX ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konsolun üstündeki nedir merak ettim

link atar mısınız merak ettim. Bu arada benim konsol fazla ısınmıyor ama gerek var mı bilemedim. Fiyatı uygunsa alabilirim.

Dobe TYX-3606 Xbox Series X 2 Adet 1200mAh Pil Soğutucu Fan ve Joystick Standlı Ünite - Fiyatı, Yorumları
    https://www.trendyol.com/dobe/tyx-3606-xbox-series-x-2-adet-1200mah-pil-sogutucu-fan-ve-joystick-standli-unite-p-870678721
    ben memnunum genelde 45-50 derece oluyor kullanmadığımda. Ancak fanı açtığım 40-44 derece arası oluyor. Tercih meselesi tabii

• Kadopako kullanıcısına yanıt

Bende niye 43 gb. Seri s ile mi alakalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neyin derecesi o? Zaten konsol sıcak havayı dışarı atmıyor mu? Çıkan havanın ısısını ölçüyordur, kendisi de sirkülasyon yapınca ısı düşüyordur doğal olarak ama gerçekten bunun konsola etkisi oluyor mu onu nasıl anlıyorsunuz?

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.